Mastopeksy formatimin e teksteve ose kirurgji të gjirit


Shumica e grave formë gji bukur është dhënë nga natyra, por zakonisht për të mbajtur atë për jetën nuk mund t'i pëlqejnë shumë. Humbja e volumit, elasticitetit dhe formë gjinjtë e saj ndonjëherë të bëhet shëmtuar që për shumë është pothuajse një fatkeqësi. Gratë kërkojnë çdo mjet të mundshëm për t'u kthyer në bukurinë e kaluara e kësaj pjese të rëndësishme të trupit të femrës. Në rrjedhën janë receta popullore, stërvitje, të brendshme korrigjuese. Mjekësia moderne ofron një metodë për të kthyer elasticitetin dhe forma të bukura të gjirit, formatimin e teksteve Mastopeksy ose kirurgji të gjirit.


Arsyet për të cilat e gjirit humb ish bukuri të ndryshme të saj - të shpejtë humbje peshe, ndyshime të hormoneve në model trupit dhe fiziologjike (plakjes). Por shumica e formave të abuzimit dhe zemrat sagging ndodh gjatë laktacionit. Për fat të keq, në kohët e fundit, nuk është e pazakontë kur dëshira për të ruajtur atraktivitetin e gjirit çon në vidyazyka vullnetare e nënës të ushqyerit një fëmijë të natyrshme dhe transferimin e fëmijës për të ushqyerit artificial.

Mastopeksy formatimin e teksteve ose kirurgji të gjirit

Operacioni nga retightening gjoksin është që të sigurojë për të eliminuar ptosis gjirit (mastoptoz). Rezultati më i mirë është arritur me madhësi më të vogël bust në kohën e dhënies operohet ruan formën e saj të ri për një periudhë të gjatë kohore.
Të vogla dhe përveç otvysshaya zemrat janë pamjen shëmtuar dhe për këtë arsye shpesh bëjnë mastopeksyyu duke rritur gjoksin në 1 ose 2 dimensione. Gjatë operacionit është për të zvogëluar mundësinë e dalë areola. Kryerja e një operacion të tillë nuk ndërhyn pas gji.

Zgjedhja e si shtrëngimi i gjoksit do të varet nga disa faktorë: mosha e gruas, shkalla e ptosis gjirit, madhësia e tyre dhe formën, shëndetin dhe lëkurës.

Varësisht se si e nipples janë në nivelin e folds fileto gjoksi, ka disa lloje të mastoptoza gjirit:
- Niveli Primar - gjoks rënë nën folds fileto gjoksi, por dalë është mbi dele;
- Unë shkallë - fileto gjoksi dalë gjirit është në ose pak më poshtë dele;

- Shkalla II - thith ra nën folds fileto gjoksi, por jo më shumë se 3 cm;
- Shkalla III - dalë është nën fileto gjoksi folds më shumë se 3 cm.

Sot, ka më shumë se dy duzina varietetet e teknikave të operacioneve heqjen e gjirit. Që të gjithë individualisht, mjeku përcakton mënyrën më të mirë të ndërhyrjes e cila merr në konsideratë karakteristikat fiziologjike të pacientit dhe rezultatet më të mira. Më shpesh e përdorur teknikat e mëposhtme:

- peryareoralnaya (Qarkorja) - kjo përfshin heqjen e prerje areola rreth dalë. Kjo teknikë është kryer me pak ptosis gjirit, por ka një tipar - pasi kirurgjia e gjirit po bëhet gjithnjë e më e sheshtë. Qarkorja heqjen shihet gjithnjë e më shumë në qoftë se forma pacienti gjirit së bashku një aks;
- vertikale - kjo është bërë duke forcuar prerje rreth areola dhe dalë poshtë - në folds fileto gjoksi. Përparësitë e kësaj teknike përfshijnë: blerjen gjatë operacionit të formë natyrore e gjirit, ruajtjen dalë e ndjeshmëri dhe përqindjen më të vogël të komplikimeve të mundshme;

- T-- kjo teknikë është më e zakonshme, por më e vështirë për të kryer. Për prerje rreth areola dhe një shtresë vertikale shtresë horizontale është shtuar për shkak mungesa e pajisjeve të tilla është numri i qepje.

Varësisht nga zgjedhja e teknologjisë, kompleksitetit dhe fushëveprimin e punës në të ardhmen, gjatësia e operacionit mund të ndryshojnë nga një e gjysmë në 3 orë.
Si Mastopeksy është operacioni, në të cilën parashikohet shkatërruar integritetin e lëkurës, ajo është një formacion natyror i plagët postoperative në vendet e shkurtimeve. Me kalimin e kohës, nyje të bëhet e kuqe e bardhë dhe s'bie në sy. Vendndodhjen e tyre është e tillë që edhe dekoltyrovannoy veshur veshje apo kostum banje nuk do të lëshojë plagët veçanta disponueshmërisë. Për të arritur efektin maksimal estetike, ju mund të kaloni po rishfaqet lazer e plagët, duke i bërë ato më pak të dukshme.


Periudha Rehabilitimi
Në periudhën postoperative ka ënjtje e indeve, shoqërohet me dhimbje, ethe të jetë e mundur. Për një kohë do të ketë një rënie në gjoks prag ndjeshmëri. Pas operacionit, i emëruar painkillers dhe antibiotikët. Nëse shtrëngimi i gjoksit ishte pa komplikime, pacienti është lëshuar në shtëpi në ditën e dytë pas operacionit, por puna mund të fillojë jo më herët se 7 ditë. Dressings kohë të caktuar mjek (zakonisht 3-4 ditë). Brenda një muaji, duhet të veshin të brendshme të veçantë compression për të ndihmuar të formuar formën e saktë të gjirit. Sutures kozmetike janë larguar 2 javë pas Mastopeksy.

Brenda 2-3 muaj pas operacionit duhet të përmbahen nga aktivitetet aktive fizike, sportive, heqjen e peshave.
Në rezultatet e operacioneve mund të shihet jo më herët se 2-3 muaj pas kryhet zemrat plastike, të cilat në masë të madhe varet nga aderimin e pacientit individit për të gjitha rekomandimet e propozuara dhe, natyrisht, mjek të kualifikuar.

Kundërindikimet për Mastopeksy
Operacioni për të hequr gjoksin është i kundërindikuar në:
- ndonjë sëmundje akute;

- kanceri;
- Shkeljet që ndikojnë koagulimit të gjakut;
- hipertension;
- diabet.
Holding Mastopeksy nuk rekomandohet në praninë e peshë të tepërt dhe ato gra që planifikojnë të kenë fëmijë.