Problemi i derdhje e parakohshme mashkullor


Paramendoni se ju ishin vetëm me dikë. Çdo gjë është në zhvillim të shpejtë, dhe ju doni të vazhdoni fun. Por të gjitha përfundon mezi filluar.
Nëse kjo ndodh shpesh, është mjaft normale. Disa njerëz e dinë nga përvoja e tyre se derdhje e parakohshme mund të ndodhë gjatë ose menjëherë pas preludes ta kur penisi prek labia ose hyn në vaginë. Por në qoftë se problemi i derdhje e parakohshme mashkullor ndodh rregullisht, ajo është shkak për shqetësim. Së pari, ndërsa vuan vetëvlerësimin e djemve, dhe së dyti, ata vzayeyazytsidnosyny e partnerëve. Megjithatë, problemi është i ekspozuar plotësisht në zgjidhjen e burrave, derdhje e parakohshme është trajtuar sot.Shkaqet e sëmundjes
Në mënyrë të qartë përcaktojnë shkakun e mjekësisë moderne nuk mund të ende. Megjithatë, si shkaqet e mundshme të problemit të njerëzve të quajtur:
• psikologjike - stresi, depresioni, vetë-respekt të ulët, faji, nervozizmi për shkak të marrëdhënieve seksuale.
• Medical - inflamacion infektiv i prostatës, sëmundje tiroide, ndryshimet në sasinë e hormoneve.
Ndodh që të rinjtë derdhje e parakohshme është për shkak të papërvojë, ata nuk janë në të vërtetë ekzaminuar trupin. Dhe ndonjëherë shkaku i derdhje e parakohshme është mosfunksionim ngrerë.


Diagnostifikimi derdhje e parakohshme
Për të diagnostikuar derdhje e parakohshme, mjeku juaj duhet të dini për të tashmen dhe të kaluarën dhe shëndetin e pacientit të tij, të cilën ai e pranoi përgatitjet. Përveç kësaj, mjeku duhet të kërkoni në detaje në lidhje me marrëdhëniet e tij seksuale. Sigurisht, duke folur për problemet e tyre intime nuk është e lehtë, por përgjigja sinqertë për pyetjen e mjekut është shumë e rëndësishme. Këtu është një listë mostër:
• Sa kohë ju do derdhje e parakohshme?
• Kjo çështje u ngrit kohët e fundit meshkujt apo vërejtur që nga fillimi i jetës seksuale?

• Derdhje e parakohshme ndodh herë pas here ose rregullisht?
• Nuk është një fenomen me të njëjtin partner ose me të gjithë?
• Sa shpesh keni marrëdhënie seksuale?
• ju keni përdorur drogë apo alkool?
Për të identifikuar të jetë e mundur themelor mjeku probleme mjekësore mund të rekomandojë të kalojë një provim të plotë.

Trajtimi i derdhje e parakohshme
Për të trajtuar këtë problem duke përdorur terapi psikologjike, seksuale dhe farmakologjike. Në disa raste, pacientët ndihmon një nga trajtimet, por shpesh është e nevojshme për të kombinuar ato.

Metoda themelore e terapisë psikologjike - një bisedë me një psikolog. Konsultoheni me një specialist mund të vijë me një partner. Ai do të përpiqet për të ndihmuar në lehtësimin e stresit dhe për të përmirësuar jetën tuaj seksuale.
Si pjesë e problemit mashkull terapi seksuale është zgjidhur me anë të ushtrimeve të veçanta në të cilat seksit të fortë mund të mësojnë për të shtyrë momentin e derdhje. Ata mund të kryejnë vetëm ose me një partner.

Parë, një metodë të ngjeshjes. Affiliate duhet stimuluar penisit në dorë derisa ajo nuk ka gjetur veten në prag të derdhje. Ndjerë këtë, ajo kishte për të shtrydh penis glans për disa sekonda. Si rezultat, subsides mbledhje pak. Pas një minutë e gjysmë përsëri partner duhet të fillojë për të stimuluar penis. Përsëriteni kjo duhet të jetë disa herë, duke i dhënë fund me derdhje.

Së dyti, metoda e ndërprerjes. Ashtu si në rastin e parë, partneri duhet të stimulojnë penis për aq kohë sa ajo nuk ndihet derdhje afrohet. Atëherë stimulimi duhet të ndalet dhe të presin për njerëzit "qetësohem", pastaj të fillojë përsëri puth penis. Pra, për të përsëritur derisa derdhje nuk ndodh.

Si grupi terapi të drogës përdorur disa mjete. Një prej tyre - ilaqet kundër depresionit, të tilla si fluoxetine dhe paroksetine. Një efekt anësor i këtyre barnave është për të vonuar orgazmë. Në këtë drejtim përdorin ilaqet kundër depresionit të trajtuar derdhje e parakohshme duhet të jetë e përshkruar vetëm nga mjeku. Në qoftë se mjetet e mësipërme nuk ndihmojnë, mjeku juaj mund të përshkruajnë një lloj tjetër të ilaqet kundër depresionit, të tilla si clomipramine.

Gjithashtu përdoret krem ​​përmbajnë anestezike lokale të tilla si lidocaine. Me ndihmën e tyre të trajtuar derdhje e parakohshme për shumë vite. Pas aplikimit të krem ​​për njeriun glans penis ndjenjë pa majë, dhe vonuar derdhje. Duke përdorur këto mjete, ju lutem vini re se menjëherë para seksuale ata duhet larë në mënyrë që ata të mos bien në aparatit gjenital femëror.