Metoda abdominoplasty për korrigjimin e lëkurës dhe yndyrë aeroportit


Lëkura dhe dhjami platformë - një deformim të lëkurës dhe indeve yndyrore në bark lidhur me yndyrë të tepërt në këtë fushë. Nuk është një specifik varur dele, e cila është një defekt serioz kozmetike, e cila nuk është mënyra më e mirë për të kuptoj siluetë. Nuk është ngurtësi e trupit dhe përkeqësimin e lëvizshmërisë së saj.
Në nivelin psikologjik është ulur vetë-respekt, që shpesh çon në çrregullime nervore. Këto ndryshime trajte gjetur shpesh në meshkujt të cilët kanë tendencë të ndihen të njëjtin siklet psikologjik. Metoda abdominoplasty për korrigjimin e lëkurës dhe yndyrë platformë të dizajnuara për të përmirësuar siluetë e trupit dhe kështu të kthejë besimin e njeriut.Shkaqet e lëkurës dhe yndyrë platformë
Arsyet që formuan lëkura dhe yndyra platformë mund të jenë disa:
- Dobësia dhe Kohëzgjatja e muret e barkut. Mënyra e gabuar të jetës, muskujt pastërvitur e zgavrën e barkut, duke çuar në dietë të çekuilibruar të yndyrë të tepërt nënlëkurës, e cila shtrihet në murin e barkut, duke formuar në këtë vathe;
- trashje;
- humbje peshe të shpejtë;
- shtatzënisë;
- seksion cesarean.

Korrigjimi i lëkurës dhe yndyrë platformë

Gabimisht besojnë se dietë dhe sportive ngarkesën në gjendje për të rregulluar situatën dhe për të hequr lëkurën dhe yndyrë folds. Gjeni një bark të sheshtë tendosur është me anë të një operacioni - abdominoplasty. Gjatë operacioni kryhet prerje e lëkurës dhe yndyra e tepërt dhe barku bëhet përmasa estetike.
Indikacionet për abdominoplasty:
- lëkurës dhe yndyra platformës folds;
- lëkurës tepërt dhe indin nënlëkuror dhjamor në bark;

- recti mospërputhje;
- Shënon shtrirje të theksuara, duke përfshirë edhe pas lindjes;
- muskujt e butë e barkut;
- plagët post-kirurgjikale në bark;
- nadpupochnoy lëkurës tepërt në zonën;
- formimi i një hernie kërthizës.

Shkalla e deformimit të lëkurës dhe platformë yndyrë është i ndarë në disa faza, që karakterizohen nga sagging folds:
I - tek pubis;
II - për organet gjenitale;
III - të tretën e sipërme të kofshëve;
IV - në kofshët e mesme;
V - në nivelin e gjunjë.


Kundërindikimet për abdominoplasty
Ka një numër të contraindications, sipas të cilave kryhet operacioni:
- shprehur trashje;
- mushkërive dhe dështimi i zemrës;
- dhëmbëza postoperative, e vendosur mbi kërthizë;
- diabeti formë decompensated;
- kanceri;
- koagulimit të gjakut;
- në qoftë se brenda një viti pas abdominoplasty planifikuar shtatzënisë.

Metoda abdominoplasty për korrigjimin e lëkurës dhe yndyrë aeroportit
Është e rëndësishme për të kuptuar se abdominoplasty është kryer për të korrigjuar platformë e lëkurës dhe yndyrë, jo humbje peshe apo trashje luftuar. Pesha duhet të jetë i qëndrueshëm dhe brenda standardeve për dele pas operacionit formuar përsëri në bark.

Ka disa metoda të abdominoplasty, por përdoret gjithnjë e më pannykulэktomyya kur procesi i operacionit hequr lëkurën dhe yndyra e tepërt. Dy llojet e korrigjimit të murit të barkut para të përfshijnë përdorimin e abdominoplasty të kufizuar dhe të zgjeruar.

Në rastin e parë, për një sy natyral bark pas operacionit, kërthizë tolerohet. Shpesh operacioni është kryer në rastet kur ka një nevojë për korrigjim të plotë të indeve të barkut mur dhe lëkurës dhe platformë yndyrë ka madhësi të konsiderueshme dhe një shkallë të lartë të deformimit.

Me abdominoplasty kufizuar kërthizë nuk tolerohet, sepse deformimi është i vogël, dhe shpesh përdoret në rastet kur ju duhet të hiqni shënon shtrirje dhe jo defekte të tjera plan të rëndësishme estetike. Kirurgjia kryhet zakonisht në bark të ulët.

Procedura e abdominoplasty
Vetëm pas një ekzaminim të plotë mjekësor, contraindications dhe identifikimin e kontabilitetit të mundshme të gjitha karakteristikat individuale të mund të vendoset për të mbajtur abdominoplasty ose metodën e propozuar një zgjidhje tjetër.

Operacioni është kryer nën anestezi të përgjithshme dhe kohëzgjatja e tij shkonin nga 2 në 4 orë, në varësi të kompleksitetit.
Gjatë operacionit, ka lëkurë dhe lëviz shtresë e lëkurës dhe yndyra. Yndyrë të tepërt dhe të lëkurës që ka formuar platformë e lëkurës dhe yndyra janë hequr. Barkut instaluar tub kullimit projektuar për të nxitur një rrjedhjen e lëngjeve. Nëse ka nevojë, në rrjedhën e operacioneve të kryera të forcuar muskujt e barkut. Metrazhe seams sewn dhe kozmetike imponuar.


Periudha postoperative
Periudha e shërimit pas operacionit zgjat një kohë të gjatë. Nëse gjithçka shkon mirë dhe pa komplikime, deklaratë nga spitali mbajtur në ditën e dytë pas operacionit. Monitorimi Mjekësore e barkut kryhet për 2-3 javë.
Pas 1-2 ditë emëruar ligation, deri në heqjen e seams operative dhe 3-4 ditë pas operacioni kryhet hiqni tub kullimit.
Gjithë periudhës së rehabilitimit (30 ditë) siguron të veshur të brendshme të veçantë compression. Është e nevojshme për të minimizuar aktivitet fizik dhe stërvitje, për të paktën 5-6 javë pas abdominoplasty.


Në qoftë se ju ndiqni të gjitha rekomandimet e mjekëve, të mbajë peshën normale dhe për të parandaluar ri-formimin e lëkurës dhe yndyrë platformë, barku do të marrë kohë të shikojmë formën e zgjuar dhe e bukur.
Operacioni supozuar shkelje e lëkurës dhe qepje edhe kozmetike, por shumë e dukshme. Me kalimin e kohës, ata bëhen paler, por jo plotësisht të zhduket.
Nëse ju bëhet shtatzënë pas abdominoplasty, kjo është e mundur ri-paraqitja e lëkurës dhe platformë yndyrë.