Terapi Asita


Degradimi i mjedisit, stresi, dështimi dhe neglizhimi i shëndetshëm të hahet ditën e regjimit - e gjithë kjo ndikon negativisht në trup. Këta faktorë çojnë në dobësimin e imunitetit, kundër asaj që mund të zhvillojë alergji. Për t'u marrë me këtë problem, siç e dini, është shumë e vështirë (më parë nuk mund të them edhe e pamundur). Moderne Asita terapi - një fjalë të re në mjekësi. Aktualisht kjo është metoda e parë të vërtetë të efektshme në luftën kundër reaksioneve alergjike.

Features terapi AsitaKjo metodë - një ndjesi e vërtetë. Me allerhenspetsyfycheskoy immunotherapy nuk mund të shpëtoj nga simptomat kryesore të sëmundjes. Terapia Asita ndihmon të ndryshojë reagimin e trupit ndaj stimulit, duke i privuar pacientin e alergji plotësisht.
Sigurisht, të gjithë pacientët terapi Asita nuk është i përshtatshëm. Ajo është treguar vetëm në ato raste kur kontakti me alergjen nuk mund të ndalet - në qoftë se ju jeni alergjik ndaj pluhurit ose insekteve kafshon.
Trajtim është një procedurë standarde që përbëhet prej fillimit dhe të mirëmbajtjes faza. Në varësi të trajtimit të pacientit mund të zgjasë nga tre deri gjashtë muaj.

Terapia Skema Asita përfshin administrimin e drogës, alergeneve. Trajtimi fillon me doza të vogla, gradualisht në rritje. Kjo zvogëlon ndjeshmërinë e trupit ndaj alergjen dhe habituation gradual. Kjo është, pas një kurs të plotë njerëzit lehtë mund të kontaktoni me alergjen, jo duke marrë antihistamines.
Për të zgjedhur alergjen e duhur, kanë nevojë për diagnostifikim të veçanta. Pas kësaj specialist mund të përcaktojë kohëzgjatjen e kursit të trajtimit. Të gjitha injeksione përdorura nga skema Asita terapi bazuar në ekstrakte-ujë i kripur. Në dispozicion në këto alergene modifikuar dhe janë rritur ymmunohennostyu.

Avantazhet dhe disavantazhet e terapisë Asita


Avantazhet e metodës Asita - në dispozicion:

  • Pacientët tërësisht të hequr qafe alergji. Periudha Trajtimi zgjat shumë kohë.

  • Asita eliminon nevojën për të marrë medikamente.

  • Përveç kësaj, terapi Asita ka efekte anësore minimale.


  • Një nga disavantazhet kryesore të trajtimit - nevoja të mbetet nën mbikëqyrje mjekësore për të paktën një orë pas injektimit. Ekspert duhet monitoruar vazhdimisht gjendjen e pacientit. Mbi të gjitha shqisat duhet të informojë menjëherë mjekun tuaj.