Tatuazhet e sigurisë për shëndetin e njeriut


Në botën e sotme, shumë njerëz dekoroj trupat e tyre me vizatime, të quajtur tatuazhet. Megjithatë, jo çdo gjë është e rëndësishme dhe në modë dhe të sigurt. Nëse ju vendosni për të bërë një tatuazh, ju vetëm duhet të dini disa fakte.
Çfarë tatuazhet
Tattoos - është foto pashlyeshme. Ajo është aplikuar duke përdorur një pigment, i cili siç është injektuar vetëm nën lëkurë. Tatuazh është shumë e tsyatochok vogël, dhe ata janë të mbushura me ngjyrë. Shumica e artistëve të përfshirë në këtë art, përdoret për makina elektrike tatuyrovochnыe. Pigment është injektuar nën lëkurë duke përdorur një gjilpërë të veçantë në një thellësi prej tre milimetra. I ashtuquajturi tatuazh përbërjen e përhershme është konsideruar gjithashtu.Cili është rreziku
Askush nuk mund të garantojë sigurinë e tatuazheve për shëndetin e njeriut. Kërcënimi më i madh është të gjitha llojet e infeksioneve. Nëse papritmas të ndodhë me një gjilpërë të pista, ajo është e lehtë për t'u infektuar me hepatit ose AIDS. Plus tatuazh që e bëri vetëm se, ajo është e njëjtë si plagë e hapur. Nëse ju nuk bëni kujdes për atë siç duhet, ajo merr në një infeksion plagë. Ndonjëherë ndodh që një njeri është alergjik ndaj pigment, ajo që është përdorur për printim. Përdorimi i pigmente nuk kontrollohet nga autoritetet shëndetësore. Një numër i ngjyra përdorura zotërinjve tatuyrovschykamy të destinuara për industrinë, përdoret për shtypje në letër apo pikturë.

Reagimi për tatuazh mund të ndodhë menjëherë pas aplikimit. Kruajtje, djegie, dhëmbëza mund të ndodhë edhe disa muaj pas aplikimit. Në disa njerëz, tatuazhet shkaktojnë alergji, ndërsa të tjerët formuar plagët. E gjithë kjo mund të jetë shumë e rrezikshme për shëndetin e njeriut.
Disa tatuazhet përdorur bojë nga mikropjesezave metalike. Shumë prej lëkure me dizajne mund të bymehet dhe të shkaktojnë kruamje, kur njeriu do të bëjë MRIs. Gjithashtu kruarje dhe acarim mund të jetë nën ndikimin e diellit. Kjo ndihmon për të shmangur zbatimin e sunscreen.

Nëse një person nuk është e mjaftueshme sistem të fortë imunitar, kjo nuk është e dëshirueshme për të bërë tatuazh.

Tatuazhet e sigurisë: Rregullat themeloreTattoos bëjë më të mirë në kabinë, e cila ka një licencë për të ofruar shërbime të tilla.
Kur aplikohet për model të lëkurës duhet përdorur vetëm hala e disponueshme, dorashka, kontejnerët e pigment, peshqir dhe maska. E gjithë kjo duhet të përdoret vetëm për një klient, dhe pastaj duhet të lirohet.
Tatuazh mjeshtri artist është e nevojshme për të larë duart tuaja tërësisht para se të vishni doreza dhe të fillojnë të punojnë me klientin.

Pajisjet e detyrueshme sterilizimi plotë. Mjetet duhet të znezarazhuvatysya autoclave.
Brenda jetën private duhet të ruhet. Për pjesën tjetër të klientëve çdo kabina duhet të caktojë një dhomë të veçantë ose të paktën rrethuar pjesë të dhomës.
Dhe e brendshme, dhe master zgjedhjen më të mirë në rekomandimet e miqve.Tatuazh kujdesit
Menjëherë pas tattooing duhet të lubrifikuar me vaj antiseptik dhe një fashë mbulesë. Pas rreth një garzë ditë fashë mund të hiqet. Pastaj tatuazh duhet të lahen me sapun të butë dhe butësisht fshij atë. Dhe pastaj të përpunojë tatuazh përsëri antiseptik. Vetëm nevojë për të thirrur një mjek menjëherë nëse papritmas ka pasur ndonjë shenja të reagimit.


Ai është i sigurt për shëndetin e njeriut tatuazhet e përkohshme
Tatuazhet e Sigurimit, i quajtur përkthyer, është mjaft e lartë. Por në qoftë se një person ka lëkurë të ndjeshme, atëherë këto tatuazhet mund të shkaktojnë reaksione alergjike. Ngjyra të importuara nga jashtë, mund të përmbajnë komponentë që nuk janë miratuar nga autoritetet shëndetësore.
Tattoos, ku themeli është këna, përmbajnë substanca të pa miratuara nga kujdesit shëndetësor amerikan. Këna dhe disa përbërës të tjerë që janë shtuar në përgatitjen e një pigment për të siguruar vjollcë tatuazh apo i zi, vetëm për t'u ngjyrosur flokët. Ngjyra e tillë mund të shkaktojë komplikime të rënda në lëkurë.

Tatuazhet e sigurisë të çdo lloji, qoftë të përkohshme apo të përhershme, nuk mund të jetë njëqind për qind shëndetin e njeriut. Përpara se të bëjnë një tatuazh, është e nevojshme që të i kushtoj vëmendje të rekomandimeve dhe këshillave të ekspertëve në këtë fushë. Falë tyre, ju me të vërtetë mund të merrni një tatuazh pa paragjykuar, e cila do të jetë një dekoratë e vërtetë për trupin dhe nuk do të shkaktojë lëndim.