Diabeti potencë
Diabet fuqia zvogëlohet, e cila është fakti pakëndshme për pacientin. Diabet - një sëmundje të rëndë kronik i sistemit endokrin, e cila është manifestuar nga rritja e niveleve te glukozes. Karakteristike, që vuajnë me sëmundje të gjitha llojet e metabolizmit, prishin shumë funksione dhe të prek pothuajse të gjitha organet. Nuk është përjashtim dhe urogjenital sistemit.
Arsyet potencë diabet.
1. sëmundje Dëmet e tërë sistemit të enëve të gjakut, kështu që gjaku i keq mbush zgavrën e penisit, duke zvogëluar cilësinë e ereksionit.2. Hypoglycemia që ndodh nganjëherë me diabet, ndikon negativisht palca kurrizore qendrat përgjegjëse për ngritjen dhe derdhje, duke çuar në atë që derdhje mund të vonohet ose nuk ndodhin fare. Ndonjëherë ajo është e kombinuar me organet gjenitale të ulët të ndjeshmërisë.

3. çrregullim i metabolizmit në tru mund të çojë në një reduktim të ndjeshëm në makinë seksi.

4. Kur diabeti është çrregullime kryesore hormonale, duke përfshirë edhe problemet e mundshme me prodhimin e hormoneve seksuale mashkullore - testosterone, i cili luan një rol të madh në trup, të dy burrave dhe grave dhe është përgjegjës për sjelljen seksuale dhe epsh.

Diabet trajtim potencë.
Megjithatë, diabeti - nuk është një dënim. Mjekët - profesionistët e di se si për të rivendosur fuqinë e diabetit edhe në qoftë se çrregullimet më të rënda seksuale. Trajtim impotenca është e lidhur direkt me trajtimin e sëmundjes themelore. Të jetë i sigurt për të mbajtur nivelet e glukozës në gjak duke ilaçe hypoglycohaemic, dietë dhe aktivitet fizik dosed. Ajo ka qenë prej kohësh re se e rëndësishme në jetë plotësisht intime të burrit dhe gruas ka qëndrim mendor. Ndonjëherë një përpjekje të pasuksesshme të çon në faktin se njerëzit duke u përpjekur për të shmangur intimitet, frika e dështimit. Kjo nuk është qasje e drejtë. Ndonjëherë mbështetjen e një partner dhe një hirit pak më të butë dhe të gjatë për të ndihmuar të përballen me problemin. Efekti i rregullt seksi i dobishëm në potencë, përmirëson rrjedhën e gjakut në organet gjenitale, duke parandaluar clogging e tyre. Ajo është e mirë për mirëmbajtjen parandaluese nga komplikimet nga organet gjenitale diabetit.


Kur një ankesë nuk është e nevojshme për të tërhequr një apel për mjekun. Për të ndihmuar në një gamë të gjerë të farmaceutike të specializuara, terapi Lodit, metodat kirurgjike. Mjekësia moderne pretendon se format e pashërueshme të dobësisë pothuajse asnjë.