Problemet mbledhje në meshkuj të rritur


Stresi në jetën tonë të mjaftueshme, dhe koktej trudoholizmu, kafe, cigare dhe mënyrë jetese i ulur prekin këdo. Pra, probleme mbledhje në kohën tonë vuan më shumë të rinj. Ka një përqindje në rritje i viktimave në aspektin numerik - për shkak se shumë njerëz të cilët më parë hezituar të merren me "atë" te mjeku tani kthehet. Por u zgjerua në mënyrë të konsiderueshme aftësitë e mjekësisë dhe madje edhe në raste të rënda, mund të kthehet pushtetin mashkullor. Le të flasim për probleme të ereksionit në meshkujve të rritur.


Duke folur për mosfunksionim ngrerë, nuk mund të kujtohet se si funksionon. Trupi i njeriut është i përbërë nga disa organe shpella, ose më thjesht, "sponges". Kur ndodh ngacmim, gjaku është aktive hyjnë në trupin shpella, mbushjes së rezervuarëve të tyre. "Sponges" zgjeruar dhe kalit. Kjo mekanikisht, me rritjen e vëllimit dhe të mbyllura kanalet për rrjedhjen e gjakut venoz nga cavernosum corpus, kjo gjithashtu ndihmon për të refleks vrull e muskujve nën trupit. Rritja dhe forcim ruajtur deri në sistemin nervor nuk marrin një sinjal për lirimin e gjakut dhe sfungjer bosh. Nuk është e vështirë të mendoj se truri dërgon sinjale të tilla vetëm në faktin se vepra është bërë - pas derdhje.


Arsyet për dështim në sistemin mund të jenë disa. Shkelur apo proces rregullimi (në nivel të sistemit nervor, dhe niveli i hormoneve seksuale) ose fazën e furnizimit me gjak dhe mbajtjen e gjakut në organet shpella. Për lumturinë e njerëzve në vitet e fundit vërtetuar se një pjesë e konsiderueshme e rasteve mosfunksionim ngrerë nuk ka lidhje me faktorë organike, dhe emocionet e meshkujve të rritur. Këto arsye janë quajtur psikogjenike dhe shumë më të lehtë për të trajtuar. Kjo është veçanërisht e vërtetë e të rinjve. Problemet delikatesë çuan në informacion në lidhje me mosfunksionim ngrerë përhapet me anë të fjalës së gojës dhe është e rrethuar nga mitet.


Shpesh shkaku i disfunksionit erektil është trauma psikologjike. Në këtë skenar të prirur meshkujve të rritur të çdo moshe, por i ri është shkaku më i zakonshëm i problemeve seksuale. Mjaft herë të vuajnë fiasko që ka zhvilluar të ashtuquajturën sindromën e pritje të dështimit, herën tjetër që njerëzit duke u përpjekur për të kontrolluar mbledhje tuaj Bobble nuk do të ndodhë përsëri. Kreu në këtë rast është e qartë tepërt, thonë seksolog i njohur amerikane, dhe ata janë të drejtë. Duke pritur dështimin e marrjes së një rreth vicioz. Për fat të mirë, impotenca psikogjenike është i kthyeshëm - sexopathologists këshilluar për të marrë një psychotraining disa kurse të bërë partner të përhershëm të cilët nuk do të paguajnë vëmendje problemit të tillë një herë.


Reklamim dhunë lidh prostatitis kronike me zhvillimin e pashmangshme e dobësisë. Pra, kur dëgjoi diagnozën, meshkujt e rritur bien në panik dhe të fillojnë për të trajtuar jo vetëm prostatitis, por edhe duke u përpjekur për të forcuar erections. Kjo është ajo ku shitësit kupën shtojcave ushqimore dhe massagers vakum të ndryshme në realitet, situata është e ndryshme: prostatitis, natyrisht, mund të shkaktojë impotencë, por jo aq shpesh sa është shkruar. Trajtojnë atë të nevojshme, por jo vetëm për bëmat në shtrat.

Mungesa e ereksionit mëngjes - shenja e parë e dobësisë. Të gjithë njerëzit janë të ndryshme, disa mbledhje në mëngjes nuk është parë, dhe jetë plot seks. Për më tepër, natyra e detyrueshme e ereksionit çdo mëngjes nuk e ka pranuar. Nëse mbledhje gjatë marrëdhënieve çdo gjë është në rregull, por jo në mëngjes, mos u bëni merak. Nëse vini re se mbledhje dobëson mëngjes, dhe në afërsi, e tepërt për t'iu referuar një specialist.


Të gjithë njerëzit pas 70 vitesh pa marrë parasysh çfarë nuk mund. Pjesërisht kjo është statistikë e padrejtë mund të jetë për shkak të një problemi gjetur partner të përshtatshëm, i cili do të ishte e nevojshme. Dhe pensionistet do të ketë një kokë të fillojë të rinj! Sipas autorëve të ndryshëm, dëshira dhe mundësia mbajë 30 deri 50% e atyre mbi 70.

Meshkujt që vuajnë nga mosfunksionim ngrerë nuk mund të ketë fëmijë. A jeni në gjendje të gjenerojnë vetëm fëmijët me aftësi të kufizuara të ndryshme. Studimi gjeti asnjë lidhje të qartë në mes të shkeljes së funksionit erektil dhe ul aftësinë e fekondimit. Indirekte ishte, por kjo është për shkak të mosfunksionim të spermës nga prostatitis kronike dhe mosha aktuale e njerëzve të cilët ankohen nga dobësia seksuale.

Reagimi për dështimin e femrave në shtrat është i detyruar të jetë negativ. Sipas psikologëve, gratë që janë përballur me dobësi seksuale të burrave, shpesh reagojnë negativisht. Përkundrazi, ata zgjuan instinkt nënës, një dëshirë për mbështetje hidhëruar dështimin e njeriut, dhe për t'i dhënë një tjetër shans. Përveç kësaj, gruaja thjesht duhet të provojë për veten time që është dëshira e njeriut, dhe do ta bëjë këtë të vështirë. Trajtimi i kotë, mosfunksionim ngrerë - është një herë dhe për të gjithë.

Në ditët e sotme ka shumë mënyra për të trajtuar mosfunksionim ngrerë - nga psikoterapi dhe mjekim për metodat injectable (kur shiringë ilaçeve injektuar direkt në penis) dhe proteza. Zbatimi konsekuent i metodave parimit " nga më të vogël për të më e madhe normalizes jetën seksuale në 90% të meshkujve të cilët kanë dëgjuar diagnozën e "dobësisë".