Marrëdhëniet me gratë ish-burrin


Në varësi të asaj që lidh njerëzit pas prishjes lart, dhe përbëhet nga komunikimi. Ajo duhet të shpjegojë fëmijës se prindërit - është e mirë, edhe në qoftë se ju nuk jetojnë së bashku. Mami mund të jenë njerëz në baba - gruan e tij, por, megjithatë, ata gjithmonë do të rrethojnë kujdes. Paralelisht me këtë aksiomë duhet të frymëzojë dhe veten - dhe shihni nuk kundërshtojnë për të larë hesapet e vjetra, dhe babai i fëmijës, i cili trashëgimtari është i nevojshëm. Në këtë rast, famullia e tij do të perceptohet si një gjë e natyrshme, gratë dhe marrëdhëniet me ish-burrin do të ndërtohet siç duhet.


Ajo duhet të jetë ditë e qartë obuyazykaty vizita - në atë masë që ato përshkruajnë një noter. Organizatë e tillë institucionalizuar nuk krijon një precedent për grindjet e ardhshme dhe të edukojë një fëmijë një ndjenjë të përgjegjësisë dhe disiplinës. Sigurisht, fëmija do të jetë në gjendje për të zbuluar dëshirën shumë për të takuar babain e tij. A nuk e pengojnë atë në këtë. Për më tepër - ai duhet të bëjë atë vetë, jo për shkak të nënës sime. Për shembull, ju mund t'i japë atij në telefon dhe thonë: "A doni të kaloni kohë me babin? Tërhiqni vëmendjen e tij! ". Nëse ish-bashkëshorti për disa arsye vidyazykatsya takohen, nuk nastropalyat fëmijë kundër tij. Siç shpjegoi se Papa mund të jetë biznesi i tij, por ai është i sigurt për të ardhur në një tjetër kohë. Kur punojnë së bashku, lëshuar pastaj, sigurisht, nuk është e nevojshme. Kjo është një karrierë që, në teori, nuk duhet të ballafaqohen.


Silly fillojnë të ftohtë apo të nxehtë "luftë - kështu rrezikun për të vënë veten në një dritë të pafavorshme dhe të japë ushqim për kolegët thashetheme. Vërtetë për mënyrën se si gratë - të trajtuar ish partnerin si kolegët e tyre, që të çojnë atë thjesht komunikimit të biznesit. Shpesh i pari për të bërë atë mjaft e vështirë. Në këtë rast, psikologët këshillojnë që të marrë kohë jashtë (për shembull, të shkojnë me pushime). Nëse jo, me marrëveshje paraprake me një ish-partner në një kohë të ndaluar komunikimin, nuk përpiqet për të marrë në projekte të përbashkëta. Koha vërtet shëron. Passion vlyazhutsya - dhe ish-burri i bëhet një koleg kompetent, asgjë më shumë. Shpesh ish-partnerët e kënaqur me ditëlindje, Teatri Vitit të Ri për paraqitjen e faturave të papaguara psikologjike. Kjo shëmtuar ndaj miqve. Ata marrin asnjë përgjegjësi për ikje dy, por të detyruar për të zgjedhur, të cilët për të ftuar, dhe pas mbërritjes cilit vidyazykatysya. Lini disa tubime në një kompani. Ekziston frika se ajo do të jetë e vështirë për të mbajtur mbrapa? Mënyra më e mirë për një grua - të thirrur dhe për të gjetur jashtë doyazykatysya se një nga të dy ende nuk do të vijnë në parti.


Pushim me ish-burrin e mori në mënyrë të pakujdesshme dhe në ditën e dytë të kapërcyer menduar: "Çfarë kam bërë (bërë)" për të kthyer personin që ju doni të telefononi atë fajit. Por nuk e fajësojnë sqaruar marrëdhëniet (siç bën më grindje). Aplikuar siç duhet workaround për gratë: nuk e fajësojnë atë, por ai vetë. Ajo duhet të jetë për disa kohë (2-3 javë) të zhduken, të mos bien në sytë e tij. Dhe pastaj shkruani një letër në stilin e "kam punuar shumë, jo të përgatitur me kohë darkë ju" ose "Unë jam aq naiv prej jush që nuk e kanë vënë re ndryshime në marrëdhëniet tona." Çfarë letër? Nëse ju filloni biseda jetojnë, ajo mund të rritet në një dialog, i cili në këtë rast nuk është e nevojshme. Duke pysyazykay (apo edhe elektronike) dokument që njerëzit mund ta lexoni atë disa herë, për të menduar. Ndihem fajtor për një zbulim të tillë. Taktika të tilla mund të zbatohet burrin nëse marrëdhënie me pjesën e tij të dytë keqardhje thyer. Nuk është një shans që romani do të vazhdojë