Burri shëndetësor, pas katër vjetve


Që nga kohët e lashta, shoqëria lëshuar një numër të stereotipeve që përcakton sjelljen e burrave në çdo fazë të zhvillimit të saj. Më të zakonshme janë të tilla si "njeriu nuk duhet të tregojë lot", "Burri ankohet" dhe "njerëzit nuk manifestimi veçantë e sentimentalizëm", etj Kjo sjellje burra identifikuar gjysma aq i fortë e njerëzimit. Por edhe një jetë e fortë seksi vjen një kohë kur njeriu fillon të marrë pozicione dhe është i pafuqishëm në luftën kundër kohës dhe natyrës. Pas dyzet vjet, njerëzit fillojnë të paguajnë më shumë vëmendje për shëndetin e tyre. Megjithatë, ata janë në asnjë ngut për të vizituar një mjek për shkak se ajo ka qenë gjithmonë prerogativë e gjysmës së dobët të njerëzimit - gratë.


Në mënyrë tipike, shumica e njerëzve vonesë vizituar një mjek të parë duke u përpjekur për të kryer marrjen në pyetje të kujdesshëm e miqve të ngushtë, në moshë, të interesuar në nëse ata mendojnë diçka të ngjashme, dhe krahasuar me simptomet e tyre. Dhe vetëm pas kësaj, ndjenja asnjë ndihmë, ata kanë ende për të kthehet për të profesionistëve. Menopauza mashkull mund të ndikojë edhe më të fortë të meshkujve. Ne jemi të gjithë të vetëdijshëm plakjes - është e pashmangshme, por ju nuk mund të japë sëmundje për të përshpejtuar këtë proces, nuk do të heqë dorë. Prandaj është e rëndësishme për të kuptuar se parandalimi është menopauza mashkull në fazat e hershme të manifestimit të saj mund të ngadalsojë veçmas procesin e plakjes në trup. Bukuri meshkujt pas dyzet vjet duhet të forcohet, si dhe gjatë gjithë jetës. Shumica e njerëzve duhan dhe pini alkool dhe nuk mund vidyazykatysya nga këto zakone të këqija. Deri në moshën dyzet kësaj është shtuar një shumëllojshmëri të sëmundjeve kronike, dhe "Vjeshta" Periudha e bën jetën testin më të keqe të vogël.


Grave menopauzë ndryshime të tilla trupit karakteristikë si paaftësia për të lindjes. Ndërsa burrat me fillimin e menopauzës mashkull nuk humbasin aftësinë për të pasur fëmijë. Një shembull goditës është aktorët tilla të famshme si Oleg Tabakov dhe Michael Douglas, i cili u bë prindërit pas dyzet vjet.

Pyetjet kryesore që kanë nevojë për përgjigje:
Kur menopauza mashkull duket? Duket këtë shtet? Simptomat e saj dhe shenjat? Këto dhe shumë çështje të tjera me interes për njerëzit e moshës së pjekur.


Në rekomandimin e mjekëve, pas dyzet burra nuk duhet të zvogëlojë frekuencën e akteve të tyre seksuale që ndihmojnë të vonojë rënie në nivelin e testosteronit në trup. Interesante, keni me shume kenaqesi nga marrëdhëniet seksuale shumë partnerë seksualë të fillojë vetëm pas dyzet. Ajo ishte në këtë moshë shumica e meshkujt dhe femrat kanë filluar të kuptojnë se çfarë duan nga marrëdhëniet me partnerin tuaj dhe kjo është edhe më emocionuese. Si rregull, marrëdhënie të qëndrueshme lejojnë ata për t'u çlodhur dhe të ndjehen të lirë për të eksperimentuar.


Pas dyzet vjet një njeri duhet të jenë më të vëmendshëm për shëndetin e tyre. Për qëllimet e parandalimit, e bën asnjë të keqe do të jetë për të bërë vetë rutinën tuaj të përditshme. Para së gjithash, ne duhet të përpiqemi për të mbrojtur veten nga situata të ndryshme stresuese. Përfshijnë stërvitje në mbrëmje tuaj të ecën, trajnime të rregullta fizike, të kryer forca ushtron mundshme, është e domosdoshme për të ndjekur një dietë të rreptë projektuar posaçërisht për burrat nën dyzet vjet ose më shumë.

Ajo vidyazykatysya duhan dhe të përpiqet të mos jetë në të njëjtën dhomë me duhanpirës njerëzve. Merrni dush në mëngjes me rotacion ujë të ftohtë dhe të nxehtë, duke siguruar enëve tonin e nevojshme dhe forcon trupin. Merrni një rregull, i nënshtrohen provimeve të rregullta të detyrueshëm mjekësor andrologist. Ndjekur këto rregulla të thjeshta do t'ju ndihmojë të mbijetojnë periudhë të vështirë të moshës krizës.


Një njeri duhet të dini se menopauza - është një problem i përkohshëm.
Shumë prej tyre nuk edhe shënimi fillimin e menopauzës. Menopauza mashkull nuk do të shkaktojë dëm në shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme të njeriut. Gjëja kryesore në një kulm për të udhëhequr një mënyrë jetese të shëndetshme dhe të hani e drejtë. Megjithatë, ka njerëz të zamechayuschye në një manifestime të veçanta të menopauzës. Dhe të kontribuojë në veçantitë e sistemit nervor njeriu, vetëpërmbajtje e tij mendor dhe shëndetin e tij. Një njeri i cili ndjeu manifestimin e menopauzës anën negative, duhet të kontrollohen rregullisht nga një andrologist mjek dhe të zbatojë të gjitha rekomandimet e mjekëve. Nis, mbi të gjitha, duhet të jetë për të rivendosur shëndetin e përgjithshëm dhe forcë. E gjithë kjo do të ndihmojë që të vazhdojë të rinjtë meshkuj.


Menopauza - jo një sëmundje.
Sipas mjekëve, menopauza mashkull nuk është një formë e rëndë e një sëmundjeje ose të një sëmundje të pashërueshme. Gjithashtu, ajo nuk është një gjendje e sëmurë e përkohshme. Mashkull menopauza - është gjendja e natyrshme e trupit. Ky shtet ka për t'u shqetësuar në lidhje me çdo organizmi të gjallë. Sigurisht, menopauza mashkull shkakton disa ndryshime në trup. Se kjo është një shok të vërtetë të burrit.

Natyrisht, në jetë ka shok keqe dhe të lumtur. Menopauza mashkull mund të përkufizohet si një përvojë të pakëndshme emocionale, por sa për të mbijetuar dhe atë që e përmendur - mund të vendosë për veten e tyre vetëm njerëzit. Dhe e bën këtë vendim të ndikojë në karakterin e tij, cilësinë e jetës dhe humor të përgjithshëm të burrit të saj. Prandaj, burrat kriza mosha nuk duhet të neglizhohet rekomandimet mjekë dhe specialistë - monitoruar më nga afër problemet e moshës. Për më tepër, jeta në të ardhmen të bëhet më interesante dhe kuptimplote. Mashkull, të lumtur dhe të shëndetshme, plotësisht fillon të ndjehen të gjitha bukuri e moshën e rritur. Është tani që ai fillon të kuptojë se çdo marrëveshje mbi kurriz.