Divorci në mes burrit dhe gruas


Për të thyer dy japin parrahur. Dhe në qoftë se ju keni vizituar tashmë martesa nuk arriti, ju ndoshta e dini se si ai zakonisht përfundon. Dhe ndoshta edhe e di se si për të filluar. Le të flasim në artikullin në lidhje me divorc mes një burri dhe një gruaje.
• zgjuarsi Si utrachyvaesh dhe ndjenja dinak e humorit.
• Si mund të dua që ajo të shkojë në fundjavë.
• Si marrëdhënia me telefon duket më mirë se sa në realitet.
• Si vidstovburchuyutsya veshit rëndë Karenina.
• Si për të bindur veten se ne duhet të pranojmë, askush nuk është i përsosur dhe të gjithë është duke jetuarNuk ka asgjë të mirë në jetën e pakënaqur familjare midis një burri dhe një gruaje. Në një - ajo diçka kështu mëson. Kur psikologët këshillojnë divorc vlerësojnë pozitivisht parim qendror - tani ju e dini se çfarë nuk duhet të bëni dhe mos përsëritur më shumë! Mbijetuar divorc - ende, se kamion të rrahur në qoftë se mbijetojnë, ju do të jenë të kujdesshëm. Është koha për të bërë diçka për të bërë jetën në aksident rrugor ka ndodhur pak! E drejta për divorc - ligjin e mrekullueshme. Megjithatë, unë do të doja që kjo nuk është rregull.


Cinizmi në mes burrit dhe gruas - është në anën rrokullisje e romanca, çdo cinik - një fshehur romantike. Vetëm për shkak se ajo nuk është vetëm e drejtë - të martohet me një njeri duke e ditur se ai egoist, për shembull, apo nervor, apo dorështrënguar, dhe kjo është për këtë urrejtje! Mos martohet me dikë që nuk i përshtaten ju, edhe nëse ju me të vërtetë, me të vërtetë, me të vërtetë duan. Martesat dështojnë për një arsye vetëm: për shkak se disa nuk duhet të ketë qenë.

Vajzat dashur, në asnjë rast nuk martohen alkolikët, droga, lojtarët patologjike e gjyshes, gënjeshtarë, sekte, homoseksual, ynfantylov, histerike, budallenj, geniuses panjohura! A mendoni se do të ndryshojë, a mendoni se dashuria juaj do të jetë në gjendje për të kapërcyer. Asnjë nga që ndodh mes një burri dhe një gruaje! Askush kurrë dhe nuk do të ndryshojë! Ju me siguri mund të mësojnë për të pastruar një pjatë të pista apo fshij crumbs nga tabela, ju mund të blej një refleks i kondicionuar "Lule Më 8 mars"Ju edhe mund të grumbullojë të mirën e personit me të cilin jetoni, por nuk mund të ndryshojë.


Gjëja kryesore - është që njeriu e bën. Ai mund të ulërij, shfryrje, ju mund të ankoheni për të dhe mbi të ju qesh, por në qoftë se ajo vjen si një burrë të dashur, atëherë ai me të vërtetë ju do. Një njeri i mirë - një njeri i cili është i gatshëm për të ju mbrojtur, për të edukuar fëmijët e tyre, për të ju japin pasme të besueshëm, të jetë me ju në fund. Dhe ai që ju argëton dhe filma të shkojë me ty, por njeriu nuk bën asgjë - nuk është një njeri, është një iluzion optik. Dhe njëjtë dhe gruaja. Gruaja duhet së pari të jetë besnik, i dashur dhe i kujdesshëm, dhe të mos mendojnë për medyumah dhe të huajve - si në film "Dashuria dhe pëllumba".