Ekzaminim histologjik i indeve të njeriut


Ekzaminim histologjik e indeve të njeriut është i lidhur fort me kancer, dhe i referohen shpesh shkakton panik. Ndërkohë, një procedurë rutinë në shumë operacione dhe sëmundjeve të caktuara. Bërë në kohë, ai zbulon jo edhe një tumor që është fillimi i degjenerimit të indeve, kur problemi mund të parandalohen.
Alert mjeku mund të ndryshojë nishan, formimin e tiroide apo gji. Birë nevojë për rritje të papritur të nyjet limfatike.
Alert mjeku mund të ndryshojë nishan, formimin e tiroide apo gji. Birë nevojë për rritje të papritur të nyjet limfatike.Analiza e detyrueshme pas operacioneve të barkut. Çfarë është studimi histologjike? Histologji - një analizë e mostrave të indeve. Tumoret qeliza secili të ketë strukturën e tyre. Të njohin ato, për të bërë mostra mikroskopike të indeve feta, përhapjen e tyre në një rrëshqitje qelqi dhe kthehet dhe pastaj ekzaminohen nën një mikroskop. Kjo është vetëm një studim histologjike "me sy", ose ka disa metoda të tjera të diagnozës? Përgjegjësia kryesore, natyrisht, është morphologists që shqyrton materiale. Por nëse ka dyshime si arbitri vepron kimi ymmunohysto. Në këtë rast materiali është nënshtruar trajtimit të veçantë duke përdorur antitrupa për të indeve të veçanta. Kjo metodë është shumë e saktë, por të shtrenjta.


Herë pas here, dhe në faza të ndryshme. Për shembull, ata morën indeve nga zona të shëndetshme të trupit. Ose në mënyrë jo të përpunuara materiale. Ose eksperti "nuk mund të shohin." Prandaj, në qoftë se rezultati është në dyshim, së pari, të aplikojnë ymmunohysto-kimi. Dhe së dyti, ajo është e rekomanduar për të marrë mendimin e një specialisti apo edhe dy. Kjo mund të marrë "gotë" (Histologji materiale) e laborator? Po. Deklaratë me shkrim standarde drejtuar në kokë. Është e rëndësishme që kanë dhënë jo vetëm "xhami" e, por materialin e mbetur (blloqe), që do të, nëse është e nevojshme, për të kryer analiza shtesë. Ku mund të gjej drogë? Shumica e qendrave të mëdha ofrojnë këtë shërbim në baza komerciale.


Tradicionalisht Histologji përshkruara për onkologji dyshuar në njerëzit, por ajo bëhet edhe:
- Të identifikojë tiparet e inflamacion në sistemin e tretjes;
- Në të sëmundjeve inflamatore të mitrës dhe në dështimeve;
- Për të kuptuar shkaqet e infertilitetit tek njerëzit;
- Për të korrigjuar terapi për sëmundje të caktuara të organeve të caktuara (mëlçisë, veshkave, sistemit nervor dhe muskulor);
- Gjithashtu, në disa lezione vaskulare.