Venat me variçe GelHome / Shëndeti / Medicines dhe drogës / Gel venat me variçe
Venat me variçe Gel - një mjet i mirë për parandalimin dhe trajtimin ndihmëse për fazat e hershme të sëmundjes.
Gel variçe aplikoni:
Të ketë një shërim rrjedhjen e duhur të gjakut;
Për të rritur tonin e mureve të enëve të gjakut, si dhe përmirësimin e sistemit valvula punë;
Për të parandaluar ndërlikimet e lidhura me venat me variçe;
Në mënyrë që të zvogëlojë ënjtje dhe dhimbje në këmbë.
Të gjitha të gels variçe, ointments dhe ilaçe të tjera duhet të jetë e përshkruar nga mjeku-flebolohom. Që nga sot, ka shumë mjete të ndryshme për trajtimin e venat me variçe në faza të ndryshme të manifestimet e tij. Nëse ju nuk e gjeni trajtim të drejtë, mund të përkeqësojë sëmundjen. Venat me variçe mund të fillojnë të përparojë me forcë edhe më të madh.


Më të njohur të variçe venat është një xhel xhel Heparin. Drogës zhytur edhe në gjak dhe për të zvogëluar e koagulimit pa dhënë clots formuar kështu gjakut në venat sipërfaqësore dhe zgjidh gjobë bllokimin venoz ekzistuese.
Heparin është shtuar në shumicën e barnave që ndihmojnë venat me variçe trajtojnë. Ajo të çon në qarkullimin normal të gjakut, lehtëson ndjenjën e trishtim, dhimbje këmbë, ënjtje dhe kruarje. Nëse rregullisht përdorni xhel brenda dy javësh, ju mund të arrijë rezultate të shkëlqyera.

Që heparin mund të shkaktojë dermatit alergjik ose zhvillimin, të gjitha produktet në bazë të tij duhet të administrohet vetëm nën mbikëqyrje mjekësore.
Lista e gels e venat me variçe:
Lioton xhel nuk formojnë clots. Ajo duhet të aplikohet në lëkurë prekur tri herë në ditë. Kohëzgjatja Trajtimi duhet të identifikojnë mjeku;
Trombofob aplikohet tre herë në ditë për dhjetë ditë. Shkëlqyer zgjidh mpiksjen e gjakut dhe redukton ënjtje;
Venolayf xhel heq ënjtje, tonet dhe riparime të dëmtuara venat. Aplikoni ilaçe rekomanduar tri herë në ditë për tre javë;

AESCUSAN xhel është aplikuar në lëkurë pastruar një herë në ditë jo më shumë se gjashtë muaj;
Lëvizjet masazh xhel Dr. Theiss duhet të aplikohet dy herë në ditë për më shumë se gjashtë javë.
Xhel në trajtimin luan një rol të madh, por kjo nuk mund plotësisht të kuruar venat me variçe. Detyra e saj kryesore është për të zvogëluar dhe lehtësimin e dhimbjeve dhe shurdhim në këmbë, gjak rozridyty, ton deri dhe forcimin e enëve të deje dhe për të parandaluar mpiksjen e gjakut.
Gel variçe venat është përdorur më mirë kur simptomat e para të sëmundjes, për të parandaluar atë të zhvilluar më tej. Me venat me variçe progresive, spider veins janë formuar kur rekomandohet kujdes vini xhel për trajtimin e venat me variçe. Trajtimi duhet vetëm të caktojë mjeku me përvojë. Në mënyrë të pavarur asgjë nuk mund të përdoret për të parandaluar pasoja shumë serioze.

Për trajtim u zhvillua aq shumë më mirë dhe më shpejt rekomandohet përveç përdorimit të xhel, veshur çorape të veçantë compression, të kryer pak stërvitje dhe hani e drejtë dhe të balancuar.