Puçrra fytyre AcyclovirHome / Shëndeti / Medicines dhe droga / Acyclovir fytyre


Në internet ju mund të gjeni shumë komente të ndryshme në lidhje me këtë drogë si aciklovir. Shumica e njerëzve thonë se përdorimi i suksesshëm dhe efikas të puçrra fytyre Acyclovir. Por, para se të filloni ta përdorni atë, është e rëndësishme që të shkoni të konsultoheni me mjekun. Që ka lloje të ndryshme të puçrra fytyre, arsye të ndryshme për ndodhjen e tyre dhe metodat për këtë arsye të ndryshme të trajtimit.Acyklovir është një medikament antiviral që vjen në formën e vajrave dhe tableta. Ky medikament selektive ndikon në grupe të caktuara të viruseve që shkaktojnë zhvillimin e herpes. Në mënyrë të sigurtë e saj të përdoret për të trajtuar aknet si fëmijë (deri në dy vjet) dhe të rriturit.
Nëse buzët tuaja apo zona të tjera të trupit të pasurit pimples me një lëng të verdhë brenda, dhe se pas një kohë të fillojë të dilnin, atëherë ju jeni të infektuar me virusin herpes. Megjithatë, një diagnozë të saktë mund të vënë një mjek. Në qoftë se pas një shqyrtimi të plotë mjeku do t'ju tregojë saktësisht se çfarë do të thotë se herpes acyklovir do t'ju ndihmojë të shpëtoj e njerëzve të pamend. Nëse në lëkurën tuaj, pimples një tjetër lloj i origjinës, jo fakti se droga do të eliminojë problemin tuaj.Karakteristikat e zbatimit të akneve Acyclovir:Për të hequr qafe lezioneve herpes mund të aplikojnë tërësisht melhemin dhe pllakat e drogës. Vaj duhet të aplikohet në zonat e problemit në çdo katër orë. Para procedurës, është e rëndësishme për të pastruar lëkurën tuaj me mjete të posaçme;

Dozimi dhe frekuencave tableta duhet të identifikojnë mjeku. Ajo duhet të zbatojë në mënyrë strikte të gjitha rekomandimet e tij sa më shpejt që të jetë e mundur për të shërohen dhe të heqin qafe e puçrra fytyre;

Falë aciklovir mund kurë herpes, herpes, mononucleosis, dhe cytomegalovirus. Për trajtimin e këtyre sëmundjeve, pas shqyrtimit të kujdesshëm dhe verifikimit të të gjitha testeve, mjeku individualisht përshkruajnë dozat, kohën dhe kohëzgjatjen e administrimit të barnave;

Acyclovir përkryer rrit imunitetin dhe ndihmon në këtë mënyrë trupi shpejt humbjen viruse;

Ndonjëherë pas trajtimit acyklovir e pacientëve u ankuan për efektet anësore, të cilat manifestohen si diarre, të vjella, vjellje, dhimbje koke, skuqje alergjik, lodhje, lëkurë të thatë dhe skuqje dhe dhimbje të lëkurës gjatë zbatimit të vaj;

Puçrra Acyclovir është e ndaluar që të përdorë njerëz të prirur për alergji të drogës, si dhe të ardhmen dhe pleqsh nënat. Nëse ka një situatë në të cilën një grua shtatzënë duhet të përdorin Acyclovir, ju duhet të peshojnë me mjekun mirat dhe të këqijat dhe të vendosë nëse përfitimet e drogës për të mos dëmtojë fëmijën në barkun e nënës;

Nëse mjeku i emëruar pije tableta dozë të lartë - është e rëndësishme për të monitoruar punën e veshkat. Nëse vini re se ka pasur disa ndryshime në punën e tyre, të informojnë menjëherë mjekun tuaj.Tani ju e dini se si aciklovir përdorur për puçrra fytyre. Gjëja më e rëndësishme nuk është që të vetë-mjekoj, dhe në mënyrë rigoroze të respektojë të gjitha rekomandimet e mjekut tuaj.