Metoda e përtëritje të lëkurës Mezoterapia


Si për të zgjedhur metodën më të mirë të lëkurës përtëritje Mezoterapia?
Mezoterapia dhe biorevitalization
Lëkurës butë dhe sagging indet e fytyrës - një proces që lidhet me shkeljen e rinovimit të fibrave kolagjenit që formojnë skeletin e lëkurës elastike, dhe të reduktuar mbështetja ton muskujt e fytyrës. Këto fenomene janë shkaktuar, para së gjithash, mungesa e ushqyesve dhe substrate të energjisë dhe ndarja e lidhur mekanizmat rregullatorë. Fakti qartë se një mbështetje e thjeshtë mekanik ose stimulimi i qelizave në një mungesë kronike të furnizimit të ushqyesve nuk është fiziologjike. Në metodat e korrigjimit të kundërt, të cilat janë të bazuara taktika përshkruar, Mezoterapia dhe biorevitalization lejojnë për të ofruar substancat e nevojshme biologjikisht aktive direkt në dermis, të ofrojë depërtim të thellë dhe depozitimin e gjatë, aktivizimin e metabolizmit të qelizave.Efekti i menjëhershëm përtëritje
Një tipar dallues i procedurave Mezoterapia - Efekti i menjëhershëm. Këto teknika të ketë një vend të veçantë në mjekësi estetike dhe janë konsideruar si metodë efektive nonsurgical e përtëritje dhe shtrëngimi lëkurës. Pas procedurës lëkura është lënë gjurmë të dukshme. Midis sesioneve terapisë pacienti mund të çojë një jetë normale.

Heqja dmae komplekse meso
Në linjë për formulimet Mezoterapia MESOPHARM, është një kompleks i fuqishëm heqjen - Meso DMAE, e cila përmban një nga komponentët më të efektshme që ofrojnë ngritëse - dymetylaminoetanol (DMAE). Si një shenjë paralajmëruese për acetilkolinės, ajo stimulon tkurrjen e muskujve të fytyrës, duke rezultuar në efekt të dukshëm të drogës injeksion heqjen është vërejtur në procedurën minutë tretë. Për më tepër, DMAE stimulon aktivitetin e qelizave të lëkurës, përmirëson microcirculation dhe kolagjenit qelizat e prodhimit. Kështu, ndikimi bëri një herë të gjitha shkaqet që çojnë në sagging lëkurës dhe përkeqësimin e formë fytyrë ovale: reduktuar tonin e muskujve, sinteza dhe rigjenerimin e strukturës humbur kolagjenit të fibrave kolagjenit të formuar kuadrin e dermis.


Është e nevojshme për të marrë parasysh moshën tipike për mungesën e lëkurës e ushqyesve dhe substrate. Për të luftuar shenjat e plakjes rënda ndryshime procedurat e nevojshme për aplikim të kombinuara protokolle që kombinojnë përdorimin meso DMAE dhe komplekset revytalyzyruyuschyh Hidro Line Extra, Inizio, ADNrestart, të cilat përfshijnë acidet nukleike, vitamina, minerale, aminoacidet, enzimat, antioksidantë, substrate të energjisë. Kjo do të forcojë dhe të mbështesë efekt heqjen dhe për të përmirësuar çehre, të rivendosur imunitetin lokale dhe lëkurën hidrobalans. Komponentët absolute të rëndësishme Fiziologjia dhe metodat e ndikimit nga rivendosja proceset natyrore metabolike që siguron se nuk ka ngjarje të largët negative.