Diagnoza e hershme e gonorresë në gratë


Gram-negative diplococci është agjent shkaktar i gonorre. Gjatë marrëdhënieve vaginale, apo rektumit bien gonococci. Nëse infeksioni ndodh nëpër kanalin e lindjes, infeksioni fëmija transmetohet shkakton konjuktivit gonokoksik në porsalindur. Diagnoza e hershme e gonorresë të grave është i bazuar në zbulimin e shpejtë të patogjen të gonorre. Infektuar nga familje pothuajse e pamundur. Gonorrea vdesin jashtë trupit. Ajo duhet të mbahet mend se infeksioni duhet të merrni një numër të mjaftueshëm të gonococci.


Gonorrea në gratë duke u trajtuar mirë, në qoftë se në kohë për të parë një mjek për t'u testuar, për të zbuluar infeksionin. Shumë gra për shkak të frikës, frika nga paragjykimet morale ose shoqërore nuk shkojnë në klinikë, nga frika publicitet dhe dënimin. Ata të vonojë procesin e identifikimit të sëmundjes. Nëse koha nuk fillon trajtim, ajo mund të çojë në komplikacione, inflamacion dhe madje edhe shterpësinë. Diagnoza e gonorresë - është mënyra më e sigurtë për një rezultat pozitiv në të ardhmen. PCR ose mbjellje është bërë shpejt dhe në meshkuj dhe femra. Kjo është mënyra më e mirë për të zbuluar infeksionin. Ajo duhet të identifikojë gonorre në një fazë të hershme në mënyrë që të mos vë veten në probleme serioze. Një grua shtatzënë është e regjistruar, ajo shkarkuar një shumë të testeve, dhe ajo pyet veten pse e gjithë kjo është e nevojshme. Pas shëndetin e saj të shkëlqyer, nuk ka simptoma që tregojnë praninë e infeksionit në trup. Më paradoksale se gratë nuk e dinë dhe nuk mund të ndjehen sëmundje. Duke qenë të infektuar me HIV, gruaja ndjehet në mënyrë të kënaqshme.


Ne ju rekomandojmë që të marrë testet e nevojshme për të zbuluar infeksionin në të ardhmen për të shmangur probleme të mëdha që mund të ndikojnë në trupin jo vetëm gratë, por edhe fëmijët e tyre. Ka pasur një rast të tillë. Një nënë erdhi në klinikë për të regjistruar shumë vonë. Termi ishte i madh, ai u dërgua menjëherë për të vëzhgimit. Kërcënimi i lindjes së parakohshme ishte e qartë. Natyrisht në mom nuk ishte e denjë për shqyrtim. Ai nuk është marrë me qira teste që në gratë gjatë shtatzënisë është e nevojshme për të marrë. Jo kryer diagnoza në kohë në fazat e hershme të shtatzënisë. Mjekët shikuar shtatzënë me gishta si ajo ka punuar edukatorit në kopshtin e fëmijëve. Një staf i kopshteve janë ekzaminim mjekësor çdo vit. Fakti është i njohur për të gjithë dhe jo të kontestueshme. Gjendja normale, se është koha për të lindur. Ajo lindi normalisht, por foshnja ishte mjaft i sëmurë. Ai nuk ishte edhe trup të shëndetshëm. Sëmundje të zemrës, probleme të veshkave, fëmija nuk mund të marrë frymë në mënyrë të pavarur, problemi me sistemin e tretjes, vizion të paqartë, nxënësve të varfër e lokacionit. Ai kishte për të shkuar nëpër shumë operacione për të mundësuar atë për të jetuar dhe të rritet. Një fatkeqësi të tillë! Ata filluan të hetojnë shkakun e incidentit të kolapsit. Ata morën shtupë, analizën e gjakut. Konfirmuar praninë e mikroorganizmave gonorre, ngjarja solli të gjithë tmerrin e. Si kështu? Çdo gjë do të jetë mjaft e ndryshme në qoftë se do të ishte një nënë e ka regjistruar me kohë dhe ishte diagnoza në kohë. Fëmijë të varfër, prindër të varfër.


Ata do të durojnë shumë probleme dhe vështirësi, klinika të përhershme, operacioneve të holla për trajtim. Një fëmijë. Çfarë Fëmija është fajtor? Jeta e tij është e tmerrshme që nga lindja. Ai kurrë nuk do të ndjehen fëmijën të plotë, të drejtuar, të luajë me fëmijët e tjerë dhe nuk e di se sa do të zgjasë. Me diagnoza të tilla si ai vuri vështirë gjatë. Diagnoza në kohë është një mënyrë e sigurt për të parandaluar problemin. Për të diagnostikuar gonorre nuk të jetë në bazë të simptomave. Konfirmim laborator është i nevojshëm. Duke u bërë regjistrimi, gratë mbahet diagnozë të plotë dhe në kohë. Të bëjë ekzaminimin e nevojshme, është e nevojshme të mendojnë jo vetëm për veten e tij dhe nxori dorën e tij në trupin tuaj, mendoni për fëmijët dhe për të tjerët. Nëse ju virusonosiy, gjysma tuaj të tjera ka gjasa të infektuar gjithashtu. Ju jeni një rrezik jo vetëm për veten e tyre, por për të tjerët. Mos të jetë i pakujdesshëm. A nuk rezistojnë në qoftë se ju ofrojnë për t'u testuar për praninë e mikroorganizmave - Neisseria gonorrhoeae. Kjo do t'ju siguruar sigurinë, fëmijën, familjen, njerëzit rreth tyre. Mos kurseni të holla në provë. Besoni mua, nëse ju injorojnë këshillën e mjekëve, ajo në fund të fundit do të kushtojë shumë më shumë!


Ju duhet të jenë të vetëdijshëm se simptomat e infeksionit gonorre janë ndjerë, nga një ditë në disa muaj. Por shumë gra symptomatychnost plotësisht mungon, dhe gruaja ndihet mirë, tërësisht të shëndetshëm, në dijeni të sëmundjes. Tani, si më parë, ishin të pandarë në "standard ari". Metoda e kulturës. Me zona ndezjes është vendosur për zgjedhjen e kulture, koloni të veçanta mjedisore gonokoksik, përcaktuar ndjeshmërinë e baktereve ndaj antibiotikëve të ndryshëm. Për kërkime përfshirë ndarjen e një pjesë të madhe gjëndër, uretrës, vaginë, qafën e mitrës. Gardh, shpifjeve, është si një gjinekolog rregull. Rezultati do të shihet vetëm pas një jave.


Saktësia e studimit është 95%. Ky është një rezultat i shkëlqyer. Në fund të fundit, në qoftë se duke marrë një shtupë prej qafës së mitrës për ekzaminimin mikroskopik, saktësia e analizës varet nga laborator aftësive dhe është 30-75%. Kjo metodë është e përshtatshme vetëm për diagnozën paraprake. PCR - reaksion zinxhir polimer. Metoda bazohet në zbulimin e ADN-së patogjene. Ai shpesh i jep një pamje të rreme. Është e nevojshme për të kontrolluar metodën e kulturës. Test ELISA. Studimi, i cili mund të zbulojë antitrupa specifik gonorre. Marrjen e mostrave të gjakut bëhet në pacientit. Për fat të keq, një numër i vogël i laboratorëve të bërë analiza të këtij lloji, edhe pse zbulimin yyazytsirnist gonorre dhe saktësinë e diagnostikimit është mjaft i madh. Ajo është gjithmonë më mirë që të jetë një hap përpara në sfidën e drejtimin e tij.