Të drejtat e të rinjve për shumë vite


Mos harroni veten në rininë e hershme, ju shikoni në gjyshja e tij dhe as duke menduar atë që kurrë moshe keni ardhur dhe, me moshën, kjo ide nganjëherë duket, por rrudhat duket larg, dhe papritmas aty vjen një kohë X: të gjitha Rinia është e gjatë! ndaluar. Së pari ju duhet të kuptoj se çfarë lloj i të rinjve është mbi - të jashtëm ose të brendshëm, përfundoi të gjitha? Çfarë është një njeri i ri për vitet që vijnë?
Shumë shpesh mosha psikologjike nuk i plotëson biologjike. Ndonjëherë duket e mirë - për shembull, kur shtatëmbëdhjetë ajo ndjehet i mençur si tridhjetëve; ajo nuk është saktësisht budalla, Bëni, mos e prish jetën e tyre për shkak të mungesës së tokës nën këmbët e tyre dhe trurin, siç ndodh shpesh me të rinj. Një tjetër gjë që nuk është dhënë nga lart, dhe jeta rrethanat, për fat të keq, jo më të këndshme. Rreth këta thonë - "Jeta e ka thyer." Dhe tripaye jetën dhe shpirtin, trupin dhe fytyrën.Të drejtat vjet janë, dhe si do ti vetë nuk ndjehen të rinj, jashtë shenjat e plakjes ende do të shfaqet. Veçanërisht i mprehtë ky problem është parë në gratë që në 30-40 e tyre nuk kanë kohë për të ndërtuar një jetë personale. Sepse ka kaq shumë bukuri të rinj gjatë me këmbë, të cilat gjithashtu do t'i kushtojë vëmendje në vendin e parë. Unë do të thërrasë atë një gabim, por Askush të mos mashtrojë: pse ata thonë se një grua si vera, me vite të gjata vetëm harnishaye, shumica e njerëzve preferojnë vajzat e reja.


Psikologët besojnë se ndjenja e zvarriten plakjes janë deri në njëzet e pesë vjet. Në disa ajo është ende dikush më vonë, por janë lënë tridhjetë njerëz të anashkaluar problemin, sepse për herë të parë, pothuajse i padukshëm, madje edhe rrudhat mund të injorohet, por flokët gri dhe plakjen e zakonshme të lëkurës është e pamundur të mos në njoftim. Në dyzet vjet, një periudhë kur shumë motoja e zymtë: "Unë jetuar jetën, pashë." Në fakt ajo është vetëm në mes të jetës dhe nuk ka arsye që të heqin dorë, sepse ajo është nëpërmjet "dorë mbanin mbi" dhe zvarritje të gjitha problemet me pamjen: pohnyupyvshys, burrat dhe gratë thjesht të pushojë për të ndjekur atë, si rezultat i kthyer shëmtuar, të lënë pas dore dhe të pakënaqur të vjetër mosha. Të fitojë betejën me moshën e vjetër - dhe biologjike dhe psikologjike - të jetë e mundur. Vetëm në qoftë se të gjitha mjetet janë të mira në këtë luftë?


Sigurisht, duke folur për përtëritje botërore, gjëja e parë që ne mendojmë për kirurgji plastike. Ne mendojmë, por druaj kështu drejtuar plastike pothuajse të gjitha yjet e biznesit tregojnë, njerëzit publikë. Por gjithmonë me sukses? Kirurgji plastike e mirë që me të vërtetë e bën disa vjet më të rinj, pastruar dhe forcuar gjithë atë saggy apo zmorschylosya. Një operacion - dhe brenda pesë deri në shtatë vjet ju pëlqen të ri. Rreth gabime të tmerrshme kirurgjike dhe se shumë bukuritë sekulare janë për person, dëgjuar shumë. Rëndësishmja - një ndjenjë e proporcion dhe qëndrimin e drejtë mendor. Dikush ka për të shkuar nën thikë kirurg dy herë në vit - dhe rezultati nuk është i lumtur. Një tjetër vetëm një operacion për një kohë të gjatë për të ndjehen të rinj dhe të bukur.


Metodë novatore, por shumë e diskutueshme e përtëritje është përdorimi i qelizave burimore. Kjo procedurë, edhe pse shumë të shtrenjta, hipnozës ndikon në të gjithë që dëshiron të vazhdojë jo vetëm të rinjtë, por edhe jetën. Fakti që rrjedhin qelizat mund të kthehet në çdo qelizat e tjera në trup të cilat (sipas studiuesve) ndihmon për të zgjasin jetën në afat maksimal të gjatë, dhe të shërojnë sëmundjet. Makinacionet është se studimi i ri "eliksir" filloi kohët e fundit, kështu që është e vështirë të parashikohet se si kjo procedurë mund të rezultojë. Një nga frika më të zakonshme - zhvillimi i kancerit.


Një tjetër mënyrë për t'u marrë me ndikimin e kohës është një përtëritje mjekësore - biologjikisht aditivëve aktive, hormonet, antioksidantë, e cila ngadalëson procesin e plakjes dhe zhvillimin e sëmundjeve të lidhura me moshën. Vetëm kompetent, mendon mjeku modern kategori (dermatolog, endokrinolog, gjinekologe) do të ndihmojë për të kuptuar farmaceutike detit dhe të llogaritur të gjitha pasojat e mundshme për organizmin, natyrisht, këto masa drastike janë marrë menjëherë. Fillimisht, të dy burrat dhe gratë përpiqen të qetë nga rrudhat e para duke përdorur kozmetike. Kjo metodë është përfitimi më e thjeshtë dhe më të popullarizuara të maska ​​të ndryshme, krem ​​dhe serums

Ndoshta secili prej nesh është i njohur, mosha madje edhe të kërkojë të pakëndshme, kështu që ata janë të gëzuar, aktive, duken të mëdha dhe kurrë nuk sëmuren.

Disa nga këto fat fat me gjenetikën dhe mungesa e rrudhave është e thjeshtë: "Nëna ime ende merr komplimente." Të tjerët, sidomos jo zamorachivayas moshën tuaj, të drejtë dhe të arsyeshme për të organizuar jetën e tij: të drejtën për të ngrënë një shumë të lëviz, të refuzojë zakone të këqija dhe për të fituar përfitime të tjera shëndetësore. Lifestyle Wellness origjinën në mes të qepallë, por tani ajo është bërë një mënyrë e mendimit dhe veprimit të miliona. Çfarë duhet të jenë të shëndetshëm, të ndjehen të rinj dhe atraktiv? Përgjigjet Wellness për këto pyetje: keni gjithçka fun që rrethon ju, të mbajë palestër tuaj pa dhunë ndaj personalitetit të tij. Filozofia Wellness është e thjeshtë dhe e arsyeshme, ajo lejon njeriun modern, të ngarkuar me shqetësimet nuk ndihen dvyhaty. Stresi? Mëso për të shmangur ato ose të shpëtoj prej ndikimit të tyre të këqija: të pushojnë, të vijnë në paqen e brendshme. Një i dashur, respekti dhe dashuria trupin tuaj, të ndihmojë atë për të qenë të shëndetshëm dhe të bukur. Poshtë dietë të rreptë - Dieta duhet të jetë i balancuar dhe kënaqësi.