Huaj ose duhet ta tërheqë atë me familjen


Dashuria - një ndjenjë e madhe! Ajo këndoi klasike në veprat e tij. Shumë artistë kanë qenë të frymëzuar për të krijuar kryeveprat e tyre. Por ndjenja nuk është gjithmonë e qartë dhe pa re, shpesh ajo përfshin një shumë të negativitet.
Të gjitha gratë ishin vajza herë. Ata u rrit deri në përrallat, dhe ata duket ryazhennыy herët ose vonë ngushtuar që e meriton atë. Por realiteti i ashpër. Shumë shpesh grua moderne e suksesshme fillon për të kërkuar për një partner shumë vonë, kur të gjitha palët janë të shpërndarë dhe "kopje më të mira" çmontuan më pak i suksesshëm gjysmën e drejtë të njerëzimit. Mbetet vetëm një - "dekurajuar" njeri i çuditshëm. Përveç kësaj, ndonjëherë grua banale bie në dashuri me "kandidat të përshtatshëm". Pastaj ka pyetje për të cilat ju përgjigjen: "Jo populli im, ose duhet të tërhiqet nga familja?".Familja Alien - pyll të errët. E vërteta, e cila nuk mund të argumentojnë. Sigurisht kjo gruaja nuk e duan ", natyrisht, ai jeton me të" për fëmijët ", dhe ai e pëlqen" vetëm ju. " Fjalë të tilla janë dëgjuar pothuajse çdo grua apo thënë këto fjalë për veten ose të përbashkëta me të shoqen e saj. Pas këtyre "Rrëfimet" fillon zhvillimin e "taktikave" dhe "strategji", - të marrë një njeri i çuditshëm me një familje. Por ka shumë arsye pse kjo nuk është e nevojshme për ta bërë këtë. Unë do të citoj vetëm pesë mëdha.

Jo burri im, pesë arsye pse nuk është e nevojshme për të hequr familjen

Arsyeja e parë. "Viktimë" ju keni zgjedhur mund të ndjehen moralisht përgjegjës për veprimet e tyre. Ndonjëherë njerëzit nuk mund doyazykatysya me ndërgjegjen e tyre dhe të dashur dhimbjen e tyre shkaktuesin ai thjesht nuk e kujdesit. Ai është menduar instiktivisht "lumturia në fatkeqësi dikush tjetër nuk ndërtojnë." Me kalimin e kohës, ai formoi një antipati për ju, për shkak të faktit se ai ka shkaktuar ka njerëz të pafajshëm të lënduar veprimet e tyre. Fëmijët rriten pa atë, ajo nuk do të jetë në premtimet djalin në shkollë dhe në dasmën e fëmijës së tij ai do të ndjehen të qetë së bashku me ju. Dhe ajo që ju dëshironi?


Në pasionin e hershme merr të dy prej jush. "Pushtuar" njerëzit është e rëndësishme në jetë. Por pas pak kohe del gjithë anën e gabuar të marrëdhënieve të tilla. Ai është me të vërtetë "nuk paraqesin", dhe të jetojnë me një burrë tjetër rozë shumë problematike. Ajo mund ta bëjë këtë vetëm njerëz pa parime të qëndrueshme morale dhe ndërgjegje plastikës. Ju nuk kështu?

Arsyeja e dytë. Nëse mësuese vodhi njeriun e dikujt tjetër e familjes, atëherë herët a vonë ajo do të jetë në vend rivali i tij. E vërteta, e cila gjithashtu nuk e argumentojnë. Gjëja kryesore pra, dhe jo shumë pozlyshsya, sepse ajo kërkoi. Shikojnë se si sjellja tuaj, punoi, me anë të vuajnë Man - paga, pagesa për të cilat nuk është e veprime hozhi. Ndërsa të gjithë të banal thjeshtë. Një njeri sapo u largua familja e bëjnë atë të dytë, herë të tretë. Sepse ai ndjeu shijen e lirisë, e kuptova se lidhjet familjare nuk janë aq të fortë sa detyrimi jo aq e rëndësishme që të jetë besnik në mënyrë modës së vjetër. Kjo vlen kryesisht për gratë e njerëzve ka ndryshuar vetëm një herë dhe e la familjen e tij pas kësaj. Kjo është njeriu më shembullor i familjes. Situata nuk ka gjasa të ketë sukses, ka dy opsione: një divorc apo një natë pa gjumë në pritje të "dashur".


Arsyeja Tre. Adrenalin, si një drogë pasi ajo shijuar "hidhen jashtë" me një "varësinë" është shumë e vështirë. Të mësohen me atë, jetojnë e tij, dëshirën e tij. Takimet sekret SMS në telefonin celular, konspiracion, "fjalët kodi", e gjithë kjo lë një shenjë të thellë në shpirtin e burrave dhe ai kërkon çdo gjë është përsëritur. Është emocionuese dhe nervore gudulisje.

Arsyeja Katër. Në fakt në qoftë se ju kërkoni rendit, pastaj të marrë njeri tjetrit e familjes nuk është e vështirë, por ne duhet të jenë të vetëdijshëm se kjo nuk është për ju, por nga problemet e tij të brendshme. Gruaja e tij që të ketë pretendime serioze, dhe ju ishit në atë kohë ai "port të qetë". Të vij tek ju, ajo është e zhytur në heshtje dhe paqe, erdhi nga problemet e brendshme: fëmijë kapriçioze, bis argumentin shkakësore me gruan e tij, gjithmonë diçka që kërkojnë të afërmit etj Ju gjithmonë make-up, i zgjuar, funny, në veshjet më të mira. Kjo nuk është e urrejtur për të ndryshuar situatën në një "festimin e jetës"? Burri iku për ju nga problemet e tyre si ato të shfaqen në familje të re, ai do të bëjë të njëjtën gjë. Do të shkojnë në kërkim të një jetë të lehtë, duke ju lënë jetën dhe fëmijë.


Arsyeja për të pestë. Shpesh njerëzit vijnë me më shumë se një familje. Ai merr një eksperiencë negative të marrëdhënieve familjare. Ai mund të mos pajtohen për shumë gjëra që bëri deri më tani: të duan për të nënshkruar, të kenë fëmijë, dhe më shumë. A mund të krahasoni të njëjtën gjë. Një grua normale që dëshiron këto marrëdhënie të sëmurë?

Dhe në qoftë se kjo është dashuria? Ju mund të kundërshtojë. Unë do të jetë e drejtë. Por në këtë rast është një - kështu anë, dhe të jetojnë jetën e tyre. Dërgo marrëveshje burri juaj me emocionet dhe ndjenjat e tyre. Nëse keni nevojë për atë, ai do të vijë tek ju vetë. Nuk ka nevojë të ndajë një njeri i çuditshëm me një familje. Dhe mos të vijë, kështu që kjo do të thotë se ai nuk është burri yt në të gjitha. Dashuria kryesor veten dhe nuk e le të ju shkel dikush tjetër.