Fryrë venat në këmbë
Bukur dhe të hollë këmbët - ëndrra e çdo gruaje. Por shumë shpesh për shkak të ritmit të ngjeshur të jetës ballafaqohet me venat shfaqen në këmbë, të cilat, për më tepër, shkop shëmtuar jashtë. Cili është shkaku i këtij fenomeni dhe mund të bëjë diçka me të fryrë venat në këmbë? Mundohuni të kuptoni.

Pse fryrë venat në këmbë?Problemi i fryrë venat shpesh ndodhin pavarësisht nga venat me variçe. Kjo sëmundje transmetohet shpesh në nivel gjenetik. Kjo është, në qoftë se dikush në familjen tuaj ka qenë varices sëmurë, yyazytsirnist pamjen e saj janë rritur. Përveç kësaj, venat në këmbët e tij më të ndjeshëm ndaj faktorëve të shumtë të rrezikut. Ndër faktorët negative që mund të çojnë në venat e fryrë, mund të identifikohet në peshë të tepërt trupore, sidomos të veprimtarisë profesionale (venat mund fryrje në një punë të vazhdueshme në një ulur ose në këmbë pozitë, për shkak se në këtë rast nuk është një ngarkesë e fortë në gjymtyrët më të ulët). Problemet me venat e këmbëve mund të ndodhë edhe në rast të mungesës së fibra në ushqime, trajtimin e hormoneve të tepërta, tepër i ngushtë dhe rroba të ngushta. Gratë shtatzëna gjithashtu mund të përjetojnë fryrë venat, kjo patologji mund të mbetet pas lindjes së fëmijës.Pse fryrë venat në këmbët dhe këmbët fryrë?Problemet me venat e këmbëve është shpesh e dukshme me sy të lirë. Në fryrë venat në fund të ditës së punës gjithashtu mund të përjetojnë ënjtje në zonën e këmbë të ulët dhe këmbë. Me ngarkesa të forta në këmbë të forta një ndjenjë e trishtim dhe plotësinë në muskujt viç. Nëse këmbët pacientëve vazhdimisht të jetë në ngarkim të tepërt, ënjtje bëhet këpucë shumë të mëdha është i ngushtë dhe personi ndjen ndjenjë të pakëndshme. Ënjtje të këmbëve shpesh ndodhë për shkak të mungesës së rrjedhës së nevojshme të gjakut në gjymtyrë të ulëta. Për të parandaluar ënjtje në këmbë dhe venave fryrë, venë duhet të mbajë në gjendje të mirë. Për këtë ofertë venotonics shumë të ndryshme. Optimale dhe të sigurt janë bërë nga komponentët natyrore bimore - diosmin rutinë dhe escin. Qëllimi kryesor i këtyre mjeteve juridike - për të forcuar muret e venave dhe për të parandaluar shkatërrimin e tyre. Të venotonics pozitive ndikim për venat e njeriut të pacientëve ndjerë pothuajse menjëherë, dhe disa muaj pas fillimit të trajtimit dhe ka një rezultat i qëndrueshëm. Në trazirat e rënda në venat e rekomanduar venotoniky të marrë kohë. Nëse sëmundja nuk është i rrjedhshëm, ata mund të kufizojë pritjes disa muaj, por të paktën dy herë në vit.

Disa kanë shënuar gjatë asimetri në strukturën e trupit të njeriut. Pavarësisht nga fakti se natyra priret të harmonisë, asgjë simetrik në të. Shih edhe në bimët dhe gjethe. Nëse ju krahasoni ato me njëri-tjetrin, njoftimi i plotë simetria nuk mund. Në të njëjtën mënyrë mund të gjendet për të përfunduar simetri e trupit të njeriutWheezing mjekësi quhet tingujt huaj dhe të padëshiruar që shfaqen në gjoks e fëmijës. Ndërsa frymë në një fëmijë mund të jetë kërcasin pakëndshme dhe squeaking. Dukuri të tilla të pafavorshme shpesh mund të dëgjohet kur exhaling, dhe vetëm kur duke dëgjuar pediatër gjoks. Në qoftë se sëmundja ka filluar, të pakëndshme fishkëllimë, ndërsa frymë


Trajtimi çrregullime të ankthit

Çrregullime të ankthit janë lloji më i zakonshëm i çrregullim mendor që mund të ndikojnë dukshëm në cilësinë e jetës dhe të shkaktojë shqetësime të dukshme. Tërësisht çrregullime të ankthit janë një grup i çrregullimet më të përhapur psikiatrike