Shkaqet dhe ruajtja e potencë në meshkuj


Shkaqet e pafuqi në meshkuj dhe mënyra për të ruajtur fuqinë gjithmonë e pushtuar mendjet e shkencëtarëve dhe vetëm njerëzit që kanë probleme mbledhje filloi penisit.
Roli kryesor në të gjitha njeri seksuale luan testosterone, ajo përcakton potencë, dhe ajo është e qëndrueshme dhe kohëzgjatja e qëndrueshme e ereksionit.
Shkaqet dhe ruajtja e potencë në meshkuj për një kohë të gjatë, në varësi të aftësive psikologjike dhe fizike të trupit të burrit të saj.
Pra, për potencë të ulët mund të shkaktojë depresion, shqetësime të ndryshme dhe frikën, ideja se njeriu anëtar i pazhvilluar i uritur dhe me mendimin e tij, ai duhet të jetë shumë më tepër.Mosfunksionim ngrerë mund të ndodhë gradualisht dhe kjo fillon me zhdukjen e erections mëngjes dhe nate, ata zakonisht lindin spontanisht gjatë mbushjes së fshikëzës, dhe kjo mbulon rrjedhjen e gjakut në organet shpella e penisit. Në rastin kur penisi më të gjatë эrehyrovat, kështu që nuk ka gjak hyn penisi pak nxehtësi trupit, dhe kjo është shenja e parë e dobësisë.
Shkaqet e pafuqi në meshkuj dhe mënyra për të ruajtur potencë të ndryshme dhe kjo mund të shkaktohet nga zakone të këqija, të tilla si duhan pirjes së duhanit. Substanca kancerogjene e tymit të duhanit që hyjnë në trupin e burrit të saj, duke e ngushtuar enët dhe veçanërisht duke vuajtur enët e penisit, të cilat kanë lumen ngushta të gjithë sistemin e qarkullimit të gjakut, në mënyrë që ata të vuajnë në vendin e parë.


Përveç shkaqet e dobësisë në meshkujt qëndrojnë në alkool, ata gjithashtu të çojë në mosfunksionimin e penisit.
Pesha e tepërt gjithashtu luan një rol në shkaqet e dobësisë në meshkujt.
Shkakton të impotenca në meshkuj mund të jenë të ndryshme dhe sëmundje të mëdha janë sëmundje të sistemit të qarkullimit të lidhur me hipertension, sëmundje zemre, aterosklerozës, hiperlipidemisë, dhe mund të shkaktojë impotenca dhe sëmundje të prostatës.
Gjithashtu shkakton impotencë te meshkujt qëndrojnë në dëmtimet e shtyllës, sidomos kur disqe intervertebral dëmtuara mund të preken funksion ngrerë në shpinë myelodysplazyy, sistemin nervor dhe sëmundjet e sistemit urogjenital. Pafuqi veçanërisht të rënda në sëmundjet e diabetit, ndërsa gjithashtu vuan nga anijet e vogla të penisit dhe kjo nuk është fluksi i gjakut dhe mbushjen trupat shpella.

Shumë shkaqet e impotencës mashkullore fillon me konsum të tepruar të barnave që shkaktojnë ndryshime hormonale, e cila çon në një rënie të konsiderueshme në testosterone dhe si pasojë duket mosfunksionim ngrerë.

Fakti se mekanizmi i shfaqjes së mosfunksionim ngrerë në meshkuj është i lidhur me një numër të proceseve dhe thelbi është truri që lejon ekipin për testosterone. Ai pastaj u lirua në gjakun e një njeriu dhe fillon rrjedhjen e gjakut në viçat shpella që kanë pamjen e huall mjalti, me plotësimin e tyre, penisi bëhet mjaft e vështirë. Për ngritjen zgjati kohë të mjaftueshme që një mekanizëm që pengon rrjedhjen e gjakut venoz, duke rezultuar në mbledhje është marrëdhënia e zgjatur për të kënaqur një grua.

Në shkelje të këtyre mekanizmave dhe zhvillim impotencë, por ajo mund të jetë i përkohshëm dhe të përhershëm.
Të përkohshme dhe mund të thuhet pafuqi zgjedhjet, ndodh me njerëzit kur ata nuk janë emocionuese është kjo grua, kjo mund marrëdhënia nuk cilësore roman dhe ai fillon apo jo për shkak të mungesës totale të ereksionit penisi burrë apo grua shkon ngadalë dhe jo gëzon.
Megjithatë, ky njeri i njëjti ka një mbledhje të shkëlqyer me një grua tjetër, dhe ajo i ndeshi ata plotësisht.

Këto lloje të përfshijnë pafuqi për faktorët psikologjik dhe dobësisë mund të ndodhë si shkak sekondar në streset, të tilla si grindjet në familje apo personi është i shqetësuar për shkak të problemeve në punë.

Shkaqet e pafuqi në meshkuj mund të jetë kur ata ndjehen fajtor dhe kjo mund të jetë për shkak të realizimit se ai nuk mund ta kënaqë plotësisht partnerin e tij.
Një shkak i rëndësishëm i dobësisë në meshkujt mund të jetë në depresion, ajo ndikon në njerëzit jo vetëm psikologjikisht, por edhe fizikisht.
Rol të rëndësishëm në zhvillimin e dobësisë luan vetë-respekt të ulët, dhe kjo ndodh kur përpjekjeve të pasuksesshme të mëparshme për të kryer një akt seksual, si dhe në rastin kur një grua tha se këto dështime mbledhje të pamjaftueshme anëtar i uritur pas atij njeriu nuk mund të jetë e ngazëllyer për këtë grua.


Shumë gra nuk janë të vetëdijshëm për atë që thonë ata, mund të shkaktojnë ndonjëherë refuzimin për jetën seksuale me këtë grua, i cili tha se një burrë impotent dhe të paaftë për të përmbushur atë. Një grua e tillë kurrë nuk do të jetë i afërt me këtë njeri, sepse drejt dominuese zhvilluar një përjashtimit të saj dhe një burrë kurrë nuk do ngritjen e gruas, është natyra e njerëzve.
Kjo vlen edhe për эrektalnaya gratë përcaktuara mosfunksionim si në burra me marrëdhëniet e tjera normale seksuale, por kur ajo është dhe me to vjen një mbledhje, atëherë ne mund të flasim për dobësisë dhe të aplikojnë mënyra të qëndrueshme për të ruajtur potencë.


Mënyra për të kursyer potencë qëndron në marrjen e afrozydyakov, dhe këto përfshijnë Viagra, Levitra dhe medikamente të tjera që mundësojnë viça të konsiderueshme shpella gjak dhe në të njëjtën kohë përfshin mekanizma ndërprerjen e daljeve venoz, i cili mundëson një njeri për të mbajtur një të plotë, ndërsa marrëdhënie seksuale ajo është plotësisht i kënaqur.
Mënyra në ruajtjen faktorët potencë psikologjik duhet të trajtohen nga një psikiatër.