Gratë Mycoplasmosis


Nën emrin nuk është e vështirë të mendoj se agjenti është Mycoplasma mycoplasmosis. Ajo transmetohet seksualisht. Çfarë përbën Mycoplasma? Ky është lloji i organizmave të vogla, të cilat janë prokaryotes dhe të cilat mund të gjenden në mjedis. Ka dy lloje: Mycoplasma dhe ureoplazma. Organizma të tilla të vogla shkaktojnë shumë sëmundje të pakëndshme dhe për shkak se tani është studimi më në thellësi të këtyre mikrobeve. Urogjenital vërejtur në një numër të konsiderueshëm të njerëzve. Gruaja më e sëmurë. Statistikat përbën 80% të seksit të drejtë, të cilët kanë probleme të tilla si kjo dhe 51% të jopjellor. Sëmundja është përcaktuar nga titer fryra në trup.Shfaqja e mycoplasmosis në gratë karakterizohet ose seksualisht apo gjenetikisht nga nëna tek fetusi. Totali patogjene të gjeni: hominis Mycoplasma genitalium, Mycoplasma pneumoniae, Mycoplasma. Nga sëmundjet urogjenitale lidhura "Mycoplasma hominis". Në fushën e patologjisë, sëmundjeve që lidhen me mykoplazmat në vendin e dytë, sipas statistikave ka 35-50% të rasteve. Një inflamacion pelvikut (të vogla), si mycoplasmosis janë 25% e zënë vendin e 3. Nga kjo mund të kuptojmë se kjo nuk është vetëm në rast të simptomave më të vogël duhet menjëherë perevirytysya mjekun. Paralajmërimi i grave të veçantë për ju, sepse sëmundja mund të transmetohet dhe fëmijë, kini kujdes!

Simptomat mycoplasmosis


1. Vajzat simptoma zakonisht nuk duket shumë. Në fillim do të jetë përzgjedhja pothuajse i padukshëm transparente, atëherë dhimbja e mundur kur shkon në banjë (urinim). Pasi mitra fillon gjatë inflamacion, dhimbje janë të dukshme jo vetëm gjatë urinimit, dhe herë pas here në kohën e zakonshme dhe para ciklit menstrual.

2. Në rastin e urethritis, manifestohet me kruarje. Siklet kur duke ecur në tualet, të cilat shpesh marrin shumë për ftohjet fshikëz (cystitis). Në rast të një periudhe të zgjatur të inflamacionit, imuniteti vezore zvogëlon në mënyrë të konsiderueshme dhe trupi është i ekspozuar ndaj kësaj sëmundjeje, por ohanы nga pelvisit të zhvilluar sëmundje patologjike të tilla si endometritis (formuar nga rreshtim e brendshme e mitrës), abscese, salpingo (Kallëzuesit mitrës përflakur) dhe të tjerët. Çdo dështim i ciklit menstrual të përforcuar dhe për të forcuar vetëm simptomat mycoplasmosis, çdo vonesë, gjatë menstruacioneve, pas menopauzës femra. Si dhe disa sëmundje të vogla që dobësojnë një trup.


Shkencëtarët kryer një seri e reaksioneve që do të përcaktojnë nëse ADN mikoplazmave në sekrecionet vaginale ose Urethral, ​​si dhe në urinë. Të gjitha studimet janë të bazuara në sera çiftëzohet, në fjalë të tjera quajmë këto studime laboratorike. "Metodat e kulturore për gratë". Ju duhet të jetë i vëmendshëm ndaj vetes, për partnerin tuaj. Ju duhet të shikojnë për ndonjë reagimet e trupit tuaj. Nuk Marasmic të jetë e nevojshme, por çdo ndryshim duhet të jetë një shpjegim mjekësor fizik ose logjik. Para çdo akt të seksit, të jetë i sigurt partneri 100%, sepse ajo varet nga të gjithë jetën tuaj të ardhshëm, dhe në disa raste, jetën e fëmijës suaj.