Shkaqet e spote moshës


Spote dhe rrjetë zgjeruar e capillaries në lëkurë - bagazh i rëndë që ne shpesh goditjen e pushimeve verore. Nga kjo çakëll mund dhe duhet të heqin qafe e. Metodat e hardware e korrigjimit estetike për të na ndihmuar! Çka e shkakton njollat ​​e moshës?
Eliminimi hyperpigmentation lehtë në ndjekje të nxehtë. Por kjo nuk do të thotë se klinika duhet të shkojnë drejt off aeroplan. Pas kthimit nga vendet e ngrohta është e nevojshme për t'i dhënë lëkurës për rreth tre javë për aklimatizimit dhe shërim ELOS-metodë byopolyarnoe integrimin energji radio frekuencave dhe dritën pulsed - një zgjedhje e mirë kur hyperpigmentation ose mosha spote butë janë shfaqur kohët e fundit. Pajisja Sighting ndikon melaninës shtesë pa ndikuar në indet përreth.Me dukuri të rëndësishme dyshromyyah e melaninës thellë dhe të vijnë në ndihmë të fototermolyz pjesshëm. Lasers moderne janë përqendruar në fushat problematike me saktësi të lartë, na privuar për nevojën për të balancuar në mes të efikasitetit dhe sigurisë së terapisë.

Rreze lazer krijon shumë mykronasechek rreth të cilave shkon sintezën e kolagjenit të ri dhe formimit elastin është ind rinj dhe të shëndetshëm. Në shtrirjes procedurë garanton ton dhe heqjen efekt. Për të arritur raduyuscheho rezultati sytë zakonisht kërkon të paktën tre sesione të Fraxel. Lasers kanë provuar efektivitetin e tyre në rrugën dhe për të eleminuar shenjat e rosacea. Energjia drita është drejtuar direkt në kapilarët e zgjeruar do të vulosen. Një javë nga defekt asnjë gjurmë mbetet. Në enët e vogla sipërfaqësore diametër pavutyntsi prej 1 mm rekomanduar ELOS-koagulimit. Për t'u kthyer përsosur Face Color trajtime të mjaftueshme me avull.


Lidhur me rosacea shqiptuar, ajo pa kushte dorëzohet të enëve të gjakut Vbeam lazer. Një nga zhvillimet më të fundit në cosmetology hardware në krahasim me analoge të saj të ketë një impuls më të gjatë. Ky faktor rrit procedurën, por e bën atë më të butë dhe efektive. Specifikimi Laser i këtij lloji të sigurojë aftësinë për të procesit edhe zonën e ndjeshme të syve. Gjatë shkaqet e trajtimit të hyperpigmentation gjithmonë përdorni sunscreen (SPF 20-40), nuk janë në diell 11-16 orë. Nëse shkaqet dhe paraqitja e një rrezik të lartë të pigmentim mbrojtje të vazhdueshëm nga rrezatimi ultravjollcë duhet të bëhet një zakon, përndryshe nuk të shmangur rikthim. Tendenca për shfaqjen e spote moshës, blemishes vaskulare shpesh transmetohet gjenetikisht dhe përforcohet varëshme. Në fuqinë tonë për të marrë masat e nevojshme për të mbajtur problemin nën kontroll. Me fjalë të tjera - të mbajtur një sy në lëkurë, nuk vë në dukje se të rrezatimit UV, dhe djegien nga dielli të rregullt, e cila mund të kontribuojë për shfaqjen e spoteve në fytyrë dhe në trup.