Procedurat në shenjë e parë e plakjes


Kohët e fundit emërimi i mjekësisë estetike reduktuar për të eliminuar shenjat e jashtme e plakjes. Nuk është sekret që sot në mesin e shumë grave ruse ekziston një perceptim që të fillojë të luftojë shenjat e moshës duhet vetëm kur ato bëhen të dukshme. Por filozofia e bukurisë nga koha në kohë të bërë rregullime Çfarë procedurat në shenjat e para të plakjes zgjidhni?
Në ditët e sotme, dekadë rozminyavshy katërt, seks më të drejtë kokëfortësi refuzoi të pjesë me atributet e rinisë - lëkurës zhdërvjellët dhe siluetë të pakta. Rinia pushon të jetë një periudhë kronologjike në jetën e njeriut, duke e kthyer në diçka si trofe Sociale, i jep pronari i saj një shumë të privilegjeve. Kjo shoqëri është qëndrim mjaft kategorik të manifestimeve të ashtuquajturës hyperkorrektsyy - tipare panatyrshme paraqitjen (p.sh., si rezultat i mollëzat shumë rrumbullakosura injeksion tepruar), sipas të cilit ju me siguri mund të argumentojnë se gruaja "bëri diçka me të." Kështu, gjithnjë e më shumë të bukur gjysma e njerëzimit nuk sheh alternativë, por për të bërë përpjekje të jashtëzakonshme për të ruajtur freskinë e pacenuar, e cila është e pamundur pa një punë të plotë në të ashtuquajturin trajtimin parandalues ​​dhe estetike.Anti fillojë zbatimin e programit dhe shenjat e para të plakjes së lëkurës duhet të jetë 18-20 vjet. Dhe të merren me parandalimin në të parë dhe mund të jetë në një distancë të konsiderueshme nga beautician zyre. Shenjat paralajmëruese kryesore të plakjes në këtë fazë është një mënyrë jetese të shëndetshme që ofron oxygenation adekuat (furnizimin me oksigjen) pëlhura, fle cilësisë, një dietë të ekuilibruar dhe të diellit të moderuar, e shoqëruar me përdorimin e mbrojtjes UV. Kjo "stërvitje" është mjaft i mundëson deri në 30 vjet për të ruajtur TURGOR indeve të shkëlqyer - një nga shënuesit kryesore të rinisë.


Rehati psikologjike gjithashtu lejon investimet vlefshme në sallon. Emocionet pozitive të nevojshme për të mbajtur nivele normale hormonale. Nëse ju nuk bëni si disa vajza prek pamjen, korrigjohen me kohë nuk do të grumbulluar negative, e urrente qenë në mëshirën e disavantazhit. Është e qartë, është e rëndësishme për të ndarë problemet aktuale estetike nga ato në të cilat maskuar vetëm. Për shembull, për të hequr gjurmët postacne peels kimike do të ndihmojë, por interpretimi i ri i formës së hundës, ju mund të dëshironi të zbatohet jo vetëm për kirurg plastik, por edhe një psikolog.

Në moshën rreth 30 vjet (kur tregohet para) që ju mund të mendoni për botulynoterapyy cilat shkaktojnë rrudhat dinamike (e dukshme vetem kur lëvizjet e fytyrës) bëhet statike (e dukshme dhe në pjesën tjetër).

Në këtë segment moshë rutinat shumë të dobishme që zgjedh funksionin e capillaries dhe japin efektin e kullimit, të tilla si vakum-rul fytyrës masazh. Të letrave me vlerë të tillë të veprimit që përmirëson trofike (ushqimore) indet dhe sigurimin e tyre me oksigjen, ato të reduktojnë ndjeshëm rrezikun e depresionit dhe lëkurës pastoznost. Për më tepër, mungesa e stagnimit pengon shtrihen e indeve dhe defekte estetike të tilla si çanta nën sytë. Së bashku me mbrojtjen parandaluese të parat e nevojshme për të sjellë nxitjen e kapacitetin regjenerativ të qelizave. Në lidhje me këtë, shumë i dobishëm kthehet biorevitalization. Një pikë e rëndësishme në programin e programeve parandaluese dhe relaksohuni-terapi që kontribuojnë në restaurimin nën stres (përfshirë pronat emocionale) të lëkurës. Prandaj konsiderojmë spa vetëm si një tendencë e modës do të jetë i gabuar.