Helminthoses Parandalimi


Sot, shumica e mjekët pajtohen se profilaksia Antiparasitic duhet të marrin të gjithë njerëzit të cilët mbajnë kafshë shtëpiake. Ata janë të bindur se dëmi që mund të shkaktojë worms, çështje shumë më serioze e cila teknikë është aplikuar në trupin e agjentëve toksike nga krimbat.
Ndoshta, në disa raste më të saktë për të kryer regjimi është parandalimi, e cila përjashton pranimit ilaçe anthelminthic dhe është vetëm higjiena e duhur dhe trajtimin e ushqimit. Në çdo rast, emërimi droga toksike të dy të rriturit dhe fëmijët, duhet të jetë i pajisur me një specialist për të përsosin dozen dhe kohëzgjatjen e pranimit.


Parandalimi i helmintiasis


Helmintiasis Parandalimi në të rriturit mund të përfshijë dy objekte - regjimin që nuk ndalet, dhe periodik - ilaçe.
Parandalimi regjimi i helmintiasis tek njerëzit:

 • Lani duart me sapun para ngrënies dhe pas përdorimit të tualetit dhe vende publike.

 • Nëse në vendin e punës tuaj në tryezë, atëherë fshij ajo rregullisht dezinfektues; E njëjta gjë vlen edhe për pajisje PC - miut dhe tastierës.

 • Shkencëtarët kanë gjetur se telefonat mobil janë shumë të pista, kështu që pas përdorimit të tyre, si të dëshirueshme për të ruajtur higjienën e duarve.

 • Obdavayte valë ujë dhe i lau me drejtimin zarzavate ujit, perimet dhe frutat përpara se të hahet.

 • Nxitur mirë dhe mish provaryvayte.

 • Shmangni të hahet peshk të papërpunuara, vezë të papërpunuara dhe vezë.

 • Mos pini ujë çezme nga tubacioni dhe ujë të hapur.


 • Duke ndjekur këto rregulla të thjeshta, ju mund të parandaluar helmintiasis.

  Përgatitjet për parandalimin e helmintiasis


  Nëse jeni të shqetësuar përhapja yyazytsirnistyu i krimbave në trup, dhe për këtë arsye është e përcaktuar simptomat dhe kontaktit me kafshët, atëherë është e këshillueshme për të shpenzuar parandalimin disa kurse nematodeve përdorimin e drogës.

  Kjo është bërë e mirë në pranverë, në mes të prillit dhe në vjeshtë, në fund të nëntorit.
  Përgatitjet për parandalimin e helmintiasis:

 • Vormil;

 • Pyrantel;

 • Nemozol;

 • Albendozol.