Marrëdhëniet në mes burrit dhe gruas në familje


Figura qendrore në familje - kjo është më bashkëshortët. Sigurisht, ju duhet të kujdeset për prindërit, fëmijët dhe të kushtojnë kohë për të treguar dashurinë tuaj për ta. Por nëse nuk ka dashuri mes burrit dhe gruas, priori familja nuk mund të jenë të lumtur. Për më tepër, siklet do të përjetojnë të gjitha familjet. Edhe në qoftë se çdo prind e do fëmijën e vetëm, por në mes të njëjtin nënës dhe babait nuk ka harmoni - fëmija nuk mund të jetë plotësisht i lumtur. Le të flasim për marrëdhënien e burrit dhe gruas në familje!
Nuk është çudi Bibla thotë, "një njeriu të braktisë babanë dhe nënën e tij dhe do të bashkohet me gruan e tij; dhe të dy do të bëhen një mish i vetëm. " Afërsia intime në të gjitha nivelet - trupore, mendore dhe shpirtërore - është diçka që inkurajon shkrimin e martesës. Dhe për të arritur gjithë plotësia e unitetit me të dashurin tuaj të vërtetë - pavarësisht nga të gjitha dallimet në mes jush.


Dhe ende "dashuria" - është, para së gjithash, për të vënë interesat e tjetrit sipër tij. Dhe të bëjë atë jo një herë, por vazhdimisht. Gjithashtu, në mënyrë ideale, ajo përcakton shpirtërore familjen kurs njeri - ai është përgjegjës për faktin se shtëpia e tij ishin duke shkuar në drejtimin e duhur. Dhe gratë janë të thirrur për të nderuar dhe respektuar njerëzit dhe përsëri pa asnjë rezervë. Provoni priori trajtojnë një njeri me respekt, pa menduar nëse CHH ai e meriton atë apo jo - dhe pas një kohe ju do të gjeni frytet e mira të atij vendimi.

Pra, si ju thonë - një "standard i artë", ideal për t'u ndjekur. Dhe çka nëse partneri nuk përpiqet për t'iu përgjigjur ajo? Le të vetëm të doyazykamosya se ne nuk e konsiderojnë situatën e familjeve, ku një bashkëshort vjen krejtësisht në mënyrë të paligjshme mbi gjysma e saj apo fëmijët. Ne po flasim për familjet e zakonshme, por ka humbur (ose jo) e arritur harmoni në marrëdhënie.

Në këtë rast, ju mund të ekzekutojë pjesë e saj, që të ndryshojë veten, afrohet imazhin ideal i gruas (burrit), dhe pa marrë parasysh sjelljen e pjesës së dytë. Në fakt, e vetmja mënyrë ju mund të gjeni një martesë të lumtur, të bëjë atë që varet nga ju dhe jo ri-angazhohen partner "e gabuar". Great Iluzion - mbështetet në faktin se ne mund të ndryshojmë personin tjetër. Ju nuk mund të, të themi, ose shter det hidhen në 100 metra - kjo është thjesht përtej aftësive njerëzore. Nëse burri juaj do të jetë një burri të mrekullueshme është përtej fushëveprimit të kontrollit tuaj. Kjo - vendimi i tij. Por çfarë lloj i gruas që ju do të jetë deri në ju. Mësipërm zbatohet në mënyrë të barabartë për të dy burrat dhe gratë. Unë dua të tërheq vëmendjen tuaj: ajo nuk është gati për të vënë jetën në mënyrë për të kënaqur të gjitha dëshirat dhe tekat e pjesës së dytë. Në anën tjetër, në qoftë se ka probleme, ai mund dhe duhet të diskutojë. Por nëse për disa dialog konstruktiv arsye nuk punon, e vetmja gjë që ju duhet për të - kjo është për të parë për atë që shumica mendojnë dhe të veprojnë në mënyrë korrekte.


Edhe në qoftë se ajo erdhi në se ju burri nuk ndjehen për secilin asgjë tjetër, por bezdi dhe antipati, mos e humbni shpresën. Fillimi sillen në mënyrë korrekte, pa pritur për "frymëzim" dhe qëndrimi juaj do të përputhen sjelljen tuaj. Filloni duke bërë dashuri në punët e një personi tjetër - dhe Perëndia duhet të ju jap dashuri. Ndryshimet në këtë rast mund të ndodhë në dy mënyra. Së pari, partner, duke parë dhe ndjenja dashurinë tuaj të vërtetë ende mund të fillojë të ndryshojë. Vendimi pozitiv, nuk kërkon asgjë në këmbim (në krahasim me moraliste, histeri dhe shënimet), krijon një dëshirë për të tjerët që të ia kthej, të bërë diçka të mirë për ju. Së dyti, pavarësisht nëse i dashur do të sillen mirë, qëndrimi juaj të ndryshojë meta e saj: ata nuk janë më aq shumë të fyejnë dhe të plagosë ju. Kjo automatikisht do të çojë në faktin se ju bërë të ndiheni më të lumtur.