Përfundon për anijet dhe lëkurën e trupit


Ka disa lloje të përfundon, të nxehtë, të ftohtë dhe të kombinuara. Në kryerjen e përfundon nxehtë dhe enët e lëkurës trupit zgjerohet enët e gjakut dhe përmirëson qarkullimin e gjakut, tani është zbuluar dhe indet toksina që rrjedhin - detoxification është kryer.
Një vend i toksina e akumuluara zënë elementët gjurmë, vitamina dhe minerale që hyjnë lëkurën nga depoja, e cila është kryer përfundon. Nuk është një lloj i këmbimit "shëndetit të panevojshme të dëshiruar." Gjithashtu, kur të nxehtë përfundon stimuluar procesin e ndarjes dhe hequr dhjamin nga qelizat yndyrë (lipolysis). Përfundon aq e nxehtë - një mënyrë e madhe për kujdesin e lëkurës, trajtimin e celulitit dhe korrigjim. Në kryerjen e përfundon ftohtë kapilarët e ngushta dhe enët e gjakut, gjaku dhe limfatike bartin toksina në organet e pastrimit të brendshëm (të mëlçisë dhe të veshkave). Kjo procedurë është efektive në rastet kur kundërindikuar ngrohje intensive, edemë, venat me variçe, lodhje dhe këmbët të rënda si rehabilitim pas sclerotherapy.Poshtër, mjaltë dhe alga deti
Shumica e dyqaneve në trup janë ofruar alga deti, baltë dhe balte përfundon, por në pranverë, të dhënë gjatë të ftohtë dhe i përgjithshëm vitaminë mangësi, janë në modë "shijshme" përfundojë - mjaltë, verë, vaj dhe çokollatë. Të gjitha përfundon të ketë një efekt të përgjithshëm në trup - rritjen e imunitetit, zbutur, të ndihmojë në normalizimin e metabolizmit, të përmirësojë disponimin dhe stresi. Lloji i përfundon trupit është në mënyrë individuale, në varësi të problemit të zgjidhet, dëshirat e pacientit dhe me të gjitha indikacioneve dhe contraindications.


Për trupin e thatë e lëkurës shumë të mirë të naftës ose të mjaltit të përshtatshme përfundojë. Ata njom lëkurën me mikroelemente, ton dhe ushqyer atë - dhe në këtë mënyrë ka shkëlqyer veprim anti-celulitit. Për të lëkurës me vaj dhe problemeve zakonisht balta apo baltë emëruar përfundon. Me veprimet qetësues dhe anti-inflamator përfundon të tilla të mëdha të pastrojë lëkurën problematike, duke e bërë atë të butë dhe i përkulshëm. Përveç kësaj, baltë dhe balte përfundon normalizimin gjëndra dhjamor, në mënyrë që me ndihmën e tyre lëkurën tuaj mund të humbasin emrin "problemin", - me pimples rregullta procedurat dhe lezione të tjera praktikisht zhduken.


Për lëkurë normale janë më të mirë çokollatë dhe alga deti përfundon. Alga - depo universale e mineraleve dhe vitaminave që ndodhin gjatë përfundon lëkurës. Përveç kësaj, hidrogjeni të ketë efekt antiseptik, eliminimin e toksinave. Çokollatë e preferuar përfundojë jep efekt të fuqishëm anti-stres, përmirëson disponimin dhe pastron lëkurën nga njollat ​​e akneve dhe moshës. Dinjiteti kryesor i përfundon verës (me përjashtim pastrimin dhe përmirësimin humor) - është një efekt antioxidant, për shkak të cilat trupi është përditësuar në nivel qelizor. Pas mbështjellës duhet të marrë një dush. Por kjo procedurë nuk ka fund: eksperti i bën masazh të lehta dhe shkakton ushqimin e lëkurës, rritet në llojin e tij të lëkurës. Kursi përfundon zakonisht përbëhet nga 10-12 procedurave, 2 procedurat në javë.