Kirurgji plastike e gjirit


Për shumë të drejtë kirurgjisë plastike seksi e gjirit është më e rëndësishme. Mijëra gra të rritur ëndërr të gjirit, bëjnë të bukurisë elastike pacenuar. Gjoks, një simbol i amësisë dhe feminitetit. Që nga kohët e lashta, gjinjtë e grave konsiderohej pjesa më e bukur e trupit të femrës, të marrë të paktën një imazh të perëndeshës së pjellorisë.
Më shumë qepallat Stone ishin pasardhës të trashëguara figurines e grave me zemrat e madhe, kështu që rezulton se ngulit evolutiv është e ndryshme në të tashmen. 75% e popullsisë mashkullore preferojnë gratë me zemrat të mëdha. Por jo të gjithë gratë gjenetika dhe nënë natyra i ka dhënë madhësi të madhe, këtu dhe atje është pyetja e përjetshme femër - nëse për të rritur gjoksin? Ka gra që përpiqen për të rritur mënyrat popullore të gjirit ose ushtrime të veçanta, por kjo metodë është i paefektshëm, ai praktikisht nuk rezulton. Mos harroni se vëllimi i gjirit, kjo nuk është e gjitha, luan një rol jetik formë të gjirit. Në qoftë se ju të zvogëlojë peshën, hudnuchy aktiv pastaj të fillojë moshës lidhur me ndryshimet që ndikojnë në lëkurë shumë, ulur ndryshimi hormonal ndikon në formën e gjirit, gjirit shpesh lënë jashtë. Çfarë duhet të bëni? Në këtë rast mund të ndihmojë kirurgji plastike që mund të rrisë dhe të forcojë gjoks. Kjo është e mundur duke përdorur implantet. Para se të hyn në veprim vendimtar duhet të shkoni të konsultoheni me një kirurg plastik.Ju lutem zgjidhni një kirurg? Ajo është e mirë për të zgjedhur ata specialistë që kanë arsimin bazë kirurgjikale dhe përvojë në kirurgji rindërtues e gjirit. Ekspertët thonë se shtim të gjirit nuk është konsideruar si një operacion i komplikuar. Megjithatë, në qoftë se gjirit operacioni besuar kirurg Maksilofaciale, ajo mund të çojë në pasoja tragjike. Këto dhe shumë detaje të tjera të nevojshme për të parë në një mostër e një mjeku. Kirurgu duhet të ketë përvojë në rritjen metodë, reduktimin e gjirit ashensor. Ka raste kur një kirurg kryera plastike shtim kirurgji gjirit, por shtrëngimi i këtij eksperti nuk ka dhënë.


Kirurgji plastike të gjirit është bërë në bazë të indikacioneve, të tilla si aplazionit lindura apo hypoplasia e gjirit.
Asimetria e gjirit është shumë e zakonshme, gati çdo i dyti Indikacionet grua me të cilën kirurgji plastike kryera gjirit, ky është një ndryshim i rëndësishëm. Në qoftë se shkeljet e tilla janë zgjedhur implante të madhësive të ndryshme dhe forma. Mosveprimi nuk është e pazakontë, pasi ushqyerja me gji fëmijën nëpërmjet shtatzënisë apo moshës ndryshime. Me një rritje të lehtë Rekomando zemrat fshirjen dhe të mbajë ato në të njëjtën kohë të hequr. Nëse gjoks është hequr pjesërisht në lidhje me zbulimin e kancerit të gjirit, pastaj të kryejë një rindërtim të plotë, duke përdorur implantet veçanta.


Në sëmundjet autoimune, eritematosus sistemik lupus, scleroderma, shëruese vështirë plagë, diabeti, koagulimit të gjakut, ulet sfond imunitar, një të kohëve të fundit drogë immunosuppressive pritja, çrregullime të qarkullimit të kirurgjisë plastike të gjirit është i kundërindikuar.
Të gjitha implantet kanë një predhë silikoni për zgjerimin e gjirit duke përdorur implante të formave të ndryshme. Një nga më të mira, konsiderohen implantet me cilësi të ashpër. Duke përdorur këto implantet, ju të zvogëlojë rrezikun e contracture capsular.

Implantet nuk kanë kufizime në datën. Nëse gruaja pas kirurgji plastike për të rritur gjoksin plotëson të gjitha rekomandimet e mjekut, implantet do të zgjasë 25-30 vjet. Nëse implantet poshkodylysya pa fajin e konsumatorit, kompania që ka dhënë transaksioni duhet të eliminojë këtë fakt në bazë të garancisë.

Shumë gra kanë frikë nga kirurgji gjirit. Ka shumë pika të rrezikut, të tilla si kanceri i gjirit. Megjithatë, shkencëtarët thonë se prania e silikoni në trup nuk ka të bëjë me shfaqjen e kancerit, autoimune dhe sëmundjeve të tjera. Femrat kanë frikë se pas operacionit ka mungesë të laktacionit. Megjithatë, studime të kryer disa vite, tregojnë se silikoni nuk është kurrë është zbuluar në qumështin e nënës. Prania e implantit nuk parandalon ushqyerit. Pas shtim të gjirit mund të jetë një rënie në ndjeshmëri dalë, por ky fakt është vërejtur rrallë. Ndjeshmëria është restauruar në një çështje javësh. Gruaja ndjen dhe percepton nuk implant si një trup të huaj. Pas operacionit, pas 5-6 muajsh, seams janë të padukshme, ato nuk shkaktojnë bezdi. Nëse ajo është ende nuk i kënaqur me diçka, kirurgji mbajtur atëherë lazer, ashtu-quajtur tatuazh mjekësore.


Në statistikat botërore regjistruar vetëm 1% të komplikimeve postoperative. Nëse pacienti ndien se diçka shqetëson atë, gjendja e përgjithshme përkeqësohet, temperatura duhet menjëherë të kërkojnë kujdes mjekësor. Në praktikën klinike, këputje implant shell takuar. Mos u shqetësoni shumë për shkak se kapsulë rreth implantit është - shell, ajo do të organizojmë migrimin përmbajtje përmes trupit. Pas operacionit duhet t'i nënshtrohen një mammogram. Shërim nga kirurgji plastike është i shpejtë. Ajo maloboleznennoe. Operacioni merr më pak se 45 minuta. Ndërgjegja kthye menjëherë pas operacionit. Anestezi lokale, ajo ofron një ndjenjë të rehati, sidomos pas orëve të para të funksionimit. Pacienti mund të jetë e shkruar të nesërmen.