Cellulite dhe zhvillimi i lëkurës njerëzore


Nëna jonë për celulitit kurrë nuk e dinte - në 70-80 vitet e porosive të fundit ndonjëherë dhe në një farë mënyre kjo nuk ishte! "Lëvozhgë portokalli" Gruaja i ndotur në vitet '90 e hershme e tyre - kryesisht në sajë të revistave me shkëlqim me ta përtej njerëzve të zakonshëm idealet e bukurisë. Përfitimi më i madh nga kjo kompani dhe klinikat kozmetike, obrushyvshye për të dhënë një sasi të madhe të kozmetikës dhe trajtimet anti-celulitit. Humbjen "lëvozhgë portokalli", më në fund dhe në mënyrë të pakthyeshme të dështojnë, për shkak se ajo është zhvillimi ynë i karakteristikave seksuale dytësore. Ajo është në dispozicion në dobët dhe në mënyrë të plotë. Por për të reduktuar manifestimin e saj - detyrë është mjaft e mundshme. Ne do të flasim për celulitin dhe zhvillimin e lëkurës njerëzore!


Cellulite në lëkurën e njeriut lidhur me ciklin menstrual dhe zhvillimin e saj, veçanërisht faza e tretë, e cila zgjat 10-12 ditë. Fakti që në dy fazat e para të numrit të ciklit është formuar dhe shkatërruar yndyrë pothuajse i njëjtë, ndryshe fazën e tretë, kur proceset akumulimi yndyrë të fillojë të dominojë mbi shkatërrimin e saj. Në këtë kohë, të lindin dhe të zhvillojnë oreksin pakontrollueshme dhe mbajtjes fluide. Në ditë të ndryshme të ciklit të ndihmuar në luftën kundër celulitit programe të ndryshme.

Të drejtat folikulare Faza

Me trajtimet aktuale thalassotherapy sallon, terapi ozoni, celulitit masazh. Masazh, përfundojë trupin me kripë deti, alga deti dhe balte ikjes dhe lëkurë të butë. Kursi i 6-15 trajtimeve për 3-6 javë zvogëlon volumin e 3-5 cm. Ozoni është e mirë në fazat e hershme dhe në praninë e dendur depozitave lokale yndyrë. Vini re se kur lymphostasis dhe pezëm venoz i metodës mund të çojë në rritjen e edemë. Çdo gjashtë muaj, sigurisht duhet të përsëritet. Masazh përmirëson qarkullimin e gjakut dhe metabolizmit, zbut muret e ind lidhës.

Kullimit limfatik, duke përfshirë GLN aparatit - një element i nevojshëm i terapisë anti-celulitin dhe mjetet kryesore të rezultateve të mbështetjes. Procedurat e rregullta për të shmangur stanjacion e lëngjeve, të zvogëluar madhësinë këmbë dhe për të ndihmuar të ndaluar përparimin e celulitit. Rollers të veçanta terapi Mehanovakuumnaya masazh në kombinim me ndikim vakum. Ul volumin, përmirëson pamjen e lëkurës.

Elektromiostimulyatsyya - "gjimnastikës për dembel". Aktuale elektrike shkakton edhe grupet më të vështirë-duke punuar muskujve, duke u dhënë atyre ndihmë. Sesionet Kursi-10-20 me një frekuencë prej një herë në çdo 2-3 ditë.


Faza Ovulyatornaya të drejtat
Në gjysmën e 2-të të ciklit, ajo duhet të shkojë në kozmetikë dhe kullimit limfatik manual dhe vakum masazh limfatik kullimit (GLN), drenuvalni përfundon, plasticizing maskë. Në shtëpi, përdorin shpenzimet drenuvalni dhe ftohjes. Në këtë kohë vidyazykatysya më të mirë të kripës, duke e zëvendësuar atë me lëng limoni, të përpiqet që të ketë sa më pak të jetë e mundur karbohidrateve "të shpejtë", dhe peshku zëvendësues të mishit. Përfshijnë në dietën e më shumë perime të freskëta. Ushqimi duhet të jetë i balancuar për yndyrë, proteina, karbohidratet dhe minerale. Dhe asnjë dieting!