Fabulous ruajë rininë e përjetshme


Përrallë, siç e dini, është një gënjeshtër, por një grimcë e së vërtetës në të pa dyshim është. Pra historitë magjike konsideruar vlerë.
Ka shumë mënyra fantastike për ruajtjen e shëndetit dhe të rinjtë. Që nga kohët e lashta, njerëzit sinqerisht të kërkuar për të mbledhur fonde për rininë e përjetshme, siç pasqyrohet në metodat magjike e përtëritje.
Një prej tyre - një mundësi për të transferuar për një person tjetër të moshës tij. Po, mbreti ynduyststkyy thirrur bijtë e vjetra Yayaty mosha vet dhe u kërkoi atyre të japin një pjesë të fuqisë dhe të rinjve. Vidyazykaty babai guxuar jo vetëm djali i vogël Puru, dha babai i tij rininë e tij. Peshkopi ka jetuar një djalë mijë vjet të rinj, dhe pastaj u kthye, këtë dhuratë të çmuar nga mbretëria për të boot.


Mjetet më të popullarizuara të hiqnin qafe e përrallë zanash e vjetër është mollë molodylni. Perëndeshë greke Hera, gruaja e Zeusit gjëmime, priti si një dhuratë martese nga Gaia - perëndeshë Tokës. Mollë e mrekullueshme në rritje në një kopsht të mahnitshme, të mbrojtura në mënyrë rigoroze vohnedyhayuchym dragon palme dhe bijat e perëndeshë Night nymphs Hesperides të.Është e njohur se një nga punët e Herkulit është i dedikuar vetëm për rrëmbimin e tre molodylnyh molle. Heroi i njohur grek mund fjalë për fjalë në frontin e nymphs frikësuar mposhtur fruta dragon pengojnë të rinjtë. Ata ishin besnikë ndaj mbretit Эrysfeyu, sepse edhe Hercules mund të merrni pavdekësinë, vetëm duke e bërë 12 bëmat e madhe. Pra, fushata për mollë, daruyuschimi rinisë së përjetshme, ishte heroizmi i tij i dhjetë.

Në lashtë ruse përrallë popullore mbretit për atë që ai e pa në ëndërr mollë molodylnymy dërgoi bijtë e tij. Nxjerrë babain e tyre, Princin Ivan, duke arritur në mbretërinë trydesyate, ku rritur fruta isha i vogël në ujku gri. Në të njëjtën kohë dhe gjeti një nuse, duke çliruar nga robëria VASILISA bukur. Megjithatë, vëllezërit më pak të lumtur të vjetra obuyazykaly rinj, ai molodylni vjedhur mollë. John Gray ujku dhe shpëtoi VASILISA urtë, mashtrues razoblachyvshye. Tradicionalisht histori zanash përfundoi me martesë dhe pritjen në dhënien e një mbretërie.

Në legjendat skandinave mollë e artë, sohranyavshymy rinisë së përjetshme, perëndeshë e kishte Ydunn ("update"). Por ajo u rrëmbye nga një gjigand keqe Tyatstsy që mbahet bllokuar saj. Për të liruar të bukur zot rob Locke prevratyvshylsya një Falcon bukur.
Skandinavët huazuar mollë molodylni në transferimet e tyre nga mitologjia greke. Unë duhet të them se perënditë e popullaritetit të dhënave fruta magjike Greqi nuk gëzuar. Olympians mbështetur nektar mrekullueshme e pavdekësisë.
Sigurisht, në mollë botës reale nuk mund të sigurojnë të rinjtë e përjetshme, por që përdorimin e tyre të përditshme të tyre, natyrisht, ju japin shëndet.