Display #
Title Author Hits
A është e mundur për të trajtuar mjetet juridike popullore Chlamydia admin 278
A mund të bëj banja dielli në mastitë admin 268
Anomalitë e lindura të sistemit riprodhues admin 665
Anomalitë e organeve gjenitale admin 677
Arsyet e shkarkimit të verdhë në gratë admin 307
Arsyet infertilitetit qëndrueshëm në gratë admin 262
Bold pas scraping shkaqet, trajtim admin 332
Cikli menstrual dhe hormonet femërore admin 1200
Çrregullime hormonale në gratë admin 280
Çrregullime hormonale në trupin e femrës dhe manifestimet e tij admin 1304
Çrregullime menstruale në gratë admin 337
Diagnoza dhe trajtimi i cysts ovarian admin 305
Diagnoza dhe trajtimi i Gardnerella bakteriale vaginosis admin 297
Diagnoza e hershme e gonorresë në gratë admin 256
Ditë kritike dhe sportive admin 300
Fibroids mitrës dhe shkakton sëmundje admin 262
Fibroids mitrës nyje submukoznыy admin 238
Fillimin e grave menopausal rritur admin 273
Fillimin e menopauzës parakohshme në gratë admin 328
Gidrosalpinks, trajtim admin 254
Gratë Mycoplasmosis admin 289
Heqje e mitrës admin 248
Heqje e mitrës në femra admin 273
Herët zhdukjes menopauza hormonal parakohshme admin 340
Herpes herpes gjenital herpes gjenital për buzët admin 289
Hormonet kontraceptive për gratë admin 274
Inflamacioni i gjirit, inflamacion i grave të gjirit admin 257
Inflamacioni i gjirit, pezmatimi i gjirit admin 443
Kist i qafës së mitrës admin 279
Komplikimet lindin kur përdorni pajisjen intrauterine admin 310
Kontraceptive hormonale për gratë admin 304
Kontraceptive oral dhe shëndetin e grave admin 328
Kryqëzim gjirit admin 281
Lengjet vaginale grua të rritur admin 297
Llojet e erozionit qafës së mitrës admin 312
Mastoidit admin 272
Mastopatia gjirit admin 283
Menarche parë menstruacioneve tek vajzat admin 264
Menopauza e hershme në gratë admin 300
Menopauza në gratë admin 268
Microflora e gjymtimi gjenital admin 275
Ndërresa madh dhe morrat pubike admin 283
Parandalimi i meshkujve dhe infertilitetit femëror admin 264
Parandalimi i sëmundjeve seksualisht të transmetueshme njeriut admin 432
Parandalimi periodike vaginitis dhe trajtimi admin 290
Parandalimin e transmetueshme seksualisht sëmundje njerëzore admin 298
Parimi i testit ovulacionit admin 288
Pasojat negative të aktivitetit të hershëm seksual admin 301
Pezmatimi i organeve gjenitale femërore admin 788
Pllakat pas raportit seksual admin 265
Rrethojnë formimin e kancerit të gjirit admin 267
Rreziku i abortit për shëndetin e grave admin 396
Sa efektive djegurit e valëve të radios erozioni i qafës së mitrës admin 244
Sëmundje Inflamacioni i gjirit në gratë admin 249
Sëmundje të gjirit në gratë admin 289
Sëmundjet heqje e kancerit tek gratë admin 261
Sëmundjet precancerous e organeve gjenitale femërore admin 310
Sëmundjet pseudo qafën e mitrës admin 243
Serotonin hormon lumturi dhe endorphins admin 470
Shkaqet ciklit dysmenorrhea admin 265
Shkaqet e amenorrhea në gratë admin 302
Shkaqet e erozionit qafës së mitrës admin 253
Shkaqet e gjakderdhje abnormale nga vaginë admin 3374
Shkaqet e grave menopausal rritur admin 276
Shkaqet e infertilitetit në jetën e një gruaje admin 273
Shkaqet e menopauzës të hershme në gratë admin 386
Shkaqet fibroids mitrës admin 272
Shkaqet gratë e dhimbshme menstruacioneve admin 235
Shkaqet kruajtje lokale dhe përgjithësuar admin 774
Shkaqet shkarkesë nga dalë admin 280
Shkarkimi jonormal nga thithi i gjirit admin 390
Shkarkimi nga dalë grua gji admin 331
Shkarkimit normale vaginale për gratë admin 244
Sifilisi RIF admin 267
Siklet nga dalë e nënës admin 252
Sindromi i vezoreve tek gratë admin 213
Stresi kërcënon një grua e jopjellor admin 228
Teknika e masazh gjinekologjik admin 215
Tenosynovitis, shkaqet dhe trajtimi tendovahynyta admin 294
Trajtimi i trichomoniasis të grave dhe burrave admin 292
Trupi i një gruaje në menopauzë admin 243
Vulvity ose inflamacion i vulvë admin 273
Zhvillimi i Fybroadenomatoza në gji admin 226
Zhvillimi i mastitë në gji admin 224