Pazakonshme paradokse mjekësore njerëz


Gjë e mrekullueshme është jeta. Çfarë nuk ka ndodhur. Ndonjëherë ne mendojmë se ne nuk mund të jetë i befasuar nga diçka që ne jemi mësuar me çdo gjë. Por jeta është aq interesante dhe çdo ditë sjell diçka të re, të pazakonshme dhe nganjëherë të pakuptueshme. Pyesin njerëzit mjekësore paradokset e pazakontë janë dhe çfarë ata duhet të përballen?
Ajo është konsideruar se çdo devijim nga norma të sjellë dëme të pariparueshme për shëndetin. Megjithatë, në botë ka njerëz me karakteristika të rralla që e bëjnë çudi jo vetëm njerëzit e zakonshëm, por shkencëtarët. Se ata e meritojnë vëmendje të tillë për personalitet e tij modeste dhe se si e pazakontë kusht ndikon në jetën e tyre.Pazakonshme paradokse mjekësore njerëz
Ai ëndërron të marrë yndyrë
Z. Perry, i cili jeton në Angli, vuan nga lipodystrophy, që do të thotë se ajo nuk mund të shërohen. Çfarë do të jetë një sasi të madhe të ushqimit të ngrënë, duke përfshirë edhe shumë të lartë kalori, pesha e tij nuk është pasqyruar. Fakti që kjo yndyrë sëmundje në trup nuk është në gjendje për të ndërtuar dhe të djegur pothuajse menjëherë.
Interesante, për 12 vjet ai ishte një fëmijë i zakonshëm, mjaft mirë-ushqyer. Për një natë vetëm, ai ka rënë në peshë, dhe të gjitha përpjekjet për të thirrni të mos çojë në sukses. Ajo vënë një shumë të testeve para mjekët ishin në gjendje për të vendosur se trupi i djalit prodhon insulinë të 6 herë më shumë se njerëzit e zakonshëm. Tani njeriu është tashmë 62 vjeç dhe ai dëshiron të shërohet pak.

Njerëzit yndyrë me siguri zili zotin Perry dhe të gatshëm për të ndarë me të dhjamin e tij pasurisë "në qoftë se ajo do të jetë e mundur.

Fëmijët Pastrues - jo për atë
Gjumë natë - një nevojë fiziologjike e të gjithë njerëzve, por rezulton se ka përjashtime. Pak djali Rhett Lamba, vuan nga një sëmundje e rrallë të trurit. Ai u diagnostikua - sindromi Arnold-Chiari. Ne mund të themi se Rhett nuk është e ndryshme nga fëmijët e moshës së tyre, nëse nuk është në gjendje për të qëndruar zgjuar 24 orë në ditë.
Çfarë mund të jetë i gabuar me atë person ka disa orë shtesë, të cilat mund të riciklohen shumë raste. Por jo edhe aq e thjeshtë. Kjo rojë aftësia rreth orën për shkak të faktit se truri trungu vazhdimisht i vë shpinë presion, compressing atë dhe ndërprerë aktivitetin e shumë sistemeve dhe proceseve. Jo shumë kohë më parë djali u mbajt operacion të suksesshëm, dhe ajo u bë normal në çdo fëmijë.


Gruaja seksi i palodhshëm
Vështirë të imagjinohet, por kjo grua mund të përjetojnë deri në 200 orgasms çdo ditë. Angleze Sarah Carmen vuan sindromi i përhershëm zgjimit seksual. Dridhje të vogël, për shembull, përfshirë një tharëse të shëndoshë flokëve, zhurmën e rrotave të trenit në metro, luhatjet printera aftë për një rritje vajzë fluksit të gjakut në organet gjenitale dhe shkaktojnë një orgazmë.
Mjekët nuk e di nëse Sarën për shfaq të tilla të shpeshta të orgazmës të ketë pasoja negative, por vajza derisa ata sjellin kënaqësi edhe veç e veç bezdi. Është e vështirë për të gjetur një djalë të ri, sepse askush nuk mund ta kënaqë atë. Përveç punës në pajisje dyqan vetëm rrit sindromi i saj dhe mund të shkaktojnë çdo herë tjetër orgazmë sepse çdo objekt është një stimulues i fuqishëm.


Alergji të ujit
Në qytetin australian të Melbourne vajzë jetojnë Ashley Morris, i cili vuan nga një alergji e rrallë në ujë. Edhe vetë djersën tuaj, për të mos përmendur banje, mund të shkaktojë një skuqje të lëkurës të dhimbshme. Kjo është një sëmundje shumë e rrallë e lëkurës, e cila ekspozuar disa njerëz në mbarë botën. Mjekësia nuk është ende e njohur trajtime simptoma të tilla.

Oh, acar, acar. Jo ngricat mua
Holandezi Wim numërohen fjalët e këngëve tona mund të duket e çuditshme, ndjenjë të ftohtë si e njohur "Iceman". Ajo mund të qëndrojnë në heshtje në një banjë të mbushur me kube akulli ose duke notuar nën akull. Ai arriti të mundë rekordin botëror duke u ngjitur në disa pantallona të shkurtra në kulmin dëborë të malit Blanc. Ky paradoks pazakontë mjekësore, sepse shkencëtarët ende nuk mund të gjejnë një shpjegim për këtë fenomen. Një njeri që nuk ndjehen të ftohtë mund të tolerojë temperatura të tilla ekstreme që njerëzit e zakonshëm do të çojë në vdekje.


Infra të kuqe, infra të kuqe, infra të kuqe pa ndërprerje
Broken karrierës muzikant - është rezultat i hiccups të pazakonta, të cilat ekspozohen amerikan Chris Sands. Ky problem ndodh atij çdo 2 sekonda, dhe ndonjëherë edhe fle. Për të luftuar me hiccups u hodhën të gjitha forcat, duke përfshirë edhe yoga dhe hipnozë, por asgjë nuk ndihmon. Mjekët sugjerojnë se Chris dëmtuar valve midis stomakut dhe ezofagut. Në këtë rast, operacioni mund të ndihmojë.

Alergji të progresit teknik
A nuk mendoni se angleze Debbie Bird vullnetarisht braktis qytetërimit. Ajo do të kishte përdorur kënaqësi mikrovalë, telefonin celular, kompjuter, televizion dhe pajisje të tjera, por fakti se teknologjia moderne e bazuar në rrezatimi elektromagnetik, ajo mund të shkaktojë alergji. Lëkura reagon manifestimit skuqje të dhimbshme dhe qepallat fryrë fort. Për të mbrojtur gratë nga efektet negative të valëve elektromagnetike shtëpia e saj ka pësuar ndryshime dhe u shndërrua në një mënyrë të veçantë.


Mbani emocionet tuaja në kontroll
Manifestimet e emocionale jonë ndryshe - frika, frika, gëzim, qeshje dhe më shumë. Ne jemi njerëz të vërtetë, kështu që kjo nuk është asgjë e gabuar dhe të panatyrshme. Megjithatë, jo të gjithë mund të shprehin emocionet e tyre pa pasoja. Vajzë e re Kay Underwood të detyruar të bien në çdo kohë vetëm ndjehet tronditje të fortë. Ky reagim shkaktoi katapleksi, karakterizohet nga paroksizmal, humbje të shkurtër të tonin e muskujve, nuk të çojë në humbjen e vetëdijes.
Në krye, ajo vuan narkopleksyey, që mund të bien në gjumë në çdo kohë dhe në çdo vend, unë nuk e kontrollin e procesit.

Njerëzit me paradokse të pazakontë mjekësore shpesh nuk mund të mbështetet në trajtimin, shkaqet e mungesës dhe pak shqyrtimit të fenomeneve.