Sa efektive djegurit e valëve të radios erozioni i qafës së mitrës


Moxibustion qafës së mitrës valët e radios erozioni fillim të historisë së saj që nga viti 1973, duke treguar rezultate të mira. Autori i kësaj metode të trajtimit ishte Dr. Ellman. Ai është patentuar parë valën e pajisjes radio "Surhitron."
Në të ardhmen, pajisjet për terapi valë radio përmirësuar vazhdimisht. Aktualisht, ata lëshojnë valët frekuencë të lartë, por temperatura indet kështu mbetet i ulët.

Mekanizmi i veprimit


Radio valët janë në gjendje të pa kontakt me shkakun indet e koagulimit, duke çuar në heqjen e strukturave patologjike. Ky është një rezultat i avullimit të lëngut nga çdo qelizë, e cila bie nën ndikimin e valëve të radios.


Si rezultat i kësaj, ata janë të koagulimit (e thatë) nekrozë. Përparësia e kësaj metode të trajtimit është që të shkatërrojë vetëm indet e parregullt, sepse qelizat e shëndetshme nuk thithin pothuajse rrezatimit valë radio.Indikacionet terapi radiowave


Në qafës së mitrës terapi valë radio patologji është një drejtim premtuese. Më shpesh është e nevojshme për të aplikuar trajtimit të endocervicosis (erozioni i qafës së mitrës). Para se procedura domosdoshmërisht të mbajë Citologjia, i cili do të lejojë një shkallë të caktuar të yyazytsirnosti eliminuar proceseve precancerous.

Megjithatë, përdorimi më optimale e biopsi për të ndihmuar të mësuar histologjike sipërfaqe struktura erozovanyy.Aspektet pozitive të terapisë radiowave


Moxibustion qafës së mitrës valët e radios erozioni ka një numër të cilësive pozitive.
Këto përfshijnë si në vijim:metodë është pagjak, jo aq sa për të formuar mpiksjen e gjakut;
dëme minimale për të indeve të shëndetshme;
pothuajse të minimizuar rrezikun e inflamacionit, si dhe reagimi rruazë e bardhë është pothuajse mungon;

Përfshirja e vogël në zonën e ndërhyrjes së fibrave nervore, kështu që praktikisht nuk ka dhimbje zhvillon;
epithelialization shpejtë me qafës së mitrës raport normal shtresë epiteli.Tip! Kështu, terapi valë radio është një trajtim premtues i kushteve patologjike të qafës së mitrës, e cila ka një numër të avantazhe. Megjithatë, para se të aplikoni duhet të eliminojnë precancerous procesin malinje lezione dhe qafën e mitrës.


Erozioni i qafës së mitrës. Çfarë është e rëndësishme të dini grua?