Radio Vala heqjen e lëkurës rinore


Në kërkim të rinj dhe të bukur, çdo grua dëshiron dhe në çdo moshë. Sot, shumë prej të seksit të drejtë pas arritjes 40 vjet ndjehen vigjilent, të shëndetshëm, plot energji. Megjithatë, lëkura shpesh tradhtar i jep mosha e vërtetë.
Me kalimin e kohës, lëkura e fytyrës kërkon mirëmbajtje më të kujdesshëm. Që do të thotë përdoret jo vetëm për zonjat lëkurës rinore! Megjithatë, në krem ​​e saj dhe vetëm duke përdorur të shohim të rinj, pas 45 vjet është pothuajse e pamundur. Deri tani duke u bërë gjithnjë e më popullore valë radio heqjen e lëkurës rinore.


45 vjet - një fazë të vështirë në jetën e çdo gruaje. Në këtë periudhë ka një ndryshim në statusin hormonal, pamja e jashtme e shenjave të plakjes.
Fytyrës lëkurës - një organ shumë i ndjeshëm, sepse ajo është vazhdimisht në kontakt të drejtpërdrejtë me mjedisin, ajo është e ndikuar nga ultravjollcë dhe shter, tymi i duhanit, dhe stresi.

Personi - një lloj pasaporte të seksit të drejtë, si zonjat lëkure rritur - nuk është ai që në rininë time. Pas 40 vitesh, ajo bëhet më delikate, përditësuar ngadalë fillon të jetë e mbuluar me rrudha të vogla. Shumë gra të shfaqet rrudhë të thellë të gjithë lëshim të lëkurës dhe të indeve të buta. Kjo është një nga shenjat më të dukshme të plakjes. Përveç kësaj, shpesh deformuar kontur të fytyrës dhe lavaman qoshet e gojës.

Pse femrat përfundimisht të përballet me ndryshime të tilla ndodhin? Fakti se vajzat e reja në të lëkurës në sajë të hormonit të estrogjenit shumë elastin dhe kolagjenit. Fibrat e tyre për të mbajtur lëkurën si burime në dyshek. Në gratë më shumë se 40 vjet, numri i kolagjenit dhe elastin ul, lëkura është e butë. Restore formimin e kolagjenit të lëkurës rinore është bërë e mundur tani. Për këtë qëllim, një procedurë të veçantë - heqjen valë radio.
Kjo metodë përfshin përdorimin e frekuencë të lartë të alternuara pulsin elektrike. Nëpërmjet veprimit të saj në lëkurë ndryshon polarizimit të elektroneve nga plus në minus me shpejtësi 70.000 herë brenda sekondave dhe lëkurës janë të nxehtë në 650 C. Si rezultat i kolagjenit fillon të vdesë, ndërsa elastin dhe kolagjenit fibrave të reja fillojnë të rriten. Heqjen valë radio ofron shtrëngim të mirë të lëkurës.


Kjo procedurë është praktikisht pa dhimbje, nuk kërkon anestezi. Pavarësisht nga kjo para heqjes valë radio lëkura aplikuar krem ​​anestetik. Pastaj si një lotim të vogël mund të dush me një uritur në mes të specialistit të instrumentit bën fytyrën. Në këtë rast, pacienti ndjen një ndikim të lehtë të ngrohjes.
Me një pajisje folds vogla të lëkurës është thithur brenda, ku ajo penetron frekuencë të lartë. Në këtë mënyrë, molekulat prishen kolagjenit, dhe për shkak të temperaturës së lartë fillon formimi i fibrave të reja. Rezultati - më elastike, të lëkurës forcuar. Ora Trajtimi shkon nga 30 minuta deri në pesë orë. Pas saj ndonjëherë ka një skuqje të lehtë të lëkurës, e cila është disa orë. Çdo procedurë heqjen radiowave jep efekt të dukshëm për lëkurë rinore. Një efekt maksimal është zakonisht arrihet pas 3-5 muajsh.

Valë radio heqjen rekomandojmë seksit të drejtë 35-60 vjet, kur shenjat e para të des e lëkurës janë bërë të dukshme, por nuk të çojë në ndryshime të pakthyeshme. Efekti Ideal rinovimin është arritur pas 4 - 6 trajtime, edhe pse numri i tyre duhet të presin në mënyrë individuale për çdo grua. Atëherë ia vlen të përsëritur të paktën një procedurë në 6 muaj për të ruajtur rininë dhe bukurinë për vite me rradhë.

Komplikimet dhe Anëshkrim procedurë
Valë radio heqjen, ndryshe nga procedurat e tjera kozmetike, rrallë shkakton ndonjë problem. Përveç kësaj, ajo nuk e prishin lëvizjen e fytyrës dhe në të njëjtën kohë në mënyrë efektive lufton me rrudhat e vogla dhe të mëdha.

Megjithatë, ekziston një rrezik që duhet të merren parasysh. Kur heqja radyovolnovom mund të jetë ënjtje dhe skuqje të lehta, dhe tregon rrallë djegiet dhe blisters, duke sjellë dhimbje.
Çdo grua e guximshme në një procedurave të veçanta kozmetike, duhet patjetër të konsultoheni me një dermatolog.

Historia radiowave heqjen
Pajisje Radiowave heqjen shpikur në SHBA në 80 vjet. Bazuar në parimin e këtij mikrovalë shpikje. Lëkurës bashkangjitur me chip, i cili prodhuar radio dhe në këmbë apo krah përmbante një elektrodë polare, në mënyrë që trupi kaluar përmes valëve elektromagnetike. Efekti maksimal u vu re në zonën ku ka pasur një chip.

Kjo njësi kishte avantazhet dhe disavantazhet e saj, përmirësuar vazhdimisht derisa ai kishte zhvilluar pajisje bipolare të brezit të ri. Ata janë të lejuar të përqëndrohemi ndikim të caktuar në lëkurë, nuk e përhapur atë në trupin e njeriut, dhe kështu e bëri procedurën më të sigurt.