Palestër në shtëpi


Shumë prej tyre nuk kanë kohë për të vizituar palestra të faktit që ju duhet të shikoni për fëmijët e vegjël. Por, gjithsesi, kjo shifër duhet të mbahen në gjendje të mirë, dhe aq më shpejt ne fillojmë të bëjmë, aq më mirë. Zgjidhje për këtë problem është palestër në shtëpi.
Për të formuar një trup të bukur pasur disa klasa në palestër, dhe ju duhet të hani e drejtë. Palestër nuk mund të jetë efektive pa ushqim të ekuilibruar. Gjithashtu, disa dieta nuk mund të arrijë rezultate të mira.Për sportet në shtëpi nuk keni nevojë për të blerë pajisje të shtrenjta ushtrim. Zhvillojnë skema të ndryshme të ushtrimeve, të cilat duhet të përfshijnë kardio dhe trajnimit forcë. Ushtrim kardio do të na lejojë të heqin qafe e yndyrë dhe forcimin e zemrës dhe të energjisë ngarkesën do të formojnë trupin tonë. Heqin qafe e seksionit të energjisë jo vetëm që do të hedhur litar apo luajtur rradhës gjeni formë tërheqëse do të dështojnë. Ju vetëm do të bjerë disa kilogramë. Por ne kemi nevojë jo vetëm për të humbur peshë, ne duhet të formojnë një formë të bukur, trup tërheqës, të cilat ne do të admirojnë. Për këto workouts nevojë për disa pajisje.


Blej shëndetin dhe bukurinë
Asnjë trajnim nuk mund të bëjë pa kardyonahruzok. Ju mund të bleni elips, nëse fondet e lejojnë. Nëse jo, ju mund të bleni stepper. Në çdo rast, ju mund të merrni një lojtar me muzikë të preferuar dhe të kandidojë. Cycling, ski, patinazh - e gjithë kjo mund të zëvendësojë vrapim. Por për trajnim në shtëpi kardio dëshirueshme, për shembull, një elips, e cila është e përshtatshme për kardiotrenuvanya për në stërvitje të energjisë. Gjithashtu për trajnim forcë duhet të blini fitball, shtangë dore (peshë prej 1 deri 10 kg) dhe tërheqje expander huyazykay peshën në këmbë.


Ku të fillojë?
Palestër së pari të fillojë me një të ngrohtë-up. Në të duhet të jepen rreth 15 minuta. Për këtë mësim përshtatshme për elipsi me intensitet të mesëm. Ju pastaj mund të lëvizin për në fuqinë e stërvitje. Tensioni i tërheqje dhe peshe hantelok kemi zgjedhur në mënyrë që të jetë në gjendje për të bërë 15 afrohet herën vidyazyka muskujt. Kjo është një gjendje në të cilën muskujt të refuzojë të kryejë çdo lëvizje që ju nuk mund edhe të bëjë gjysmën përsëritje. Nëse ju keni më pak peshë për ta bërë atë 3050 herë deri në vidyazyka, dhe herën tjetër që ju do të tashmë e dini saktësisht se çfarë peshe që ju duhet të bëni për 15 repetitions. Është e rëndësishme për të kryer të gjitha qasjet në vidyazyka, ose trajnim humbet vlerën e saj. Në fund të fundit, ju jeni duke bërë atë për veten e tyre.


Është shumë e rëndësishme jo vetëm për të ushtruar rregullsinë, por saktësia e tyre për shkak se teknika e gabuar e bën ushtrimin e kotë. Transporti lë zonën e muskujve në të gjithë trupin që është edhe më e paqartë se çfarë pjesë të trupit të zhvilluar.

Fitness fillon me shtypin
Stërvitje në shtëpi është e mirë për të filluar me ushtrime për shtypin, për shkak se ajo mund të jetë joshëse për të kaloni atë krejtësisht. Çdo ditë duhet të bëjë 1-2 ushtrime të përbërë nga tre qasjet, ndërsa numri i repetitions duhet të jetë të paktën 15. Gjatë kryerjes së dy ushtrime, një gjë është e sigurt shtypin e lartë dhe të tjera shkon në fund. Përfshijnë ushtrime për të zhvilluar muskujt e barkut zhdrejtë. Disa besojnë se ushtrime të barkut të ndihmuar të heqin qafe e yndyrë, por ajo nuk është. Fat vetëm mund të djegur një kombinim i dietë, kardiovprav dhe energjisë ngarkesa. Por së pari vjen dhjamin nga fytyra, të armëve, gjoks, dhe pastaj me stomak dhe këmbët të humbur peshë të fundit. Por në masë është vendosur në mënyrë të kundërt.


Kjo nuk do të thotë që ju nuk keni nevojë për të lëkundur shtypin. Testuar deklaratë që vendos jo muskujt akumulon yndyrë. Pra, në qoftë se keni arritur të shpëtoj yndyrë me dietë, kardio dhe trajnimit forcë, dhe kryerjen e ushtrime të barkut, ju nuk do të kthehet në formën e mëparshme dhe për të marrë një trup të mirë dhe një bluzë të hollë.

Gabimi fundamental
Të dieters më të mëdha gabim pranoj - është duke punuar në pjesë të ndryshme të trupit dhe duke injoruar të tjerët. Për shembull, ju vendosni për të pompimit deri mollaqe dhe këmbët për të reduktuar, në të cilin rast ushtrimet tuaj të përbëhet vetëm nga ushtrime të këtyre pjesëve të trupit ose disa mendojnë se blerja e një të luajtur ata do të bëjë barkun tuaj e sheshtë dhe blerjen e stepper ass shtrënguar dhe të reduktuar kofshë. Në fakt, trajnimit palestër të përfshijë të gjitha grupet e muskujve, duke u fokusuar në fushat me probleme. Pra, ju podpravyte fushat me probleme dhe neproblemni nuk humbas. Pra, nuk duhet vetëm për të trajnuar këmbët ose stomak, dhe tërë trupin në të njëjtën kohë. Kur ju bëni një bark të bukur, gjoks dhe duart, problemi është zgjidhur me pre vetë.


Kohëzgjatja e studimeve në shtëpi duhet të jetë të paktën një orë. 15 minuta duhet t'i jepet kardyorazmynke 40 minuta trajnim forcë dhe pastaj 15 minuta për të djegur kardiovpravy yndyrë. Nëse ju nuk keni kohë të mjaftueshme të lirë, ju mund ta bëni këtë stërvitje në 20 minuta, por 3 herë në ditë. Në mëngjes ju mund të bëni kardio për gjysmë ore para mëngjesit, pastaj 20 minuta në mesditë në trupin e sipërme dhe të natës më të ulët. Për shembull, kardio mund të bëhet duke ecur me fëmijën, ashtu si ecin të jetë mjaft aktiv dhe energjik, me të paktën dy orë e fundit.