Është e nevojshme për të hequr dhëmbët urtësi


Wisdom dhëmb - një dhëmb 8yi numrin e llogarisë. Prerë e fundit, kryesisht të moshës 15 deri në 25 vjet. Siklet që ju jep dhëmbë kur slotted - kjo është normale. Në atë masë që ky proces është paksa dobësojnë sistemin tuaj imunitar dhe të shkaktojë një temperaturë të butë. Kjo përkohësisht. Kjo është një tjetër gjë nëse dhëmbi rritet shtrembër, atëherë hapet në masë të opsioneve për të fyejnë gojën tuaj. Ajo mund të shtrembërojnë ndodhet pranë dhëmbëve. Gjithashtu dhëmb i pjekurisë mund të "shkojnë" në faqet anësore dhe vazhdimisht fyejnë Mukoza e saj. Mos u shqetësoni, si në rastin e devijimit nga norma, dhëmb i pjekurisë hequr. Me zhvillimin e stomatologjisë moderne ju nuk e ndjeni. Megjithatë, vendimi përfundimtar duhet të fshijnë ose me vlerë të presim, merr dentist pas shqyrtimit dhëmbët tuaj.Nëse mjeku ka vendosur për të hequr dhëmbin urtësi, atëherë:
- në ditët e ardhshme nuk është e rekomanduar për të dhënë aktivitet të fortë fizik;
- mos lahen dhëmbët tuaj për të paktën 15 orë pas largimit, në vend të kësaj, të jetë i sigurt për pije gojën me zgjidhje të veçanta, të cilat do të rekomandojë një mjek;

Nuk është një version që dhëmbët urtësi - një lloj përshëndetje nga kohët e lashta. Paraardhësit tanë kishte për të përtyp ushqimin e ashpër, dhe për këtë ishte e nevojshme për të forcuar nofulla. Ky fitim dhe ishin tetë në një dhëmbë rresht. Dhe emri i dhëmbëve për shkak të faktit se ata janë të prerë pas tjetrës, vetëm në kohën kur personi në idenë bëhet më i vjetër dhe më të mençur. E pra, apo më të zgjuar, të paktën. Së fundi artikull dua të them se nuk është i frikësuar përshkruar më sipër tmerreve të gabuar dhëmb i pjekurisë rritje. Kjo është vetëm një pjesë e caktuar e të gjithë pronarët e dhëmbëve të pjekurisë. Dhe 8% e njerëzve që ata nuk e bëjnë. Lexoni: si për të hequr dhimbje dhëmbi