Fibroids mitrës nyje submukoznыy
Fibroids mitrës - një sëmundje shumë e zakonshme gjinekologjike që më së shumti kërkon trajtim kirurgjik. Kështu 20% e të gjithë zbuluar atje ashtuquajtura fibroids ose submucosal fibroids submukoznaya. Ajo është në këtë fijor është e theksuar foto klinike.
Pas fijor është hequr, një grua mund të sigurtë të jetojnë. Ajo është e mjaftueshme për të vetëm check-up një herë në vit. Trajtimi i mëtejshëm është i nevojshëm.
Fibroids mitrës faqe submukoznыy - Simptomat

Në gratë me fibroids submucosal vërejtur menstruacioneve të zgjatur dhe të rënda, dhe ata mund të jenë clumps e mukusit dhe gjak. Për më tepër, shumë shpesh nuk ka gjakderdhje menstruacioneve jashtë. Gjakderdhje të tilla është gjithashtu shumë e rëndë dhe të zgjatur. Ai vijon se gratë me mitrës submukoznoy domosdoshmërisht anemi, anemi dhe kjo mund të jetë shumë e rëndë.
Shpesh kjo është e shoqëruar nga fibroids mitrës varfëri, dhe gjatë shtatzënisë, mund të jetë gabim i përhershëm, aborte spontane dmth. Dhe këto aborte spontane janë në një fazë mjaft të hershme.

Fibroids Submukoznaya shpejt rritet në përmasa, përveç kësaj është e fibroids shpesh kthehet në kancer. Për këtë arsye, ky lloj i fibroids duhet të hiqen sa më shpejt të jetë e mundur.
Në mënyrë që të zbuluar miomes mitrës duhet të ndërmarrë kërkime të tilla si ultrazërit. Gjithashtu mund të përdoret hysterosalpingography tillë kërkimore. Dhe në vendndodhjen e saktë të fibroids dhe kjo do të varet nga trajtimin e pacientit.
Fibroids mitrës Nyja submukoznыy - trajtimNë trajtimin e këtij lloji të fibroids është më shpesh përdoret trajtim kirurgjik. Ky operacion mund të kryhet edhe nga prerë konvencionale dhe duke përdorur pajisje endoskopik. E gjitha varet nga mosha e gruas dhe për dëshirën e saj për të pasur fëmijë.

Nëse fijor është i vogël, ju mund të përpiquni të hiqni vetëm tumorin por të lënë në mitër paprekur. Por në qoftë se nyja është mitrës shumë i madh apo edhe disa, vetëm heqja e mitrës mund të zgjidhin këtë problem dhe mënyra e vetme për një grua mund të shërohet.
Kuruar fibroids mitrës pa kirurgji pamundur. Kjo nuk i ndihmon as një ilaç popullore. Kjo është arsyeja pse ju nuk duhet të besoni healers tuaj shëndetësore apo magjistarët. Ky trajtim mund të çojë në pasoja shumë të të ardhur keq, por kjo në vetvete fibroids askund dhe kurrë nuk shkojnë askund.