Strips para syve tuaj
Kjo simptomë, e cila shpesh ankohen për të moshuarit, veçanërisht gratë. Në të vërtetë, ky fenomen ndodh shpesh në njerëz mosha e të cilëve ka kaluar për 40 - 50 vjeç. Kjo është për shkak të faktit se plakja është jo vetëm trupin, por çdo organ të tij në veçanti. Nuk e kurseu këtë fat dhe syrin e njeriut, e cila përfundimisht të fillojnë të shohin jo vetëm më keq, por këtu janë paraqitur surpriza në formën e vija ose pika që flashed pothuajse vazhdimisht para syve të njeriut.
Megjithatë, plakjes - nuk është kryesor dhe ndoshta shkaku më i rëndësishëm i strips para syve të mi. Në pse ata duket më e mirë për të pyesni doktorin tuaj. Vetëm një okulist dhe mjek mund të përgjigjet saktë në pyetjen se pse kjo ndodh me njeriun.


Pse smudges para syve të miNë të vërtetë, plakja - është shkaku më i zakonshëm i kësaj sëmundjeje. Megjithatë, nuk mund të jetë ndryshe. Shumë shpesh kjo simptomë manifestohet në diabet. Por sytë e grupit - kjo është vetëm faza fillestare e kësaj sëmundjeje të tmerrshme si retinopathy retinë. Në këtë afatgjata komplikime diabet sëmundje të tilla është shumë e zakonshme.
Shpesh grupet paraqiten para syve dhe lëndimet e trurit. Kjo mund të jetë një blanë, tronditje dhe ashpërsia ndryshme. Shpesh simptomë e tillë vërehet në ditët e para pas operacionit në sy, por më vonë në të asnjë gjurmë mbetet.

Gjithashtu grupi para syve mund të shkaktojë një sëmundje natyrën e veçantë ngjitëse ose praninë e inflamacionit.
Strips para syve tuaj - si ta trajtojmë?Për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje që ju duhet patjetër të gjetur shkakun e bandave para syve të mi, vetëm atëherë ju mund të filloni trajtimin vetë. Në qoftë se grupi para syve të tij filluan të shfaqen në moshën e vjetër, sytë duhet të sigurojnë vitaminë dhe minerale përgatitjet. Por të jenë të vetëdijshëm se procesi i plakjes nuk është i kthyeshëm, dhe kurë shfaqjen e bandave para syve të mi plotësisht dhe përgjithmonë dështon. Nëse kjo simptomë ndodh në diabet, është e nevojshme që të vizitoni mjekun sa më shpesh të jetë e mundur në mënyrë që të parandaluar komplikimet rrezikshme të tilla si shkëputja e retinës.

Nëse sytë e grupit ishin për shkak të lëkundur, atëherë ju duhet patjetër të kalojnë trajtimin e trurit drogës tronditje të tilla si piracetam, nootropil, meksydol dhe droga të tjera të veprimit të ngjashëm.