Ndikimi në pika të caktuara në sëmundje të ndryshme dhe kushtet


Natyra e njeriut nga koha në kohë për t'u marrë me disa sëmundje që shpesh nuk janë një sëmundje e rëndë dhe nuk ka për shkak të lodhjes së tepruar, tendosje nervore, etj Dikush vetëm dëshiron të shtrihem në shtrat apo në një nxitim për të marrë një pilulë. A nuk nxitojnë për të helmuar kimi trupit. Dashur nga mjekësia kineze ndihmon shumë në këto raste. Ndikimi në pika të caktuara në sëmundje të ndryshme dhe kushtet, mund të kthehet shpirtrat e mirë dhe të shpëtoj nga dhimbje të ngulët.
Së pari, ju mund të kenë nevojë një pasqyrë për të gjetur pikërisht ato pika që duhet të ndikojnë. Pesë minuta masazh do të pushojnë, të shpëtoj i ftohtë të përbashkët, marramendje, dhimbje koke dhe të lehtësojë të përzier, të zvogëlojë ose të rrisë presionin e gjakut.Pse e bën këtë punë?
Për shkak të presionit në pika të caktuara në sëmundjet e ndryshme dhe kushtet, ka një nxitojnë të gjakut në indet dhe muskujt. Për më tepër, është e rëndësishme për masazh pikat kyçe - kjo do të ndihmojë për të përmirësuar shëndetin.
Bëni gishtave Ndikimi për një minutë në çdo pikë. Goditur duhet të jetë e dukshme, por nuk shkaktojnë dhimbje. Cila anë do të zbatojë lëvizje clockwise ose kundër akrepave të sahatit - nuk është e rëndësishme.

Ndikimi në pika të caktuara në sëmundje të ndryshme dhe kushtet

Lodhje
Nëse ju përjetojnë lodhje, humbje të përqendrimit dhe sytë mbyllur padashur, provoni në vijim.
Pika №1
Njëkohësisht masazhet në qoshet e brendshme të syve.
Pika №2
Masazh njëkohësisht në tri pikat në të dyja vetullat. Ato janë të vendosura në mes të vendit, vendas dhe të huaj.
Pika №3
Gjej ndërmjet vetullave mbi hundë, fryrë tumë. Masazh atë për 1 minutë.
Pika №4
Masazh pikë në të njëjtën kohë polusantimetra në qepallat më të ulët, nën nxënësve sy.


Getting shpëtoj e undead
Stimulojë brenda trupit për të luftuar undead.
Pika №1
Masazh pikë, e cila është në hundë, linja vazhdoi vetullat.
Pika №2
Në të njëjtën kohë shtypni pikë ndodhet pranë tempuj, rreth 2 inç nga buzë e jashtme e vetull, të depresioneve veçanta.
Pika №3
Me 2 anët masazh pika të vendosura në të dy anët e urës, në buzë të hollows sy.
Pika №4
Këto pika janë të vendosura rreth 1 cm në të dyja anët krahët e hundës.


Getting shpëtoj e dhimbje koke
Pika №1
Vizualisht, duke vazhduar linjën e vetullave, të gjejnë një pikë në mënyrë rigoroze në hundë.
Pika №2
Masazh dy pika të vendosura pranë tempuj, rreth 2 inç nga buzë e jashtme e vetullat, në një lloj të depresioneve.
Pika №3
Masazh dy pika janë pak më e lartë dhe më larg se buzë e vetullat. Në këtë pikë kokës krijon një lloj të lojës. Gjej të shumë të lartë në vijë e flokëve dhe masazh për 1 minutë.

Pika №4
Vizatoni një kulm imagjinare mbi kokë, nga veshi në vesh. Pika fuqishmi ndodhet brenda vijave dhe është vendi që ju doni të masazh.

Rritja e presionit të gjakut
Për të rritur presionin e nevojshëm për të shqyrtuar pikat që nuk janë vetëm koka, por edhe në të gjithë trupin.
Pika №1
Dora e djathtë e vënë mbi kokën e tij në mënyrë që gishti i vogël preku majën e veshit të djathtë. Bëjë manipulimin simetrike me tjetrin. Kur duke treguar gishtat dhe pads janë të dëshiruar pikë.

Pika №2
Vendi pëllëmbën e dorës së tij të djathtë në stomak në mënyrë që gishti tregues ishte vetëm nën kërthizë. Nën gishtin e vogël dhe pad do të jetë një pikë që ka nevojë për masazh.
Pika №3
Pika është e vendosur në pjesën e jashtme të këmbës, në afërsi të kyçin e këmbës. 4. Vendi gishtin në krye të kyçin e këmbës, dhe nëse gishti do të prekë pikë është e vendosur nën jastëk e gishtit tregues.

Presionin e ulët të gjakut
Pika №1
Ky vend është quajtur pikë konvencionale, siç është vija e gjatë së cilës dhe është një zonë e ndikimit. Ajo është e vendosur në mes lob veshit dhe arrin në mes të klavikul. Nëse rastet e mëparshme kanë nevojë për masazh pikë zonës, në këtë rast, vetëm lëvizjet e kujdesshme stroking. Majat e gishtave të kalojnë lartë poshtë të gjithë linjën e rreth 10 herë dhe pastaj të bëjë të njëjtën gjë për simetrik në trup.

Pika №2
Masazh pikë, e cila ndodhet rreth 05 cm nga fundi i lob veshit në anën e hundës.

Getting shpëtoj e përzier
Nëse vjellje dhe marramendje shkaktuar nga helmimi, atëherë masazh këto pika do të jetë i kotë. Kjo do të ndihmojë në rastet kur ju pompohet në transport apo ju keni ndryshuar situatën në mënyrë dramatike trupin.
Pika №1
Shtypni gishtërinjtë e dorës së tij të majtë në brendësi të pëllëmba e dorës së tij të djathtë. Finger duhet të preknin të paktën cepin e pëllëmbë. Në qendër të linjës në të cilën gishtin tregues të dorës së tij të djathtë do të zbatohen, dhe do të jetë kjo pikë. Masazh pikë në të dy duart.

Pika №2
Çështja është në pjesën e prapme të dorës, dhe ajo mund të duken si më poshtë. Merrni në drejtim të gishtit të djathtë. Në hapjen e formuar midis gisht tregues dhe vendin e gishtit të majtë në mënyrë që plies trupë e tij ra pikërisht në mes tyre. Në pikën ku gishtave të dorës së majtë të mbulojë pjesën e prapme të djathtë është pika e nevojës. Pomasazhuvavshy 1 minutë, transferimi në një tjetër dorë.

Ndikimi në pika të caktuara në sëmundje të ndryshme dhe kushtet që është acupressure, mund të ofrojnë një shërbim të paçmuar, në qoftë se për shembull, keni nevojë për ndihmë dhe nuk kanë ilaçe ime apo ambulanca vonohet. Por mos harroni se gjendet vetëm të saktë fërkoni pikat në gjendje të japin efektin e dëshiruar. Për më tepër, nuk e shohin vetëm në acupressure nëse ka sëmundje serioze që kërkojnë një metodë të ndryshme të trajtimit.