Shkaqet e ftohtësi seksuale mashkullore ose alibidemiya


Në gjuhën normale edhe pse ka një ftohtësi seksuale gjatë, por ajo është konsideruar të vjetëruara. Në mënyrë tipike, ai dha gratë që kanë përjetuar probleme në jetën intime. Burrat nuk janë etiketë më të mirë të mbërthyer - impotent. Në mjekësinë moderne larg nga këto koncepte dhe çdo devijim në sferën seksuale, të tilla si mungesa ose makinë reduktuar seksi quajtur alybydemyey.
Njerëzit thonë - "Në qoftë se një njeri mund të, por nuk dëshiron - ai një budalla, dhe në qoftë se ai dëshiron, por nuk mund të -. Impotent" Dhe në të dy rastet ka shkaqe ftohtësi seksuale mashkullore apo alibidemiya, të cilat do të diskutohen në artikull.


Në të vërtetë, mungesa e dëshirës seksuale tek burrat ose, pasi ata shpesh thonë, ftohtësi seksuale mashkull apo alibidemiya, shumë më rrallë se në femra, por është një problem për ta №1. Për seksit natyrën fortë e pandarë e makinë seksi rritur dhe ndryshimin më të vogël në këtë fushë perceptuar si një tragjedi.

Mos e humbisni momentin
Nuk është një ftohtësi seksuale gjenetike femër, e cila u bë e njohur kohët e fundit. Varësisht nga gjenet e transferuara nga trashëgimi, të gjithë njerëzit në seksualitetin e tyre janë të ndarë në tre grupe: të fortë, të mesme dhe të dobëta. Nga ana tjetër, një grup i dobët ka tre nëngrupe: një të fortë, të mesme dhe shumë e dobët. Rreth 3% e popullsisë mashkullore është shumë e fundit dhe lidhja më e dobët i referohet rrezikut. Pavarësisht nga karakteristikat e jashtme kur një njeri është i sigurt, e fortë dhe tërheqëse, ajo mund të ndjehen të energjisë shumë minimale seksuale, ose nuk kanë fare.

Normalisht, një seksualiteti të tilla deficit mbetet pa u vënë re dhe janë manifestuar në adoleshencë. Të rinjtë nuk ndjeni ndonjë dëshirë për seks, nuk tregon kuriozitet, nuk masturbates dhe 25 vjet me askënd që jetojnë seksualitetin. Edhe në qoftë se në një moshë të vonë dhe kontakti seksual ndodh, ai zakonisht përfundon në dështim. Për njerëz të tillë, afërsia fizike sesa kënaqësi seksuale, dhe stresi i madh fizik. Por edhe në këtë rast, jo çdo gjë është e humbur. Është e rëndësishme, sa më shpejt të jetë e mundur për të zbuluar devijimet e tilla dhe të rregullojë zhvillimin e duhur seksuale.


Nëse marrim parasysh aspektin psikologjik alybydemyy shfaqjes, ajo mund të shkaktojë ndonjë shtypjen artificiale të seksualitetit, të tilla si trajnimi rigoroz asketik, ose një kohë të gjatë e kaluar në mjedisin e të njëjtit seks (shkolle seminar ushtarake), etj Në këtë rast, shpesh nuk ka përçarje e dëshirës seksuale normale dhe në disa raste duket të dëshirës seksuale mashkullore - orientimin homoseksual. Kjo nuk do të thotë se njerëzit domosdoshmërisht të bëhet homoseksual, anasjelltas, ata mund të ndjehen urrejtje për ta. Kështu ata përpiqen për të krijuar një marrëdhënie me një grua, edhe pse jo gjithmonë me sukses.

Zakonisht tashmë të pjekur burra, pas 45 vitesh, nuk e pengojnë pasionin e tij dhe mund të kuptojë dëshirat e tyre homoseksuale, si qëllimin heteroseksual për ta ishte e mbyllur dhe të papërdorura.

Shkaqet e alibidemiya mashkull
Pavarësisht skenarin më lart-përshkruar, kjo nuk është e natyrshme dhe e rrallë. Në disa raste shkakton indiferencë burrë i martuar dhe jo banale, me një karakter të shkurtër dhe të shtrihen në sipërfaqe.
Nerv
Arsyeja më e zakonshme - shfaqja e tensionit nervor. Problemet e pazgjidhura që komplikojnë jetën dhe sjellin probleme, nuk mund të ndikojnë në dëshirën seksuale. Njeriu më shpesh dhe më gjatë ndihet stresi nervor, aq më pak nuk është një dëshirë. Problemi është mjaft serioze dhe ndonjëherë pa ndihmën e një psikologu nuk mund ta bëjë. Për fenomen i përkohshëm nuk eskalojnë në diçka më të trajtimit piddavkivtsiv vështirë, nuk do të vonojë vizitën tuaj në specialist.

Sëmundje
Shumë më e komplikuar në qoftë se seksualiteti ndikojë çrregullime mendore - skizofrenisë apo depresioni. Ata jo vetëm të reduktuar dëshirën, por edhe në gjendje që plotësisht të bllokojë dëshirën seksuale. Jo mënyra më e mirë në këtë fushë të sillen alkoolizmi, diabet, arteriosklerozës, një sëmundje që lidhet me urologjisë. Nëse dëshira seksuale është e humbur për shkak të sëmundjes, është e nevojshme për të eliminuar shkakun rrënjë.
Energjia e dobët seksuale
Në qoftë se një njeri është nga natyra jo seksi-gjigand, dhe i referohet grupit shumë të dobët seksual, ai në fakt kurë asgjë këtu. Por në qoftë se ju vërtet doni të rritur atë trashëgim mashtruar, ju mund të apelojë për seksolog i njohur. Ajo do të jetë i projektuar terapi dhe është e mundur që ju do të jetë në gjendje të luaj Nënë Natyra dhe rritjen e tyre seksuale "të kualifikuar". Në këtë rast, të gjitha varet nga ju dhe dëshirën tuaj për të shkuar në një specialist.

Moshë
Thuaj atë që ju pëlqen, por "Kali plak" rreh "atin e re." Zakonisht 45-50 vjeç nuk është caktuar një njeriu, por këtu si ngarkesë seksuale, atëherë ajo manifestohet plotësisht. Dhe në qoftë se ju të shtoni në këtë problemet në punë, interesi në jetën seksuale mund të bien në mënyrë të konsiderueshme. Nëse shëndeti gjithë, aktivitetin e duhur fizik në varg normal, sexologists këshillojnë:
- harrojmë për problemet dhe jo për të ndaluar aktivitetin seksual, sepse në moshën e rritur të dëmshme kishin mbetur shumë kohë seksual;

- përdorin automjetet (shtojcave dietike), të cilat vazhdojnë të pengojnë procesin e plakjes të rinjtë dhe;
- prophylactically, 2 herë në vit për të kryer masazh vakum.
Përkohshëm "dështim"
Nëse jo një nga simptomat e përshkruara më sipër nuk zbatohet për ju, dhe nuk ka dëshirë, edhe në qoftë se një mbledhje, britmë dhe orgazmës, ju mund të kenë nevojë të shikoni për humbjen e tij në drejtim të tjera. Kapur plotësisht mendjen dhe punë interesante trupit, fantazitë pakënaqur seksuale, etj qasje në "fshehur" energji seksuale. Këto janë periudha në jetën e pothuajse çdo njeri, por të përpiqet të dal nga kjo situatë të përkohshme, u rrit jo të përhershme.