Procedura Plazmolyftynha për lëkurë rinore


Rreth larmi të madhe të trajtimeve moderne për plazmoliftinh rinore të lëkurës - të sigurta. Ky injeksion pasuruar me trombocitet, të cilat janë futur në zonat problematike të plazmës. Për shkak se kjo procedurë dhe ka emrin. Në vijim përshkruajnë rastet e plazmolyftynha, sa është kjo përtëritje procedurë të lëkurës.
Plazmoliftinh në bazë të përdorimit të gjakut vet pacientit, është materiali më të natyrshme dhe të sigurt. Kjo plazmoliftinh ndryshe nga procedurat e tjera rinovimin. Procedura Plazmolyftynha për lëkurë rinore të përshtatshme për të dy gratë dhe burrat. Për të parandaluar Ju mund të përdorni procedurën e plazmolyftynha në moshën 30 vjet.Procedurat Indikacionet plazmolyftynha:
- disponueshmëria e lidhura me moshën ndryshimeve të lëkurës: styahnutist, thatësi, rënie në elasticitet, rrudhave (edhe imitator i vogël);
- Faza fillestare e ptosis lëkurës (forma mosveprim dhe humbje e elasticitetit);
- parandalimin e shënon shtrirje, në qoftë se ka shënuar humbje peshe dramatike;
- rivendosur lëkurës pas një lëvozhgë kimike ose lazer;
- fytyre, puçrra;
- humbje e flokëve.

Ku mund ta bëjë plazmoliftinh për lëkurë rinore?
Kjo procedurë mund të kryhet në institucionet të cilat kanë këtë licencë, dhe të kryejë specialistë të saj me një certifikatë. Në internet ju mund të gjeni një listë të mjekëve të cilët janë të trajnuar dhe të cilët mund të bëjnë këtë proces të përtëritje. Duke zgjedhur një klinikë mjekësore duhet të trajtohen shumë seriozisht, menjëherë duke i kërkuar të gjitha licencat dhe certifikatat. Nëse jo, injeksion mund të përdoret droga rëndomtë dhe procedura nuk mund të kryhet në mënyrë efikase. Dokumentet do të garantojë cilësinë dhe sigurinë. E gjithë procedura e përtëritje të lëkurës është në frontin e pacientit: marrjen e gjakut, e cila është pasuruar pastaj trombocitet, duke vendosur një Centrifuge.


Fazat e procedurës plazmolyftynha
Procedura kryhet vetëm në një spital. Ekspertët marrin pacientit sasi të drejtën e gjakut, e cila më pas kalon pajisje të posaçme të përpunimit. Plazma dedikuar ngopur me trombocitet, sepse qelizat përgjegjëse për përtëritjen e lëkurës. Pastaj plazma është futur në vendet e trazuara. Lëkurës në këto zona menjëherë fillon të reagojnë për këtë injeksion - menjëherë ka filluar procesin e shërimit. Në trombocitet e saj janë injektuar trupin, kështu që trupi nuk ka përshtatur injeksion nen. Për shkak të këtij ndryshimi të fillojë pothuajse menjëherë në zonat ku janë të nevojshme këto ndryshime.


Ndikimi mbi plazmolyftynha lëkurës tuaj
Përdorimi i procedurave plazmolyftynha arritura përtëritje të fytyrës, qafës, duarve dhe dekoltin në vetëm një ditë. Lëkura bëhet dukshëm më i ri, duket ushtar i ri, çehre të bëhet më mirë dhe rrudhat.
Injections e plazmës pasurohet me trombocitet dhe stimulon formimin e kolagjenit, dhe në përputhje me rrethanat, lëkurës është forcuar. Lëkura bëhet elastike, kolagjenit mban konturet e sakta të fytyrës.
Procedura Plazmolyftynha rikthen microcirculation e lëkurës, përmirëson ushqyerit e indeve dhe metabolizmin e qelizave.

Për më tepër, procedurat e dobishme efekt plazmolyftynha nuk është i kufizuar për të lëkurës, por edhe në tërë trupin. Pas kësaj procedure përmirëson metabolizmin dhe imunitetin, ajo përditësime të gjitha sistemet. Për teknologjinë e parë Ora plazmolyftynha janë përdorur në Izrael, i cili është i njohur për mjekësi e saj.

Kur dukshme procedurat rezultat plazmolyftynha?
Rezultati mund të shihet pas injektimit të parë, lëkura menjëherë bëhet i pastër dhe i përkulshëm. Maksimumi arritur injeksion tretë dhe pastaj ruhen për një vit. Për të arritur rezultatin e dëshiruar, procedura duhet të kryhen vetëm normë të plotë. Kjo nuk është për të bërë procedurat e tjera. Ndonjëherë emëruar plazmoliftinh dhe pas procedurave që përfshijnë përdorimin e një lazer për të rregulluar efektin e tyre.