Rritja korrigjimin e këmbët lakuar dhe këmbët


Rritja korrigjimin e këmbët lakuar dhe këmbët - një problem që shqetëson shumë gra dhe vajza. Në fund të fundit, secili prej tyre do të krenohem me këmbët e tyre të bukura.
Korrigjim parë këmbët lakuar është kryer nga kirurgu plastik francez në vitin 1979. Megjithatë, operacioni njëjtë shpejt, i kryer në Gjermani, Kanada dhe Shtetet e Bashkuara. Operacioni u ekzekutua në teknikë të arthroplasty holenevoho.

Lakuar në ditët e sotme këmbët korrigjim me implantet sigurta në viç moszhvillimin. Ky lloj i protezë është efektive për të korrigjuar defektin estetike dhe ka rrezik minimal e efekteve anësore, dhe efektet.Si këmbët klasifikuar deformim
• Këmbët Dysharmonychnost dhe trupi (shin hollë)
• këmbët e harkuar, lidhur me humbje të masës së muskujve në mesit (brenda) pjesë e këmbës.
• Këmbët janë divergjente - valyusnaya deformim (të jashtëm).
• Këmbët janë asimetrike - parregullt (me poliomelitit, këmbë të lindur të deformuar, e fituar apo kongjenitale atrofi muskulare dhe këmbët hollë tabelë).

Këto deformime pothuajse çdo gjë që mund të korrigjohet me kalimin e kohës përdorimin e korrigjimit kirurgjikale, gjatë së cilës përdoret implantet silikoni. Proteza Përzgjedhja kryer individualisht, dmth në pajtim me secilin grup të përshkruara më lart. Rezultatet më pozitive të ndodhë në njerëzit me këmbët e harkuar. Rastet më të vështira të ndodhë në pacientët me natyrë të dëmtuar funksionale. Kirurg në këtë rast është shumë e vështirë për të arritur këmbët absolute simetri. Rritja këmbët si pasojë e ndërhyrjes kirurgjike dhe dëshmi për këtë është përcaktuar pacientit vetëm nëse e dëshiruar.


Rritja e këmbët dhe veçoritë e tyre. Korrigjim lakuar këmbët me proteza

Proteza për të rregulluar muskujt viç:
• protezat plastike Silicone (madhësive të ndryshme duke marrë parasysh formën anatomike dhe cilësi - përafërt dhe të qetë) i bazuar në llojet e protezave, mjeku përshtatshme individuale të pacientit, rezultatin e secilit rast.
• proteza janë prodhuar dhe përdorur në praktikën kirurgjikale ka 60let. Ata kryen me standardet dhe janë të certifikuar për prodhimin.


Korrigjim këmbët lakuar dhe këmbët për shkak të rritjes së proteza:
• Vëllimi i këmbët, kanë muskuj pazhvilluara.
• Konturet e lakuar janë rregulluar këmbët.
• Nëse atrofi të muskujve të shkaktuara nga sëmundje (myoatrofyya plagosje, poliomielitit) - shin restauruar.
• Rezultati - estetikë të lartë.

Rritja këmbët - dëshmi
• pak të zhvilluara muskujve holenevыe, duke shkaktuar parehati natyrën estetike.
• shin shtrembëruar.
• humbur e muskujve të shkaktuara nga sëmundje neurologjike.


Si është korrigjim këmbët lakuar dhe këmbët të rritur?
• Kohëzgjatja e operacionit për 60mynut nën anestezi të përgjithshme.
• fossa popliteal, është një qasje të vogël që qepen duke përdorur qepje intradermal.
• proteza nuk emigrojnë për shkak të faktit vendosur nën muskujve gastrocnemius.
• Gjatë kullimit operacionit nuk zbatohet.

Kohëzgjatja dhe karakteristikat e periudhës së postoperative
• janë të durueshëm, pasi ngulitje 2 ditësh në spital.

• Leja ditë pas shpirtit pranimit protezë.
• dhimbje Feeling, ndoshta nga 2 deri 5 ditë, pasuar nga reduktimi dhe zhdukjen e tyre.
• ënjtje të vogël e këmbëve të mundshme gjatë javës.
• Si pasojë e kirurgjisë rekomanduar për 7 ditë, fyznahruzka të lehta në formë të ecën (60mynut). Në ritmin normal të jetës, ju mund të regjistroheni në 2 javë, dhe sportive dhe fyznahruzkam rëndë - brenda 1.5 muajsh.

Rritja e efikasitetit dhe protezë të ulët këmbë

• harmoni dhe bukuri këmbët
• Rritja në masë të muskujve (vizuale) dhe vëllimi këmbët,
• Efekti i zgjatur dhe të vazhdueshme pas operacionit, ka implantet mëtejshme zëvendësim.