Shkaqet e grave menopausal rritur


Menopauza - një proces mjaft i gjatë. Sipas standardeve mjekësore kulm në fund dhe në mënyrë të pakthyeshme vjen pas menstruacioneve mungojnë viti. Besohet se menopauzë në çdo rast - një test serioz. Girlfriends të cilët kanë qenë "me të gjitha" mund të shpenzojnë orë duke përshkruar tmerret e menopauzës, ankthi, psikozë, dëshira e vazhdueshme për të qarë, "sindromi elektrike", ose ashtu-quajtur "hot flashes."
Nga ana mjekësore kjo quhet kurs patologjike e menopauzës, menopauza ndodh që nuk është normale. Disa menopauza femrat të rritur shkon mirë, disa - me komplikime. Natyrisht, shumë varet nga Ekologji, ushqim, zakonet. Të gjitha sëmundjet që janë fituar gjatë jetës së një gruaje, të fillojnë të lulëzim wildly është në menopauzë. Por nuk ka garanci, ajo gjithashtu ndodh që hormonet menopauzë mbajti një bandë e problemeve (trashje, lëkurë të cilësisë dhe t. E.), dhe gjatë menopauzës, një harnishaye grua dhe lule. Si do të jetë menopauza juaj është mundësia e menopauzës anormale jo, mendoi më parë. Cilat janë shkaqet kryesore të gratë menopausal rritur?Simptomat dhe shkakton menopauzë patologjikeNervozizëm dhe nervozizmi - një nga treguesit e parë të kursit patologjike së menopauzës. Sigurisht, sulmet e të gjithë nervozizëm ndodhin. Por në qoftë se ato bëhen të rregullt, atëherë kulmi nuk është aq i përkasin natyrës.
"Sindromi elektrike apo arsye," apo të ashtuquajturat "hot flashes." Kjo sulmet e papritura të ngrohjes në kombinim me vjellje, ndjenja e asfiksi dhe djersitje e tepruar. Një sulm i ngrohjes në javë - nuk është një patologji. E përditshmja "hot flashes" kërkojnë ndërhyrje mjekësore.

Nuk ka asnjë shkakton thatësi në vaginë - kjo është për shkak të faktit se sasia e epitelit. Kjo mund të duket mosmbajtjeje urinar (kryesisht ashtu-quajtur "stres", - kur teshtitjes ose kollitjes).Nëse menopauza ndodh me një nga simptomat e mësipërme, ju duhet rregullisht vizitojnë gjinekologun dhe endokrinolog. Gjëja më e rrezikshme në menopauzë patologjike se në këtë periudhë mund të duket extragenital (sëmundje: tensioni i rritur, sëmundje koronare të zemrës, etj). Kjo është konfirmuar nga statistikat. Nëse të rinjtë dhe të moshës së mesme të vuajnë nga sëmundjet kardiovaskulare më shpesh se femrat të rritur, pas pesëdhjetë gra janë të zënë hapin me seksin e fortë. Prandaj, sigurisht patologjike e menopauzës duhet rregullisht të vizitoni mjekun dhe të ketë teste. Për të menopauzës ishte krejtësisht pa dhimbje dhe si për shëndetin e përgjithshëm të trupit dhe për sfond të shëndetshme me pikë emocionale të parë, është e nevojshme për të rregulluar dietën e tyre. Dieta duhet të jetë i pranishëm vitamina, minerale, elemente gjurmë të gjitha për të ndihmuar gratë zgjidhë të gjitha problemet shpejt dhe me lehtësi.