Çështjet kryesore të kirurgjisë plastike


Sot gjithnjë e më shumë të pakënaqur me gratë e tyre të paraqitjes janë të gatshëm të përdorë për kirurgji plastike dhe të përpiqemi të imagjinojmë efektivitetin e saj. Megjithatë, para se të kontaktoni një kirurg, duhet marrë parasysh hapin e ardhshëm dhe të lexoni literaturë, për të mos bërë gabime të panevojshme që ndikojnë jo vetëm portofolin tuaj, por edhe shëndetin tuaj.
Mjekësia moderne ka shpikur shumë trajtime që adresojnë problemet më madhore të kirurgjisë plastike.

Procedura më të popullarizuara:

rritjen e vëllimit të gjirit me zinxhir nën lëkurë e mbushur me ujë ose silikoni implantet;
përdorimi i injeksioneve kolagjenit që shiringë veçantë injektuar në indin nënlëkuror për të eliminuar rrudhat;
otoplasty, gjatë së cilës mund të ndryshojë madhësinë dhe formën e veshëve;
Liposuction ku yndyrë të tepërt është larguar nga vakum;
abdominoplasty që heq bark yndyrë të tepërt dhe bel;
peels kimike, duke përdorur të cilat hequr shtresat e sipërme të epidermë për të eliminuar rrudhat dhe japin freskinë e lëkurës e ish;

dermarazyya, e cila është një lëkurë të rishfaqet dhe heqjen e rrudhave dhe plagët, duke përdorur rrota të lartë konsumuarit;
Heqja e personave përfshin heqjen e personit të tepërt yndyrë dhe për të arritur pidtyahnutosti fuqi;
Rhinoplasty është përdorur kur të doni për të ndryshuar formën dhe madhësinë e hundës.Pra, nëse ju duhet të mbështetet në kirurgji plastike dhe se sa do të kushtojë - janë çështjet kryesore me të cilat përballet çdo grua moderne pavarësisht nga mosha e saj. Argumenti kryesor, e cila çon zonjat në kirurg plastike tavolinë operativ, shpresohet se pas ndryshimit të ndryshuar pamjen për të mirë jetën e saj. Blerja e një besim të ri në bukurinë e tyre, gruaja shpreson për suksesin e ardhshëm në të gjitha fushat. Por mos gënjejmë veten për faktin se pas operacionit të adresuar çështjet më të rëndësishme në jetën tuaj. Mos bërë përpjekje shtesë, ju nuk do të shpëtoj të stresit të akumuluar, vjeshtë mërzinë, humor të keq, pasojat morale kanë ndodhur grindje.

A mos presin mendje-defekt rezultatet e kirurgjisë plastike, nëse vlera e transaksionit vetëm disa mijë dollarë. Ky operacion nuk do të krahasohen në cilësi me ato operacione që e bëjnë veten si yjet ruse dhe të huaja. Të jetë i sigurt për të diskutuar paraprakisht se çfarë të rezultojë që ju doni të arritur me kirurg plastik.

Procedurat Pasojat e mundshme
Mos harroni se pas kirurgji plastike është mjaft e mundshme shfaqja e pasojave të ndryshme të puçrra krejtësisht të padëmshme për sëmundje të rënda. Efektet më të zakonshme përfshijnë: alergji, të vjella, vjellje, infeksionet e ndryshme, ulje të ditës në ndjeshmëri dhe dhimbje, humbje gjaku, hedhje në presionin e gjakut, sulmet në zemër dhe tru.

Megjithatë, mjekësia moderne kozmetike arritur një nivel në të cilin pothuajse kurrë pasoja të vështira lindin.

Shumë besojnë se rishikojë trupin - një VIP-shërbim. Në të vërtetë, për rezultatin më të suksesshme të mbani mend se kirurgji plastike më të kryer nuk mbulohen nga sigurimi. Ngjarja e siguruar ne rekomandojmë të diskutuar më parë në përfundim të kontratës. Me kirurg plastik tij para se operacioni është të flasim për sa kohë do periudhën postoperative dhe për disa kohë ruajtur rezultatin e operacionit.


Duke përmbledhur, kemi parasysh çështjet kryesore që ju vetëm duhet të vënë kirurg plastike tuaj para operacionit:Çfarë lloj i kirurgjisë plastike, ai do të rekomandojë për ju?
Çfarë rezultate mund të presim transaksionin?
Cilat janë komplikimet e mundshme pas operacionit?
Nuk është një patentë mjeku për të kryer transaksione në fytyrë plastike dhe trupin?
Disa kohë do të shkojë në shërim të plotë pas operacionit?
Alternativat e mundshme të operacionit?
Sa transaksionet e nevojshme për të arritur rezultatin e dëshiruar?

Shuma e përgjithshme e trajtimit?