Display #
Title Author Hits
Anestezi mjekësore në stomatologji admin 365
Bad fryma - arsyeja kryesore admin 315
Black Gjuha pllakatë admin 313
Breath - Trajtimi admin 281
Demineralization e të Drejtave të smalt dhëmbit admin 288
Është e nevojshme për të hequr dhëmbët urtësi admin 306
Forcimi smalt dhëmb njeriut admin 281
Gjuha pllakë - shkaqet admin 317
Infeksionet akute të traktit gastrointestinal admin 423
Inflamacion i gjëndër pështymës admin 1573
Inflamacion i mukozës orale admin 317
Ka një rrezik në dekoratave dentare admin 256
Komplikimet lindin gjatë procedurave dentare admin 211
Kujdesi për protezat admin 324
Llojet e mbyllje dhe arsyet për shkeljen e tij admin 267
Malocclusion dhe pabarabartë dhëmbët admin 225
Mekanizmat mbrojtëse e kavitetit oral admin 441
Mënyrat për të hequr qafe fryma e keqe admin 232
Metodat Drejtat proteza admin 286
Metodat e korrigjimit të dalje dhëmbësh admin 206
Ngjyra të shëndetshëm dhëmbët tek njerëzit admin 276
Pastë për dhëmbë të ndjeshëm admin 321
Pastroj dhëmbët me pe dentare dhe flosses dentare për admin 293
Periodontitis sëmundje inflamatore çamçakëz admin 248
Pesë pak i njohur fakte rreth dhëmbëve admin 275
Pezmatimi i mukozës së gojës, stomatiti admin 727
Pllakë verdhë mbi shkaqet e gjuhës admin 743
Pluhur dhëmb në shtëpi dhe krem ​​për hirit admin 220
Problemet e zgavrën me gojë në njerëz admin 195
Pykë-formë defekt dhëmbë njeriu admin 267
Receta shtëpi për shpëlarje gojën admin 273
Shëndeti dhëmbët dituria njerëzore admin 285
Shëndetshëm parandalimin dhëmbët e periodontitis admin 276
Shkaqet dhe parandalimi i sëmundjeve në prishjen e dhëmbëve admin 302
Shkaqet e fryma e keqe admin 253
Shkaqet e kariesit të dhëmbëve tek njerëzit admin 260
Shkaqet kryesore të prishjen e dhëmbëve në njerëz admin 305
Shkaqet virale stomatit, parandalimin, trajtimin e admin 284
Stomatit në rriturit admin 213
Verdhë Gjuha pllakatë admin 326
Veshje të verdhë në të folur, arsyet admin 286
Zbardhjen kujdesshëm në njerëz admin 196
Zgjidhni furçë dhëmbësh të mirë admin 324