Injeksion dhe kontur fytyrën


Fytyra kontur me elemente të modelimit hapësinor - një përtëritje mundësi të mahnitshme jo-kirurgjikale, të përshtatshme për femrat e të gjitha moshave dhe me sfida të ndryshme pamjen. Çfarë është injeksion dhe kontur fytyrën?
Shkathtësi, noninvasive dhe të lartë të performancës - parametrat objektive droga injectable përdoren aktualisht në estetikë për të përmirësuar mikro - dhe lëkura macrostructure. Mbetet në të kaluarën, përdorimi i gjerë i akrilik, silikoni dhe biopolymer gels, stanovyvsheesya shpesh shkaktojnë komplikime të cilat janë të vështira për të eliminuar. Sot shkalla është e justifikuar në krejtësisht të ndryshme - byodehradyruemыe - formulë. Kjo është kryesisht përgatitjet bazuar në acidit hialuronik HC (), në mënyrë të pavarur të indeve që rrjedh nga një periudhe të caktuar. Për të marrë vërtetimin si SHBA dhe tregun evropian dhe të brendshëm, këto fonde u gjyqe të gjata dhe të ndryshme klinike.Teknikat injeksion në arsenalin tani përfshin jo vetëm mjekë, cosmetologists, por kirurgët plastike. Në masë të madhe kjo është për shkak të një shumëllojshmëri të teknikave administratë, sidomos mundësinë e dorëzimit të xhel në shtresat e thella të lëkurës, që kërkon njohuri të specializuara anatomi të përsosur të fytyrës. Kështu, zbatuar ambicioz detyrë volyumetrycheskoy Contouring - remodeling indeve tre-dimensionale. Kjo teknikë i lejon jo vetëm për të hequr rrudhat, por edhe për të ri-myk ovale - shënojë cheekbones, ngrenë qoshet dhe kontur bukur skicë e buzët, shtrihet nososleznыe folds nasolabial dhe brazdat. Si rezultat i kësaj, ne mund të flasim për anti-adekorrektsyy dhe harmonizimin e tiparet e fytyrës.

Vëllimi Injection entitet modelimi që është përdorur në kombinim me procedurat e tjera anti-plakje, lejon për të vonuar një operacioni që synon korrigjimin e moshës lidhur me ndryshimet. Kohëzgjatja rezultuar efekt varet përbërjen e injektuar medikamentin.

Fillery përsëritura të garantojë më rezultatin, por rreziku i komplikacioneve pas përdorimit është më e lartë se pas drogës në bazë të acidit Hyaluronic. Duke marrë parasysh gjithë spektrin dispozicion sot për të ndryshme xhel CC-viskozitetit mund të flasim për mundësitë e tyre për të zgjidhur problemet estetike në pacientë të moshave të ndryshme. Personi modelimit tre-dimensionale mund të shfaqet tashmë në rininë e tij, për shembull, për të eliminuar zapadenyy në zonën mollëz ose peryorbytalnoy shkaktuar nga ndryshimet hormonale apo humbje drastike peshe. Në këtë rast do të ishte një përmirësim të dukshëm në morfologjinë e fytyrës. Si shenjat e para të dukshme të plakjes, deklarojnë veten e tyre në rreth 30 vjeçare, ato zakonisht mund të kompensohet me sukses nga detektivët në injeksione mesor (heqjen cheekbones zonë, eliminimin e kreshtat nososkulovыh) dhe poshtë (zbutjen folds nasolabial, kthyer në një vend të braktisur qoshet e gojës) segmente të veçanta.


Përkundër të gjitha avantazhet, konsiderojnë zgjidhje universale Contour nuk është e nevojshme. Një nga çështjet jokontestimore për të cilat profesionistët kanë shprehur pikëpamje të ndryshme - ligjshmëria personi modelimit injeksion me ptosis shprehur të indeve të buta. Disa besojnë se injeksione e bukurisë është krejtësisht e papërshtatshme për shkak të efikasitetit të ulët, mundësitë e komplikimeve për shkak të futjes së tepruar të xhel dhe migracionin e tij të mëvonshëm, dhe për shkak të yyazytsirnistyu mëdha shtesë indet vizuale koeficient. Të tjerë besojnë se specifike edhe të tilla komplekse nuk përjashton përdorimin e kësaj teknike. Gjëja kryesore - një përzgjedhje të saktë të kontributit të drogës dhe të teknologjisë, dhe nëse është e nevojshme - procedurat paraprake e aplikimit që të zgjidhë problemin e tepërt nënlëkurës yndyrë, të tilla si heqjen radio frekuencave.


Fillery të punojnë shumë mirë si në monoterapi dhe në kombinim me efekte të tjera estetike. Zgjedhja dhe kombinimi i metodave të përcaktuara nga karakteristikat e sfidave individuale të trajtimit të pacientit dhe të cilat përballet. Korrigjim Contour injeksion mund të jetë faza e fundit e një programi gjithëpërfshirës të përtëritje fytyrës, Mezoterapia dhe pas rrjedhën e trajtimit është. Në të njëjtën kohë përdorimi fillerov paraprirë ndonjëherë nga teknikat e hardware aplikimit. Varësisht nga injeksione klinike të rasteve janë kryer në dy ose tre javë, ose tre ose katër muaj për të punuar hardware. Justifikuar dhe përdorimi i kombinuar i mbushëse lëkurës dhe toksina botulinum - një qasje shpesh jep rezultate të theksuara dhe afatgjata. Rëndësishmja, shumë droga injectable janë të kombinuara me njëri-tjetrin ose me një hyrje faza me injeksione në shtresa të ndryshme të dermis dhe hypodermis. Specialistët duhet të kuptojnë mekanizmat e veprimit të secilit produkt, duke shmangur lëkurës hiperstimuluese pishinë celular fibroblast. Si një masë e trajnimit para operacionit ose rehabilitim pas fillery operativ nuk rekomandohet, pasi biorevitalizanty - produkte të bazuar në acid Hyaluronic stabilizuar. Ky fraksion krahasim me KP stabilizuar ka një efekt të theksuar të mundshme biologjike në qelizat e veshje e guaskës dhe dermis.