Uji është çelësi për shëndet të mirë


Absolutisht të gjitha proceset metabolike të përfshirë ujin. Prandaj, futje e saj të përditshme është shumë e rëndësishme për shëndetin e njeriut. Shumë njerëz mendojnë se pirë shumë lëngje të ndryshme, ata japin trupin tuaj me sasinë e nevojshme të ujit. Por jo, ajo shkon në kafe, çaj, pije e butë, pije frutash. Ata do të diskutojnë ujin më të zakonshme të ujit të pastër. Për shkak se uji është çelësi për shëndet të mirë.
Sa ujë duhet të pini çdo ditë? Shkalla e përditshme për çdo kilogram të peshës trupore - 30 ml për shembull, në qoftë se pesha juaj është 70 kg, atëherë çdo ditë ju duhet të pini më shumë se dy litra ujë. Ju lutem vini re ujë të thjeshtë, përveç çaj, kafe, etj Për më tepër duke përdorur një numër të madh të pijeve, trupi ka nevojë për ujë edhe më shumë, sepse këto pije janë diuretics, ata nxjerrin ujin çmuar nga trupi. Për më tepër, me trup ende ka nevojë për ujë për të sjellë sheqer, ngjyra dhe helmet e tjera që vijnë nga pije të ndryshme. Gjatë gjithë ditës ne djerse dhe frymë rrugën, sipas disa raporteve ne nxjerr 05 litra ujë të përditshme. Dhe kjo është e nevojshme për të plotësoj rezervat.


Shumë të pijë ujë vetëm kur etje. Kujdes Nëse ju jeni të etur, atëherë ju keni dehidratim të rënda.

Ju mund të shtoni lëng limoni në ujë? Kjo është e padëshirueshme. Nëse uji shtoni lëng limoni, ose diçka tjetër, trupi nuk do ta pranojë këtë lëng, si ujë, si dhe ushqim të lëngët. Pse? Ndryshuar strukturën molekulare të ujit. Një trupi ka nevojë për ujë të pastër dhe më të mirë. Nëse ju dëshironi që të ketë shëndet të mirë? Flasim e parë që mund të lindin sëmundje për shkak të mungesës së ujit në trup.

Vegjetative-vaskulare distonia (vvd). Një diagnozë shumë të zakonshme. Ndoshta kjo është që ju ose fëmijët tuaj. Çfarë është IRR? Ta themi thjesht, një ton të keq të gjitha enët, jo vetëm gjak. Nëse ju shkelë ton enëve të gjakut që ka probleme me pothuajse të gjitha organet e brendshme. Ja një shembull kryesor i asaj që ndodh në trup për shkak të mungesës së numrit të kërkuar të pijshëm ujë të thjeshtë.

Në mungesë të ujit, të jetë i sigurt që të ketë probleme me traktin gastrointestinal. Në mungesë të zorrëve të ujit humbet elasticitetin dhe tonin të mirë. Ja peristaltikės ku varfër. Zorrë Ton në gjendje të keqe, dhe është e vështirë për të hequr stol. Kapsllëk lindin kryesisht për shkak të mungesës së ujit. Pastaj, tretje e keqe. Çfarë ndodh në qoftë se të gjithë që duhet të përfundojë mbetet? Trupi është i helmuar helmet dhe toksina që kishte për të shkuar.

Gjithashtu, kur ka një mungesë të ujit përgjumje, lodhje, aktivitet të dobët të trurit dhe më shumë.
Siç mund ta shikoni, kjo mund të ndodhë vetëm me trup për shkak të mungesës së ujit. Për të pastruar trupin mësohet veten për të pirë ujë. Në mëngjes të jetë i sigurt për të pirë 200-250 ml ujë të thjeshtë. Është në rregull në qoftë se ju nuk do të rritet, mësohet veten për të pirë ujë ngadalë, dhe ju do të ketë sukses. Me kalimin e kohës, ju do të dëshironi të pini, dhe nuk mund të jetojnë pa ujë. Uji shkon të gjitha proceset metabolike në trup, dhe njerëzit që pijnë shumë ujë, qëndroni të pakta dhe të bukur.


Ju mund të mohojë ", shumë njerëz nuk pini ujë, asgjë jetesë", - kështu jetojnë, por vini re sa shpesh ata marrin të sëmurë.
Uji përmban oksigjen në përbërjen e tij, e cila është shumë e nevojshme për të gjitha qelizat e trupit. Pa celular oksigjen vdes, kështu që një shishe ujë të pastër duhet të jetë gjithmonë me ju.
Mundohuni të shërohen ujë - kjo është shumë e lirë, dhe krejtësisht pa efekte anësore. Megjithatë, efekt anësor do të vazhdojë të jetë - një shëndeti të madh.