Display #
Title Author Hits
Alkalosis metabolike admin 276
Arsyeja për rritjen e tepruar e flokëve të femrave admin 278
Bimeve ne trajtimin e diabetit admin 295
Çekuilibër hormonal në gratë admin 307
Dëme nervore nevropati diabetik admin 324
Diabeti potencë admin 266
Diabeti sëmundje serioze admin 269
Drejtat e gjëndrave endokrine admin 307
Drejtat e hormoneve tiroide admin 282
Fakte interesante dhe të rëndësishme në lidhje me diabet admin 249
Fytyre dhe çrregullim hormonal të sistemit admin 282
Gjendje kome diabetik admin 275
Hormonet tiroide në gratë admin 277
Hyperlipidemia - përshkrimin, shkaqet, diagnoza, trajtimi admin 522
Hypothyroidism, sëmundje tiroide admin 286
Komplikimet e sëmundjeve të diabetit admin 263
Kreatininës - normale admin 322
Menopauza në gratë admin 308
Mënyra efektive për të rritur testosterone admin 1097
Mjetet juridike homeopatik për tiroide admin 276
Ndryshimet e retinë në diabet admin 291
Parandalimi i diabetit admin 421
Qëllimi dhe përdorimi i Glucometer në shtëpi admin 394
Rregullat themelore e të ushqyerit në diabetit admin 351
Sëmundjet e dhëmbëve në pacientët me diabet admin 261
Sëmundjet e mosfunksionim tiroide admin 285
Sëmundjet metabolike, trashje admin 285
Shenjat e para të diabetit admin 300
Shkakton diabeti insipidus admin 281
Shkaqet çekuilibër hormonal në trup admin 260
Shkaqet e çrregullimeve tiroide admin 267
Shkeljet e niveleve hormonale grave admin 299
Simptomat e diabetit admin 304
Terapi metabolike admin 263
Tiroide hyperplasia admin 277
Tiroide kronike dehje admin 282
Tiroide shëndetësor tek njerëzit admin 260
Tumoret Shkaqet tiroide admin 268
Ushqyerit terapeutik në diabet admin 275
Veprimi i hormoneve në trup femëror admin 1009