Metoda radioaktive dhe lazer për heqjen papilomat


Në mjekësinë tonë ndonjëherë arrin të gjitha lartësitë e re. Shpesh këto lartësitë janë përshkruar në këtë guximshme romane science fiction. Deri më sot, të hequr lythat, duke përdorur të lartë të frekuencave valët elektromagnetike ose duke përdorur dritë pikturë njëngjyrëshe rreze. Në artikullin metodën radioaktive dhe lazer për heqjen e lythat.
Metoda Radiowave është e bazuar në jo-kontakt neoplazma dhe lazer prerja bazuar në papillomavirus distancë qitjes. Nuk ka scalpels ose instrumente të tjera kirurgjikale. Çfarë është dëshmi për këtë? Ajo duhet të marrë parasysh të gjitha aspektet e mënyrave për të hequr lythat.Hiq lythat me një lazer. Pra cilat janë dobësitë e kësaj metode. Para së gjithash, duhet të theksohet dhimbjen e kësaj procedure. Shkarko fund është se lazer kirurgji është gjithmonë një termike djegur indet që janë prekur. Kjo procedurë është e shoqëruar nga një dhimbje mjaft të rënda. Dhe nuk ka asgjë që mund të bëni. Në fillim të procedurës cosmetologist imponojnë sferën e veçantë të ndikimit antiseptik për të ulur dhimbjen.
Kjo pikë e dobët e kësaj metode është shkatërrimi i plotë i tumoreve. Çfarë është e gabuar? Dhe në të vërtetë një numër i madh i lythat nuk janë të rrezikshme, kështu që ata mund të hiqet me lehtësi. Megjithatë, ndonjëherë është e nevojshme për të kryer analiza histologjike të indeve të tumorit. Për të kontrolluar për qelizat abnormale. Në rastet kur nuk ka Histologji nuk bëni, ju duhet të ndryshojë metodën e heqjes lythat në valë radio.


Përparësitë e metodës lazer. Së pari, duhet të kemi parasysh se kjo metodë jo-kontakt të largimit. Prandaj nuk ka rrezik për të sjellë në infeksion plagë. Në hijen kur infeksioni i përhapur HIV, Hepatitit dhe sëmundjeve të tjera të tmerrshme të sigurisë çmuar se kurrë.
Një tjetër avantazh është saktësia e lartë. Çdo gjë është pikërisht mikrometër, drejtuar një rreze të dritës në një pikë dhe në një thellësi të caktuar sipas dëshirës. Çfarë do të ndikojë në mënyrë selektive e indeve të sëmura dhe nuk shkaktojnë dëme të indeve të shëndetshme. Çfarë vijon mënyrën tjetër degradues lazer, ose dhëmbëza pas operacionit.


Përveç kësaj, pas operacionit të lëkurës do të lë mbresë lezione dhe hyperpigmentation. Rreth një javë pas operacionit në vend do të hiqet vetëm Papilloma pikël të vogël. Pas 2 javësh, njeriu kthehet në ritmin e tij normal të jetës pa asnjë kufizim.
Prandaj, avantazhet e mëposhtme të metodës lazer është konsideruar si një periudhë të shkurtër të rehabilitimit, i cili do të marrë rreth dy javë. Gjatë kësaj kohe, duhet të fshihet Solarium, sauna, plazh, pishinë. Gjithashtu duhet të përdorni sunscreen të paktën SPF është 35. Dhe dy javë hequr të gjitha kufizimet dhe mund të çojë një jetë normale. Përfundimi i kësaj metode për të hequr papilomat përparësi të shumta.


Valë radio metodë heqjen papillomavirus . Bisturi Radiowave është një pajisje futuristic mjekësore. Ai, në të njëjtën kohë prerjes strukturën ndalesa gjakderdhje dhe shkatërron të gjitha mikroorganizmave, edhe në qoftë se ata aksidentalisht e gjejnë veten në fushën e operacioneve. Në të shkurtër një mjet të tillë gjithanshëm të cilën të zgjidhë të gjitha detyrat.
Si mundem të heq Papilloma nëpërmjet thikë radiowave? Duke përdorur një kirurg të lartë elektrike në terren mund të prerë dhe të përhershme të hequr tumore. Manipulime të tilla përjashtojnë asnjë kontakt me gjakun apo indet e pacientit. Pra, eliminohen plotësisht yyazytsirnist e infeksionit. Disavantazhet e kësaj metode përfshijnë vetëm dhimbje. Prandaj, këto operacione janë kryer nën anestezi lokale. Mënyra absolutisht pa dhimbje për të hequr lythat thjesht nuk ekzistojnë.

Përfitimet e metodës radioaktive - është siguria, performanca precize, selektivitetit, veprim i butë në pëlhurë. Përveç mungesës së gjakderdhjes dhe dëmtimit mekanik. Estetikë çmuar lartë të procedurës (pa plagët postoperative). Në thelb përfitime të tilla si në një metodë lazer, por një plus i vogël. Ajo është papillomavirus Histologji aftësia largët. Si bisturi radiowave nuk shkatërrojnë dhe shkatërron indet, kështu që mund të dërgohen në analizën citologjike.


Përfundim. Nëse ju krahasoni teknologji moderne inovative për të hequr papilomat metodat e vjetra farmakologjike, droga mund të blihen në çdo farmaci dhe mund të përdoren në shtëpi. Kjo zgjidhje dhe ointments, acid bazuar tryhloruksusnaya, fenolit dhe të tjerët, komponimet kimike shumë agresive.
Edhe pse kjo mund të duket se në mes të këtyre metodave është një dallim mjaft i madh që ata janë ende të krahasueshme. Fondet natyra farmakologjike nganjëherë përsëritur parimet e lazer, por dallimi është se lazer termike djeg gjethet dhe preparate farmaceutike kimike djeg. Përndryshe droga mbetet shumë prapa metodat e mësipërme. Pra, ne mund të besimit metodat inovative të hequr lythat.