Diphyllobothriasis - trajtim


Sëmundja shkaktohet nga krimbat lloj tapeworms. Me asnjë parazit vlera trajtim mund të arrijnë 12 metra, kështu që është e rëndësishme që menjëherë të marrin masa për të eliminuar diphyllobothriasis - trajtim dhe transferuar normalisht, në varësi të rekomandimeve të mjekut, parashikon një vend i favorshëm.

Dyfyllobotryoza Diagnoza në njerëzMënyrat kryesore të zbulimit ndotjen - diphyllobothriasis fekal dhe Eozinofilet përmbajtje gjakut. Përveç kësaj, historia e rëndësishme:

 • rastet e kontakt të ngushtë me qentë;

 • Konsumi i peshkut para dhe havjar.


 • Metodat e tjera kërkimore rrallë veprojnë radiografi dhe colonoscopy.

  Trajtimi dyfyllobotryoza Biltritsidom


  Produkti është i bazuar mbi praziquantel - substance aktive që ka një veprim të fortë protyhelmintnu. Terapia Efikasiteti dhënat e drogës është 95%.
  Dozimin drogës është një pilulë të vetme brenda 1-3 ditëve, tri herë në ditë. Doza është llogaritur në bazë të llojit të kasetë krimb, i cili vepron patogjene. Është e rekomanduar për të pirë kapsula para ngrënies ose gjatë ngrënies, jo të lëngshme. Interval midis trajtimeve duhet të jetë të paktën 5 ore.

  Në aneminë rënda emëruar gjithashtu vitamina, shtesa dietë me hekur.

  Trajtimi dyfyllobotryoza mjete të tjera dhe duke përdorur mjekësi tradicionale


  Po aq efektive në trajtimin e patologjive Fenasal, praziquantel. Këto barna janë të ngjashme në përbërjen dhe Farmakokinetika Byltrytsydu.
  Alternative Trajtimi - pritjes fara kungull (të papërpunuara). Duhet të hani 300 g stomak bosh në një pozicion të prirur. Për të përmirësuar shijen e barnave mund të thatë fara në furrë dhe bluaj ato me pak mjaltë.