Injeksion gratë përtëritje të lëkurës


Indikacionet ndikojnë shumta: brazdat nososleznыe, folds nasolabial, venitje qoshet e gojës, shfaqjen e mollëzat ptosis dhe e treta mes të fytyrës, mjekër dhe linjë fuzzy hedh lëng buzët teknologji të përshtatshme për pacientët me shenjat e plakjes, dhe grave, të cilat përballen ende me këtë problem. Në bazë rastin e dytë për të shtëna bukurisë janë shpesh asimetri cik, mungesa e volumit dhe formë të papërsosur.
Çfarë përtëritje të lëkurës injeksione janë femra? Suksesi i përtëritje dhe metodën e injektimit pamja harmonizimi nga një numër i faktorëve kyç. Ky nivel i kompetencave dhe aftësive të mjekut (për të kryer procedura mund të certifikuar vetëm specialist), droga dhe teknologji Hyrje. Jo më pak përshtatshmëria dhe indikacionet për injeksion plastike. Për shembull, në rastin e "vështirë" person me yndyrë të tepërt nën lëkurë dhe lymphostasis (shkelje të limfatike rrymës, manifestohet nga jashtë në ënjtje dhe shtrembërimin e disa karakteristika) injeksione shtesë mund të përkeqësohet shkelje ekzistuese si acid Hyaluronic ka aftësinë për të tërhequr ujë.Në raste të tilla, preferojnë metodat alternative të gruas përtëritje të lëkurës apo një trajtim paraprak (endermolohicheskiy masazh, terapi microcurrent) për të çhelmoj indet, normalizimin e gjendjes funksionale të lëkurës dhe nënlëkurës yndyrë. Siç kontur i kryer nuk kërkon kohë për shërim. Skuqje dhe ënjtje në vendin e injektimit janë ruajtur vetëm për disa orë pas seancës.

Në lidhje me fillerov zgjedhje, tani të çojë dhënë zakonisht mbushëse kohë (rreth një vit) veprimi në bazë të acidit Hyaluronic stabilizuar (KP) hipoalerhiynistyu inorganike karakterizuar dhe pajtueshmërinë e lartë me indet e njeriut. Qëllimi kryesor i këtij komponenti, përmbajtja e natyrshme në matricë ndërqelizor bie me moshën - hydration lëkurës, dhe në këtë mënyrë t'i jepte elasticitet natyrshme në rininë. Molekulat GC shpërndarë gradualisht, kështu që procedura duhet të përsëritet periodikisht. Varësisht nga natyra e defektit mund të përdoren teknologji supraperyostalnoho (të thellë) filler lëkurës input me një gjilpërë apo pipëz atraumatic, intradermal ose injeksion nënlëkurës.

Tretë të ulët të fytyrës përshtatur kryen funksionin e përcaktimit estetikë e të gjithë ovale.

Nuk është çudi, ajo edhe pak lundroi konturet (për shkak të zhvendosjes së indeve të buta të cheeks, ngathtësi dhe të reduktuar TURGOR, proceseve patologjike në indin nënlëkuror dhjamor) dukshëm shtrembërojnë pamjen dhe kategorikisht deklarojnë moshën e gruas. Nasolabial folds - një pasojë e zakonshme e këtyre proceseve - nganjëherë shfaqen në moshën 30 vjeç, dhe pas 30 vjetorin vërejtur në shumicën. Në këtë kontur lidhje merr vlerë të veçantë, sepse eliminuar mungesën e shpejtë dhe pa dhimbje. Është e kuptueshme që për mbrojtje maksimale dhe efekt anti-moshë një vaksinimi bukuria është e nevojshme. Zakonisht kërkon punë komplekse - jo vetëm rrudhat drejtpërdrejta mbushje, por heqjen zmorshtsi zonat përreth duke përforcime teknikë injeksion.