Injeksion Autozhyra për korrigjimin e fushat me probleme


Injections autozhyra (indit dhjamor vet) për të korrigjuar fushat me probleme - jo prirje mjaft të qartë në bukurinë e mjekësisë. Nga njëra anë, perspektiva e nxjerrjes yndyrë nga pjesë të trupit ku nuk ka mungesë të tyre, dhe nganjëherë ka një tepërt, e ndjekur nga plotësuar këtë Biomaterial që ka pamjen e "zbrazëtirave" goditur gjithmonë nga kirurgët plastikë. Nga ana tjetër, mjekët vuri në dukje kompleksitetin e kësaj metode duke e krahasuar atë me përdorimin e mbushëse lëkurës në bazë të acidit Hyaluronic janë sjellje më të parashikueshme ". Për të përcaktuar preferencat e tyre, duhet të keni informacion të mjaftueshëm. Çfarë është autozhyra injeksion për korrigjimin e fushat me probleme?


Zonën e barkut dhe kofshët e brendshme - qelizat kryesore yndyrë donatorëve të jetë transplantim më tej. Habitatet e reja në yndyrë-emigrant mund të jetë e mjaftueshme. Një nga fushat kryesore të lipofilinhu aplikimit - eliminuar shenjat e plakjes fytyrën. Modelimi Shkolla, përmirësimi i zonës pэryoralnoy mbushur folds nasolabial dhe brazdat zbutjen nososleznoy. Një fushë tjetër e rëndësishme e përgjegjësisë së yndyrë të dobishme - lypokonstruyrovanye trupit, për shembull, për të harmonizuar konturet e veta pas Liposuction. Gjithnjë e më shumë, ky lloj i filler për të kërkuar dhe mammoplasty për të rritur volumin dhe për të përmirësuar formën e gjinjve (duke përfshirë si pjesë e operacionit rindërtues), korrigjim asimetria e gjirit.


Transplantimit yndyrë vet nuk shkakton reagime negative imunologjike dhe zonat rritur kështu që shikoni absolutisht e natyrshme. Përveç kësaj, lëkura në këto zona bëhet e duhur, merr ton të madh dhe tonin uniforme - me të drejtë argumentojnë ithtarët lipofilinhu. Shënim karakteristikat teknike të procedurave dhe mundësitë e kursit periudhës së rehabilitimit - skeptikët Parry në pro dhe kundra Rozbyrayemosya autozhyra aplikimit, krahasuar me metodën më të popullarizuara të qasjes volumetrike - contouring implantet injectable bazë të acidit Hyaluronic.


Në procesin e plakjes në pëllëmbë dorsum gradualisht shkrihet yndyrë nënlëkurës. Venat shfaqen mprehtë, ngjyra e tyre bëhet më intensive. Treguan dukshëm gilcë muskujve të bardhë. Problemi i komplikuar zmorshkuvatosti thatësi dhe lëkurë. Gishtat dhe nyje mund të duket e zmadhuar dhe situata podager Fix - rivendosjen e volumit të varfëruar shtresa e nënlëkurës yndyrë, të lidhur lartë dhe rifreskoni lëkurën, fshehin gilcë zgjatues muskujt dhe venat nivelin e rëndësisë - quajtur lipofillinh. Metodologjia e efikasitetit siguron një të veçantë mykrotransplantatov gardh teknologji dhe trajtim Biomaterial të veçantë që mund të ruani deri në 99% të qelizave të zbatueshme yndyrë.


Custom biomaterial marrë nga zona e donatorëve mykrokanyulyamy nën presion të butë në përgatitjen për të ardhmen in'yektovanist autozhyr pasuruar me trombocitet (PRP-peshë) që lejon mjeku për të mos marrë hyperkorrektsyy gjatë procedurës, rrit efektin e përtëritje natyrore dhe të lejon të mbani atë për vitet që vijnë . Përgatitjet Kontur bazuar në acidit Hyaluronic dhe lipofillinh - teknologjinë e dëshmuar. Kështu që është e vështirë të kundërshtojë një metodë në një tjetër. Përveç kësaj, qëllimin e saj, sipas mendimit tim, janë të ndryshme. Marrë nga aspiratën e indit dhjamor duhet të ketë disa mënyra (filtrimit, centrifugimi) pastrohen nga papastërtitë para se të hyjnë në kërkon korrigjimin e zonës së problemit. Këto rrethana disi të komplikuar të gjithë procesin, që kërkon aftësi të tjera teknike. Përveç kësaj, yndyrë zhvendosur absorbohet nga trupi, në fund shumica e tij shkrin Kështu, bëhet e nevojshme për të futur volum se e nevojshme. Këto nuanca të bëjë teknika më të përshtatshme për të punuar në ato zona të trupit ku hyperkorrektsyya përkohshëm nuk të çojnë në rezultatin pakënaqshme estetike.


Këto çështje nuk mund të jetë, për shembull, gjoks dhe mollaqe. Megjithatë, duhet theksuar se sasi të qëndrueshme të tepërt të transplantimit yndyrë është e padëshirueshme, sepse ajo komplikuar procesin e vaskularizim (enët e gjakut sprouting), e cila mund të çojë në shfaqjen e pjekje dhe vulave në fushën e injektimit. Në kontekstin e fytyrës kontur e mësipërme tregon papranueshme. Prandaj, në këtë rast, sipas mendimit tim, justifikuar përdorimin e më shumë detectives në bazë të acidit Hyaluronic. Doza administruar CC-filler plotëson një nevojë të vërtetë. Rezultat i parashikueshëm dhe të dukshme menjëherë pas procedurës. Prania e barnave të dendësive të ndryshme ju lejon të zgjidhni zgjidhjen më të mirë për çdo segment individual. Teknologjisë moderne stabilizuar acid Hyaluronic jep një efekt të rëndësishëm gjatësi të marra (deri në 9-12 muaj).


Dhe disa nga formulat janë antioksidantë që bllokojnë procesin e inflamacionit lokal, i cili në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon edemë yyazytsirnist. Aplikimi detectives plastike kontur në bazë të acidit Hyaluronic në mënyrë të konsiderueshme më të lehtë në krahasim me autozhyra injektuar. Para dy lipofilinhu të merret manipulimit të kujdesshëm - dhe gatim me aspirati Liposuction marrë një material të qëndrueshme.